مواد لازم
سبزي معطر چرخ شده (اناريجه، زلنگ، نعنا، گشنيز، تره، برگ سير)150 گرم
گوشت مغز ران هر کدام 500 گرم
لپه 250 گرم
پياز دو عدد
تخممرغ چهار تا پنج عدد
آب زعفران يک قاشق غذاخوري
نمک، فلفل وزردچوبه، روغن به ميزان لازم
شامي هويج

شامي هويج
طرز تهيه
ابتدا گوشت را با دو عدد پياز، ادويه زردچوبه و دو ليوان آب روي حرارت قرار ميدهيم تا کاملا بپزد به طوري که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خيس کرده ايم، ميپزيم به طوري که آبي از آن نماند.
گوشت، لپه و سبزي را از چرخگوشت رد ميکنيم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط ميکنيم. تخممرغ را يکييکي افزوده و مواد شامي را ورز ميدهيم. در تابه مناسبي روغن ريخته و ميگذاريم تا داغ شود. سپس شاميها را روي حرارت ملايم سرخ ميکنيم.
شامي هويج
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0