طرز تهيه مرغ 1
نوشته شده توسط : atefeh

مرغ سوخاري اسپايسي


مواد لازم:
مرغ 1 عدد (يک و نيم کيلويي)
پودر سوخاري 2 پيمانه
آرد گندم 1 پيمانه
ادويه سوخاري* 2 قاشق سوپخوري
آب يخ يک ظرف بزرگ
آب ليمو 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع به ميزان لازم

طرز تهيه مرغ

طرز تهيه:
مرغ را به 8 قسمت تقسيم کنيد و دقت داشته باشيد که پوست مرغ را نَکَنيد.
تکه¬هاي مرغ را با آب ليمو مزه دار کنيد و بعد نيمي از ادويه سوخاري را به مرغ اضافه کنيد تا طعم دار شود. سپس نيم ديگر ادويه را به آرد سوخاري بيفزاييد. بعد از اين مرحله، مرغ ها را يک ساعت در ظرف دربسته در يخچال قرار دهيد.
پس از اين مدت، مرغ را ابتدا در ظرفي حاوي آرد گندم بغلتانيد و خارج کنيد. سپس تکه هاي مرغ آغشته به آرد را درون ظرفي که محتوي آب يخ است قرار دهيد. بعد هر تکه از مرغ را در ظرفي که محتوي مخلوط آرد سوخاري و ادويه است بغلتانيد. اين کار را با حرکت دادن مرغ در ظرف آرد سوخاري انجام دهيد تا گوشت مرغ به شکل پولک هاي ماهي درآيد و در اصطلاح پولکي شود.
سپس در يک زودپز يک و نيم پيمانه روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کاملاً داغ شود. در اين مرحله، تکه هاي مرغ را درون روغن داغ بيندازيد و در زودپز را ببنديد و براي 5 دقيقه به آن زمان دهيد تا يک طرف مرغ ها برشته شود. سپس در زودپز را باز کنيد و مرغ ها را زير و رو کنيد و دوباره در زودپز را ببنديد و 5 دقيقه ديگر زمان دهيد تا مرغ ها کاملاً سوخاري شوند.
مرغ ها را از زودپز خارج کنيد و با سس کچاپ سرو کنيد.

 

طرز تهيه مرغ

* ادويه سوخاري شامل:
پودر تخم گشنيز يک قاشق سوپخوري، پودر فلفل قرمز يک قاشق سوپخوري، پودر سير يک قاشق سوپخوري، پودر فلفل سياه يک قاشق سوپخوري، پودر زنجفيل يک قاشق چايخوري، جوهر ليمو يک قاشق چايخوري، پودر فلفل سفيد يک قاشق چايخوري و نمک 2 قاشق سوپخوري مي باشد.

طرز تهيه مرغ





:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: