شامي لپه
نوشته شده توسط : atefeh

شامي لپه

( شامي هويج )

مواد لازم


– گوشت بدون چربي نيم کيلو

– لپه 250 گرم

– پياز 2 عدد

– تخم مرغ 4 يا 5 عدد

 – روغن نيم کيلو

– نمک و فلفل و دارچين کمي

– زعفران نصف قاشق چايخوري

 
طرز تهيه


گوشت را بعد از خرد کردن با پياز مي پزيم و لپه را نيز با يک عدد پياز مي پزيم ، گوشت ر ا با دستگاه خرد مي کنيم و لپه را نيز چرخ مي کنيم با هم مخلوط مي کنيم تخم مرغ ، دارچين ، نمک ، فلفل و زعفران را به مواد اضافه مي کنيم خوب مالش ميدهيم تا خوب مخلوط شود و خمير سفت بدست آيد ، خمير را اندازه نارنگي بر مي داريم گرد مي کنيم بعد وسط آن را يک سوراخ مي کنيم تا خوب وسط آن نيز سرخ شود . در تابه کوچکتر با روغن بيشتر بايد سرخ شود.

( شامي هويج





:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: