
آموزش آشپزي
مواد لازم
کنجد يک ونيم پيمانه
شکر يک پيمانه
عسل سه قاشق غذاخوري
روغن دو قاشق غذاخوري
زعفران حل شده در آب يک قاشق غذاخوري
روش تهيه
شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد کاملا حل شده و طلايي رنگ گردند.سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنيد و گاهي، هم بزنيد تا کنجدها کمي طلايي شوند.
سيني را چرب کره و براي امتحان، مقدار کمي از سوهان را روي سيني بريزيد. اگر فورا بسته شد و زير دندان ترد بود، سوهان آماده مي باشد. حرارت را ملايم کنيد تا حدي که سوهان فقط گرم بماند.
سپس سوهان را با قاشق مرباخوري داخل سيني با فاصله بريزيد و روي آن را با پودر پسته تزئين نماييد. بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سيني جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداري کنيد.
لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-199.html
سوهان عسلي
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0