طرز تهيه خورش قيمه خلال و زرشک

(خورش قيمه مرغ )
مواد لازم
گوشت گوساله 500 گرم
زرشک 50 گرم
خلال بادام 100 گرم
پيازمتوسط يک عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن براي سرخکردن دو قاشق غذاخوري
شکر يک قاشق غذاخوري
زعفران نصف قاشق چايخوري
ليمو عماني چهار عدد
اين غذا با اين مواد اوليه براي 6 نفر مناسب مي باشد
طرز تهيه قيمه
پياز را خرد کرده، با کمي روغن تفت ميدهيم. در همين حالت رب را هم اضافه ميکنيم سپس گوشت را قيمهاي خورد کرده به مواد اضافه و همه مواد را کمي تفت ميدهيم، پس از آن دو ليوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم ميکنيم و ميگذاريم به مدت يک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقيقه ليمو عمانيها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش مياندازيم و اجازه ميدهيم خورش به مدت يک ساعت ديگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمي روغن (ترجيحا روغن حيواني) و شکر تفت ميدهيم و در پايان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقيقه با حرارت ملايم روي شعله نگه ميداريم.خورش در اصل با زرشک سياه طبخ ميشود.
(خورش قيمه مرغ )
:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0