
آشپزي
شيريني ها انواع مختلفي دارند از جمله شيريني هاي تر و شيريني هاي خشک که ممکن است در طعم ها و شکل هاي مختلفي وجود داشته باشند که در برخي از شيريني ها از خامه استفاده مي شود و برخي بدون خامه سرو مي شوند شيريني قرار داده شده در اينجا بدون خامه سرو مي شود.
مواد لازم
پودر نارگيل 2پيمانه
شکر 1پيمانه
وانيل کمي
روغن مايع 5/1پيمانه
آبليمو 1قاشق غذا خوري
سفيده تخم مرغ 4عدد
طرز تهيه
ابتدا پودر نارگيل و شکر و سفيده تخم مرغ و وانيل را مخلوط کرده و سپس روغن را اضافه ميکنيم سپس روي حرارت ملايم ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا شکر آب شود بعد از روي شعله برميداريم و آبليمو را اضافه ميکنيم.سرد که شد با قاشق به صورت گلوله هايي روي سينس چرب شده فر ميگذاريم.وبعد درون فر با درجه 150سانتي گراد به مدت 20دقيقه قرار ميدهيم.
شيريني