آموزش و طرز تهيه سوفله بادمجان

آشپزي
مواد لازم
گوشت چرخ كرده 500 گرم
بادمجان 2 كيلوگرم
پياز درشت 1 عدد
رب گوجه فرنگي 1 تا 2 ق س
پنير پيتزاي رندهشده 100 گرم
روغن مايع سرخ كردني به مقدار لازم
نمك به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم براي سس سفيد
كره 50 گرم
شير 1پيمانه
آرد سفيد 2 ق س
خامه 2 ق س
نمك به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه
1? ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگيريد، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهيد و كمي نمك روي آنها بپاشيد و در سبدي بريزيد و كنار بگذاريد.
2? در تابه مقداري روغن بريزيد پس از داغ شدن روغن، بادمجانها را در آن سرخ كنيد.
3? پياز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخكرده، رنده كنيدسپس كمي نمك و فلفل و زردچوبه به آن بيفزاييد. حالا در يك تابه ديگر، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و مخلوط گوشت و پياز را در آن سرخ كنيد.
نكته: شما ميتوانيد پياز داخل گوشت چرخكرده را به همراه كمي زردچوبه در روغن تفت دهيد؛ سپس گوشت چرخ كرده را به پياز داغ اضافه كرده و به همراه آن سرخ كنيد و بگذاريد تا كمي بپزد. در ضمن، اگر ميخواهيد به آن رب گوجه فرنگي اضافه كنيد، زمان آن در همين مرحله است. پس از آن، نوبت به درست كردن سس سفيد است.
4? فر را روي حرارت 180درجه سانتيگراد گرم کنيد. حالا يك ظرف پيركس يا ظرف مخصوص فر را آماده كنيد و بادمجانهاي سرخ شده را كف ظرف بچينيد. سطح بادمجان ها را با لايهاي از گوشت چرخ كرده بپوشانيد. حالا سس سفيد را روي گوشت ريخته و روي آن پنير پيتزا بپاشيد. لايههاي بعدي را هم به همين ترتيب ادامه دهيد.
5? ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و 30تا45 دقيقه صبر كنيد تا مواد بپزد. پس از طي اين مدت، شعله بالاي فر را روشن كنيد و به مدت 10 دقيقه حرارت دهيد تا سطح سوفله، طلاييرنگ شود.
طرز تهيه سس سفيد
كره را در يك قابلمه بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. پس از آن، شير را كمكم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنيد. حالا خامه و نمك و فلفل را اضافه كنيد و مقدار ديگري حرارت دهيد تا سس غليظ شود. به اين ترتيب سس آماده ميشود.
:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0