شامي گيلاني
( شامي هويج )
مواد لازم
براي 6 نفر:
? گوشت گوسفند يا گوساله: 500 گرم
? پياز: 1 عدد
? سيب زميني: 2 عدد
? لپه: 250 گرم
? مغز گردو: 75 گرم
? سبزي معطر (جعفري، تره، نعنا و ترخان): 500 گرم
? تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
? روغن مايع: به ميزان لازم
? زعفران دم کرده: 1 قاشق چاي خوري
? نمک و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
گوشت، پياز و لپه را بپزيد تا آب آن تمام شود. سبزي را پاک کرده، شسته و خرد کنيد. سيب زميني را بپزيد و رنده کنيد و همراه سبزي، گوشت و لپه چرخ کنيد. مغز گردوي خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بيفزاييد و ورز دهيد. به انداز? يک گردو از آن را در کف دست پهن کنيد و در روغن داغ سرخ نماييد. سپس در ظرف مناسب بچينيد و سرو کنيد.
شامي هويج
:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0