آموزش و طرز تهیه سالاد
سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج تر و تازه 1 دسته ی کوچک
پیاز سفید 1 عدد
پرتقال 2 عدد
سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
دانه ی کنجد 1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش 1 عدد
روش تهیه
مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 3 دقیقه
پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه ی نچسب پرتقال ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه ی کنجد بریزید و سرو کنید.
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0