
آشپزي
مواد لازم
باقالي (تازه يا منجمد) 350 گرم
پنير فتا 100 گرم
برگ نعناع خرد شده 2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
مخلوط سالاد برگ (سبزي هاي مورد علاقه خودتون) 50 گرم
گوجه گيلاسي 10
آبليمو 1 قاشق چايخوري
نان باگت (سفيد يا قهوه اي) 4 تکه
طرز تهيه
يک قابلمه کوچک برداشته و داخلش آب بريزين تا جوش بياد. بعد باقالي ها رو اضافه کرده و اجازه بدين براي 4 دقيقه بجوشه و بپزه. بعد براي سرد کردنش زير آب سرد آبکشي اش کنين. اگه باقالي ها رو با پوست در قابلمه گذاشتين، پوستشون رو جدا کنين و اونا رو داخل کاسه بريزين.
پنير روي برگ نعناع ريخته و با فلفل سياه و دو قاشق روغن زيتون چاشني اش بزنين و خوب با هم ترکيب کنين.
مخلوط سالاد برگ و گوجه ها رو با باقي مانده روغن زيتون و آبليمو ترکيب کرده و بين دو بشقاب تقسيم کنين. نان ها رو با تستر يا گريل تست کنين تا زماني که هر دو طرفش طلايي و ترد بشه.
تست باقالي و پنير فتا
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0