
مواد لازم خورشت کرفس
گوشت ماهيچه بدون استخوان نيم کيلوگرم
کرفس 3 تا 4 عدد
پياز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوري
روغن 3 تا 4 قاشق سوپ خوري
آبليمو يک استکان
زعفران سائيده 1 قاشق مرباخوري
نمک و فلفل
طرز تهيه خورشت کرفس
گوشت را تکه تکه خرد مي کنيم و مي شوييم و با پياز سرخ کرده و 3 تا 4 ليوان آب مي گذاريم بپزد بعد ساقه هاي سفت کرفس را با برگ هاي سبز آن جدا مي کنيم و کنار مي گذاريم. سپس ساقه هاي ترد کرفس را به طول دو بند انگشت ميبريم و مي شوييم و با 3 تا 4 قاشق روغن کمي سرخ مي کنيم و داخل گوشت مي ريزيم تا کرفس نيز پخته شود ولي زياد له نشود .
نمک و فلفل و آبليمو و زعفران ساييده را در خورش مي ريزيم و مي گذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيافتد.
مي شود خورش کرفس را مانند عکس با نعناع و جعفري آماده کرد که در اين صورت 2 عدد کرفس درشت و نيم کيلو نعناع و جعفري کافي است.
نعناع و جعفري را بايد خرد کرد و کمي سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ريخت . و به جاي زعفران مي شود کمي رب مصرف نمود .
در صورت مصرف نعناع و جعفري به زعفران يا رب گوجه فرنگي احتياج نيست . فقط آبليمو بايد به خورش زد.
خورشت کرفس
:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0