آموزش مرغ سوخاري
نوشته شده توسط : atefeh

مرغ سوخاري


مواد لازم براي چهار نفر

 

 

مرغ ---------------------------- 5-6 تکه ( سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تکه بيشتر )

تخم مرغ ----------------------  2 عدد کامل

آرد سفيد ---------------------  2 پيمانه

آرد سوخاري ------------------ 3 پيمانه

ادويه * ------------------------ به مقدار لازم

روغن سرخ کردني ------------ بسته به سايز ظرف مخصوص سرخ کردن

پودر سير و اورگانو ------------ به دلخواه

 

  طرز تهيه مرغ  )

 

طرز تهيه :

 

تکه هاي مرغ را قبل از سرخ کردن با يک عدد پياز و  آب و نمک آب پز کنيد ، نه در حدي که مرغ ها کاملا نرم شوند ، فقط اندازه اي که کمي از حالت خام بودن در بيايند . ( حدود 20 دقيقه کافيست )

 

تخم مرغ هارا در ظرف گودي شکسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يکدست شوند .

آرد سفيد را بهتر است الک کنيد و در يک ديس تخت لبه دار بريزيد .

آرد سوخاري و ادويه * را هم خوب با هم مخلوط کنيد و مثل آرد سفيد در يک ديس تخت لبه دار بريزيد .

 

* ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و  معمولي تهيه ميشود .

روش اسپايسي به اين صورت است که مقدار زيادي فلفل قرمز ( براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمک را به آرد سوخاري اضافه ميکنند .

مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد .

در روش معمولي هم  فقط نمک و کمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه ميشود .

  طرز تهيه مرغ  )

تکه هاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينکه کاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد ، بعد به تخم مرغ آغشته کنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود .

 

در ظرف نسوزي - که کمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کاملا داغ شود . توجه کنيد هرچه روغن بيشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن کمتر ميشود .

ميتوانيد مرغها را در دستگاه سرخ کن ( روي درجه مناسب سرخ کردن مرغ ) نيز سرخ کنيد ولي به درد سر شستن سرخ کن نميارزد !

تکه هاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ کنيد . اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ ها تيره ميشود . در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ به کار رفته در مواد ، اصطلاحا کف نکند .

 

حدودا 6-10 دقيقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرايط فوق کاملا سرخ ( سوخاري ) شوند  .

بعد از سرخ شدن مرغ ها يک حوله کاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تکه هاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو کمي پودر سير و اورگانو ( در صورت تمايل ) روي آنها بپاشيد .

 طرز تهيه مرغ





:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: