دلمه فلفل و بادمجان
( کيک کشک بادمجان
مواد لازم
– گوشت چرخ کرده 500 گرم
– برنج 5/1 پيمانه
– لپه 2/1 پيمانه – پياز 1 عدد
– سبزي معطر نيم کيلو
– سرکه يا آبليمو 5 تا 6 قاشق غذاخوري
– شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوري
– ادويه 1 قاشق مرباخوري
– رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
– زردچوبه 1 قاشق مر باخوري
– نمک و فلفل به ميزان لازم
– گوجه ، فلفل و بادمجان جمعا 6 عدد
طرز تهيه
دو عدد پياز را نگيني خرد کرده با کمي روغن تفت مي دهيم بعد گوشت اضافه مي کنيم تفت مي دهيم رب گوجه و کمي زعفران ، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم . جداگانه برنج را نيم پز مي کنيم و بعد لپه را جداگانه مي پزيم بعد برنج و لپه را اضافه مي کنيم سپس شکر و سرکه را اضافه مي کنيم در آخر سبزي را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط مي کنيم وبعد داخل فلفل و گوجه فرنگي را خالي کرده و از مواد داخل آنها ريخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملايم مي پزيم
( کيک کشک بادمجان
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0