خورش فسنجان با رب ازگيل
مواد لازم
رب ازگيل يک پيمانه
گردوي چرخشده يک و نيم پيمانه
گوشت چرخشده بوقلمون 500 گرم
پياز رندهشده دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
آلو خورشي 10 عدد
طرز تهيه
پياز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوي چرخشده اضافه ميکنيم و آن را هم کمي تفت ميدهيم. رب را اضافه کرده و مقداري آب ريخته و ميگذاريم کاملا به روغن بيفتد. وقتي که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پياز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلي يا توپي در آورده، سرخ ميکنيم و درون خورش ميريزيم. نيم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه ميکنيم.
نکته: توجه داشته باشيد رب ازگيل تقريبا شيرين است اگر تمايل به خورش شيرين نداريد مقداري آبليمو استفاده کنيد. براي به روغن افتادن بيشتر خورش هر از چند گاهي به آن خردههاي يخ اضافه کنيد تا کاملا به روغن بيفتد.
خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0