خورش زرشک
( فسنجان )
مواد لازم
– گوشت گوسفندي 500 گرم
– لپه 1 پيمانه
– زرشک 1 پيمانه
– نمک ، فلفل و پودر کاري به ميزان لازم
– رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
– پوره گوجه فرنگي 2 الي 3 عدد معادل 1 پيمانه
– پياز 1 الي 2 عدد
چگونگي تهيه
ابتدا پياز را با کمي روغن تفت مي دهيم و به همراه گوشت ، کمي آب اضافه مي کنيم و به مدت 45 دقيقه مي پزيم . لپه خيس را اضافه مي کنيم و بعد از پخت لپه زرشک تفت داده شده را با کمي شکر آماده مي کنيم و اضافه مي کنيم و به دنبال آن رب گوجه فرنگي ، پوره گوجه فرنگي ، نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه مي کنيم و بعد از آماده شده خورش پوره کاري را اضافه مي کنيم. اين غذا را با گوشت چرخ کرده و يا با تکه هاي مرغ هم مي توان تهيه کرد.
خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0