
آشپزي
مواد لازم
مواد مورد نياز خميرنان پنيري روماني
آرد گندم چهار و نيم پيمانه
شير پرچرب يک پيمانه
پودر خمير مايه دو قاشق چايخوري
کــره ذوب شده 1/4 پيمانه
تخم مرغ يک عدد
شکر 100 گرم
نمــک يک قاشق چايخوري
وانيل يک قاشق چايخوري
روغن هسته انگور يا ذرت 1/4 پيمانه
مواد مورد نياز مايه پنيري
پنير خامه اي يک پيمانه
تخم مرغ دو عدد
شکر 1/4 پيمانه
وانيل يک قاشق چايخوري
افشره ليمو به ميزان لازم
کشمش نصف پيمانه
عسل دو قاشق سوپخوري
شير دو قاشق سوپخوري
طرز تهيه
در ظرفي، يک پيمانه آرد، شير پرچرب و مايه خمير را هم زده تا مخلوط شوند. نصف پيمانه آرد را به مواد افزوده و ميگذاريم تا در دماي اتاق 15 دقيقه بماند تا مواد ترکيب شده، حجم آن افزايش يافته و روي آرد ترک بخورد. کره، تخممرغ، شکر، وانيل و نمک را به مواد افزوده و به وسيله ليسک مواد را هم زده و همزمان سه پيمانه آرد باقيمانده را اضافه ميکنيم تا مواد کاملا مخلوط شود. با درجه کند همزن، مخلوط کردن مواد را ادامه داده و در همين هنگام روغن را نيز به مواد ميافزاييم. وقتي تمام روغن را اضافه کرديد، خمير بايد حالت کششي داشته و نرم شود.
اگر خمير خشک بود کمي روغن به آن ميافزاييم. خمير را درکاسهاي گذاشته، در آن را با کيسه فريزر پوشانده و دو ساعت در دماي اتاق ميگذاريم تا حجم آن دو برابر شود، سپس خمير را به چهار قسمت مساوي تقسيم ميکنيم. يکي از تکههاي خمير را وردنه کشيده تا به شکل دايرهاي به اندازه 25 سانتيمتر برسد. يک قالب کمربندي 25 سانتيمتري را کاملا چرب نموده و خمير گرد را کف قالب پهن ميکنيم. سه تکه باقيمانده خمير را به شکل طنابهاي يک اندازه درآورده و در کنار هم ميگذاريم، سپس خميرها را به هم بافته تا به شکل گيسبافت درآيد. بعد آن را درون قالب گذاشته و انتهاي آن را به هم چسبانده تا شبيه دايره شود. روي قالب را پوشانده و 40 دقيقه ديگر استراحت ميدهيم. فر را با حرارت 190 درجه سانتيگراد گرم ميکنيم.
طرز تهيه مايه پنيري
پنير، تخممرغها، شکر، کشمش، وانيل و افشره ليمو را ريخته و هم ميزنيم تا کاملا مخلوط شوند. اين مايه را در وسط گيسبافت خميري ريخته و 15 دقيقه در فر ميگذاريم تا بپزد. بدون اينکه در فر را باز کنيم، حرارت آن را پايين آورده و به 160 درجه رسانده و 45 دقيقه ديگر اجازه ميدهيم درون فر بماند تا رويه نان قهوهاي شود. نان را از فر درآورده و ميگذاريم کاملا خنک شود، سپس آن را از قالب بيرون آورده و پيش از سرو روي آن را با ترکيب شير و عسل پوشانده و برش ميزنيم.
آموزش و طرز تهيه نان پنيري روماني پاسکا
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0