دمي گشنيز و اسفناج
( قورمه سبزي )
مواد لازم دمي گشنيز و اسفناج
برنج دو ليوان
اسفناج و گشنيز پاكشده، شسته و خرد شده نيمكيلو
آب مرغ دو ليوان
آب و نمك به ميزان لازم
كره 50 گرم
پياز متوسط يك عدد
اسكلت، بال و گردن مرغ نيمكيلو (براي تهيه آب مرغ)
( قورمه سبزي )

طرز تهيه دمي گشنيز و اسفناج
ابتدا اسكلت، بال و گردن مرغ را با پياز خرد شده و كمي نمك و سه ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا خوب پخته شود و آب به دست آمده از آن را صاف كرده و كنار بگذاريد.
برنج را با كره و آب مرغ به دست آمده و سبزيهاي خرد شده روي حرارت بگذاريد تا آب مرغ جذب برنج شود و برنج و سبزيها با آب مرغ نرم و پخته شود. در اين غذا لازم نيست برنج كشيده و قد بلند شود بلكه بايد به صورت كته يا دمي در آيد. اين غذا بسيار مقوي است و براي بيماري آبلهمرغان و زونا به ويژه در اوايل بيماري بسيار مفيد است.
در غذاهاي مخصوص بيماران آبلهمرغان و زونا از ادويه، فلفل و موادغذايي با طبع گرم و محرك از جمله؛ گردو، خرما و زنجبيل و غيره استفاده نكنيد به ويژه در اوايل دوران بيماري. لذا بهتر است از موادغذايي با طبع سر مانند؛ اسفناج، گشنيز، برنج، ماست، ليموشيرين و هندوانه به كار بريد.
طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبزي
:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0