
آموزش آشپزي
مواد لازم
مواد لازم براي تهيه ي مواد مياني
سينه مرغ 400 گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز يک دوم قاشق چايخوري
فلفل شيرين يک دوم قاشق چايخوري
قارچ 200 گرم
پياز بزرگ 2 عدد
فلفل دلمه اي يک عدد
کدو سبز حدود 250 گرم
پنير رنده شده 200 گرم
روغن يک قاشق چايخوري براي تفت دادن
مواد لازم براي تهيه ي سس
پوره گوجه فرنگي 160 گرم
آب نيم پيمانه
آب گوشت کمي
شکر يک قاشق چايخوري
فلفل چيلي يک دوم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه ي خمير
آرد گندم 450 گرم
خامه 18 درصد چربي 3 قاشق چايخوري
خميرمايه 100 گرم
تخم مرغ يک عدد
شکر يک قاشق چايخوري
نمک يک دوم قاشق چايخوري
مرزنجوش يا پونه کوهي 1 قاشق غذاخوري
آب ولرم يک دوم فنجان
روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
تخم مرغ در صورت نياز براي ماليدن روي خمير
اين مواد اوليه ي ذکر شده براي 4 نفر است. در صورت تمايل مي توانيد مواد را کم و زياد کنيد.
روش آماده سازي
مرحله 1:
سينه ي مرغ را به تکه هاي نسبتاً بزرگ برش دهيد و به آن نمک، فلفل قرمز و فلفل شيرين را اضافه نماييد.

مرحله 2:
سبزيجات را نيز به تکه هاي بزرگ برش دهيد.

مرحله 3:
مرغ و سبزيجات را کمي تفت دهيد و بر روي آن مرزنجوش يا پونه کوهي بپاشيد.

مرحله 4:
مواد تشکيل دهنده ي سس را به مدت 5 دقيقه در حرارت کم بپزيد.

مرحله 5
گوشت و سبزيجاتِ مواد مياني را با سس مخلوط کنيد و بگذاريد کنار تا خنک شود.

مرحله 6
مواد تشکيل دهنده ي خمير را با هم خوب مخلوط کنيد. سپس آن را به دونيم قسمت کنيد به طوري که يکي از قسمت ها کمي بزرگتر از ديگري باشد. بعد آن قسمت بزرگتر را به شکل يک کلوچه در آورده و بگذاريد حدود 15 دقيقه بماند تا وربيايد.

مرحله 7
قبل از اين که اين مرحله از کار را آغاز کنيد، مطمئن باشيد که مواد مياني تان خوب پخته شده است. مواد مياني مخلوط شده با سس را روي خمير قرار دهيد. لبه هاي خارجي خميرتان نبايد با مواد مياني و سس آغشته شود؛ مانند آن چيزي که در پيتزا اتفاق مي افتد و در تصوير هم ملاحظه مي نماييد.

مرحله 8
کم کم روي مواد را با پنير بپوشانيد.

مرحله 9
قسمت دوم خمير که کوچک تر بود را روي مواد گذاشته و لبه هاي خارجي خمير زيرين را روي آن آورده و کمي پيچانده و محکم کنيد؛ شبيه آن چه در پيراشکي ها انجام مي دهيد و در تصوير هم مشخص است.
سپس يک برش “به علاوه مانند” روي سطح خمير بزنيد. بعد از اين مرحله مي توانيد يک عدد تخم مرغ را خوب زده و روي کالزونه بماليد تا وقتي پخته مي شود رنگ قهوه اي طلايي زيبايي را به خود بگيرد.

مرحله 10
به مدت 15 تا 20 دقيقه مواد را در 250 درجه سانتي گراد يا 480 درجه فارنهايت يا تا زماني که خمير قهوه اي طلايي شود، بپزيد.

منبع: موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان
لينک مستقيم http://mihangram.com/ashpazi-150.html
برنج ايتاليايي
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0