مرغ سوخاري
مواد لازم براي چهار نفر
مرغ ---------------------------- 5-6 تکه ( سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تکه بيشتر )
تخم مرغ ---------------------- 2 عدد کامل
آرد سفيد --------------------- 2 پيمانه
آرد سوخاري ------------------ 3 پيمانه
ادويه * ------------------------ به مقدار لازم
روغن سرخ کردني ------------ بسته به سايز ظرف مخصوص سرخ کردن
پودر سير و اورگانو ------------ به دلخواه
( طرز تهيه مرغ )
طرز تهيه :
تکه هاي مرغ را قبل از سرخ کردن با يک عدد پياز و آب و نمک آب پز کنيد ، نه در حدي که مرغ ها کاملا نرم شوند ، فقط اندازه اي که کمي از حالت خام بودن در بيايند . ( حدود 20 دقيقه کافيست )
تخم مرغ هارا در ظرف گودي شکسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يکدست شوند .
آرد سفيد را بهتر است الک کنيد و در يک ديس تخت لبه دار بريزيد .
آرد سوخاري و ادويه * را هم خوب با هم مخلوط کنيد و مثل آرد سفيد در يک ديس تخت لبه دار بريزيد .
* ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و معمولي تهيه ميشود .
روش اسپايسي به اين صورت است که مقدار زيادي فلفل قرمز ( براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمک را به آرد سوخاري اضافه ميکنند .
مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد .
در روش معمولي هم فقط نمک و کمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه ميشود .
( طرز تهيه مرغ )
تکه هاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينکه کاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد ، بعد به تخم مرغ آغشته کنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود .
در ظرف نسوزي - که کمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کاملا داغ شود . توجه کنيد هرچه روغن بيشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن کمتر ميشود .
ميتوانيد مرغها را در دستگاه سرخ کن ( روي درجه مناسب سرخ کردن مرغ ) نيز سرخ کنيد ولي به درد سر شستن سرخ کن نميارزد !
تکه هاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ کنيد . اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ ها تيره ميشود . در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ به کار رفته در مواد ، اصطلاحا کف نکند .
حدودا 6-10 دقيقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرايط فوق کاملا سرخ ( سوخاري ) شوند .
بعد از سرخ شدن مرغ ها يک حوله کاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تکه هاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو کمي پودر سير و اورگانو ( در صورت تمايل ) روي آنها بپاشيد .
طرز تهيه مرغ
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0