آموزش ترش شامي (كال شامي)
نوشته شده توسط : atefeh

ترش شامي (كال شامي)

 

شامي هويج

 مواد لازم


? گوشت چرخ كرده 300 گرم
? سيب زميني بزرگ 1 عدد
? پياز بزرگ 1 عدد
? تخم مرغ 3 عدد
? آب غوره نصف پيمانه پلوپز
? آب 1 ليتر
? كره 300 تا 400 گرم
? نمك ، زردچوبه ، فلفل و دارچين به ميزان لازم
? رب گوجه 2 تا 3 قاشق
? برنج براي سرو 5 پيمانه پلوپز


طرز تهيه


ابتدا پياز و سيب زميني را رنده كرده و به گوشت چرخ كرده اضافه كرده سپس تخم مرغها و نمك و فلفل و دارچين و زردچوبه را نيز افزوده و خوب ورز مي دهيم از مواد بصورت كتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ مي كنيم سپس در ظرف ديگري كمي كره ريخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه كرده و مي گذاريم تا بجوشد بعد كتلتها را به آن افزوده و مي گذاريم تا سس بخورد كتلت رود . در انتها با سيب زميني سرخ شده آن را تزئين كرده و با برنج سرو مي كنيم.
? توجه: اين غذا به آن علت ترش شامي يا كال شامي گفته مي شود كه از سيب زميني خام استفاده شده و بوسيله آب غوره يا نارنج ترش مي شود . اين مقدار مواد براي 4 نفر در نظر گرفته شده است .

شامي هويج





:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 تير 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: