سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال
نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و طرز تهیه سالاد

سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال

مواد لازم برای 4 نفر

اسفناج تر و تازه            1 دسته ی کوچک
پیاز سفید                    1 عدد
پرتقال                         2 عدد
سرکه بالزامیک             1 قاشق غذاخوری
دانه ی کنجد                1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش                1 عدد

طرز تهیه سالاد رژیمی
روش تهیه

مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 3 دقیقه
پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه ی نچسب پرتقال ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه ی کنجد بریزید و سرو کنید.

 

طرز تهیه سالاد  ,آموزش و طرز تهیه سالاد رژیمی




:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 فروردين 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: