
آشپزي
مواد لازم
شوکولات ساده بدون مغز 200 گرم
وانيل نصف قاشق چايخوري
آرد سيب زميني 1 قاشق سوپخوري(20 گرم)
شير 1 ليوان
سفيده تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گرم
کره 50 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ 6 عدد
اين سوفله با اين مواد غذايي براي 6 نفر مناسب مي باشد.
طرز تهيه
ظرف نسوز مناسبي را با کره خوب چرب مي کنيم. شوکولات را با 2 تا 3 قاشق سوپخوري آب گرم مخلوط نموده ، به طريق بن ماري آب مي کنيم. (ظرف محتوي شوکولات را در ظرف آبي قرار داده ، روي حرارت ملايم مي گذاريم و هم مي زنيم تا شوکولات آب شود)
زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا مي نمائيم . زرده را با شکر و وانيل مخلوط کرده، هم مي زنيم تا کاملا سفيد و سفت و کشدار شود.
آرد را در ظرف کوچکي مي ريزيم، شير را کم کم روي آرد ريخته ، هم مي زنيم تا آرد در شير کاملا حل شود .
ظرف را روي حرارت ملايم مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا شير جوش آمده ، کمي غليظ شود . شوکولات حل شده و کره را با شير مخلوط مي کنيم و اين مايه را با زرده تخم مرغ کاملا مخلوط کرده ، آماده مي گذاريم بماند.
2 عدد سفيده اضافي را با 6 عدد سفيده تخم مرغ مخلوط کرده ، آنقدر مي زنيم تا مثل پنبه سفيد و خشک و سفت شود، به طوريکه اگر کاسه را برگردانيم، سفيده از کاسه نريزد. مايه زرده و شوکولات را کم کم داخل سفيده مي ريزيم و به سرعت مخلوط مي نمائيم . کافي است که مواد فقط مخلوط شود ، ولي زياد هم نمي زنيم که پف سفيده نخوابد.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت و يا 175 درجه سانتيگراد يک ربع قبل گرم مي کنيم و مايه را فوري در ظرف چرب شده آماده مي ريزيم . ظرف را در ظرف آب گرمي قرار مي دهيم و ظرف آب گرم را کف فر مي گذاريم که به مدت 45 دقيقه بماند .
سوفله بايد کاملا بالا آمده و روي آن کمي بسته شود. ظرف را بيرون مي آوريم ، کمي پودر قند روي آن مي پاشيم و بلافاصله سر ميز مي بريم .
نکته حساس براي هر سوفله مدت طبخ و بلافاصله استفاده کردن آن است . چون اگر کاملا طبخ نشده باشد ،مغز آن آبدار مي ماند و پف سوفله آنقدر مهم است که ظرف سوفله را بعد از طبخ سر ميز روي چراغ هاي مخصوص قرار مي دهند تا سرد نشود و پف آن نخوابد.
لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-195.html
سوفله بادمجان
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0