خورش ميگو
نوشته شده توسط : atefeh

خورش ميگو

آشپزي

مواد لازم


 يک قاشق غذاخوري روغن زيتون

 يک عدد پياز متوسط


 دو حبه سير


 40 گرم گوجه فرنگي خردشده


 يک چهارم فنجان جعفري خردشده


 يک قاشق غذاخوري شويد خردشده


450 گرم ميگو


 کمي نمک کمي فلفل


 80 گرم پنير فتا


طرز تهيه
روغن را در تابه‌اي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد، سپس پياز خردشده را براي سه دقيقه در آن تفت دهيد. بعد سير را به آن اضافه کنيد. پس از 30 ثانيه گوجه‌فرنگي‌هاي خرد شده را اضافه کرده و براي 5 تا 10 دقيقه آنها را تفت دهيد. جعفري و شويد را به مواد اضافه کنيد و پس از يک دقيقه ميگوها را به آن بيفزاييد و براي 10 تا 12 دقيقه مواد را با هم حرارت دهيد تا ميگوها پخته شوند. اين خورشت را مي‌توان با نان، برنج يا ماکاروني سرو کرد.
آموزش آشپزي





:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 اسفند 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: