سالاد سزار
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سالاد سزار به چند روش متفاوت

آموزش و طرز تهيه سالاد سزار به چند روش متفاوت

آشپزي

آموزش و طرز تهيه سالاد سزار روش اول

مواد لازم

سينه مرغ                                     150 گرم (250 کيلوکالري)
نان تست سبوس دار                      90 گرم- (240 کيلوکالري)
کاهو پيچ                                       6 ليوان- (150 کيلوکالري)
پنير پارميزان رنده شده                   90 گرم- (110 کيلوکالري)
فلفل سياه                                   به ميزان دلخواه- (0 کيلوکالري)
روغن زيتون                                   2 قاشق مرباخوري، (90 کيلوکالري)
سس سالاد                                 4 قاشق غذاخوري، (360 کيلوکالري)

اين مواد اوليه براي 4 نفر مناسب مي باشد

طرز تهيه

1- نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در يک قاشق مرباخوري روغن زيتون تفت دهيد. سپس تکه هاي نان را روي حوله يک بار مصرف بگذاريد تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه هاي مرغ را نيز در تابه خط دار که کف آن با يک قاشق غذاخوري روغن زيتون چرب شده است، گريل کنيد و سپس برش بزنيد.
2- در کاسه اي بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگي خرد کنيد. براي تهيه سس اين سالاد هم يک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بريزيد و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب روغن زيتون اضافه کنيد. آن قدر اين کار را ادامه دهيد تا مايع غليظي به دست آيد. سپس به اين مخلوط آب يک ليموي تازه را اضافه کنيد و کمي در آن سرکه بريزيد. بعد از تهيه سس اوليه، براي اين حجم سالاد، 4 قاشق غذاخوري از سس را با نيمي از پنير پارميزان مخلوط کنيد.
3- هنگام سرو سالاد نيز ابتدا کاهو را اضافه کنيد، روي آنها سس مخلوط شه با پنير پارميزان بريزيد، سپس مرغ هاي گريل شده را بيفزاييد و سپس تکه هاي نان را روي آن قرار دهيد و در آخر روي تمام محتويات پنير پارميزان بپاشيد. به اين ترتيب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.

آموزش و طرز تهيه سالاد سزار

? ? ? ? • ? ? ? ?

آموزش و طرز تهيه سالاد سزار روش دوم

مواد لازم

کاهو تازه                                      1 عدد
نان تست                                     4-3 عدد
روغن زيتون بکر                             150 ميلي ليتر
پنير پارميزان                                 100 گرم
سرکه سفيد                               1 قاشق غذاخوي
تخم مرغ                                     1 عدد
سير                                           2 حبه
آب ليموي تازه                              2 قاشق غذاخوري
سس ورسترشاير                        2 قاشق غذاخوري

اين مواد اوليه براي 5 نفر مناسب مي باشد

طرزتهيه

1- براي درست کردن اين سالاد بايد قسمت هاي سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده، سپس برگ ها را خوب بشوييم و خشک کنيم.
2- دور نان هاي تست را به صورت يک قاب برش مي زنيم و به کنار مي گذاريم (دور نان چون خشک تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمي کند. به همين دليل دور نان را جدا مي کنيم و از بقيه نان استفاده مي کنيم) قسمت هاي سفيد و اسفنجي نان را به ابعاد يک سانتيمتري برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمي روغن و سير له شده است با حرارت ملايم، تست مي کنيم.
3- براي آماده سازي سس سالاد ابتدا آب ليمو، تخم مرغ (تخم مرغ را يک دقيقه آب پز کنيد)، سرکه سفيد يا سرکه سيب، سس ورسترشاير، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن يا غذاساز خوب مخلوط مي کنيم. بعد از حدود 5 دقيقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن مي کنيم تا حالت مايونز به خود بگيرد و کمي غليظ شود.
4- براي سرو اين سالاد کافي است برگ هاي تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ريخته، نان هاي تست شده و پنير پارميزان رنده شده را روي آن بريزيد و در نهايت سس محبوب (آمريکايي ها و اروپايي ها) را به آن اضافه کنيد.
5- در نقاط مختلف دنيا به دليل کمبود وقت و مسائل مختلف ديگر تغييراتي در اين سالاد به وجود آمده است ولي دستور تهيه اي که ذکر شد درواقع اصيل ترين دستور تهيه سالاد سزار است.
6- با گذشت زمان اين سالاد با مناطق مختلف جغرافيايي تغييراتي کرده، گاهي آن را غني تر و مزه دارتر مي کنند يا به آن سينه مرغ گريل شده، بيکن (در کشورهاي غربي)، ماهي دودي يا ميگو (در کشورهاي ساحلي) اضافه مي کنند.
7- شما مي توانيد بسته به ذائقه خود افزودني مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پيدا کنيد.

سالاد سزار

? ? ? ? • ? ? ? ?

آموزش آشپزي

آموزش و طرز تهيه سالاد سزار روش سوم

مواد لازم

کاهو                                    6 برگ
نان تست                             1 عدد
پودر پنير پارميزان                   1 قاشق غذاخوري
فيله مرغ                              1 عدد
گردو                                    3 عدد

مواد لازم براي سس

روغن زيتون                         يک چهارم پيمانه
سس مايونز                        1 قاشق غذاخوري
نمک                                  به ميزان لازم
فلفل                                  به ميزان لازم
پودر سير                            به ميزان لازم
آب ليمو ترش                      2 قاشق غذاخوري

اين مواد اوليه براي بشقاب يک نفره مناسب مي باشد

طرز تهيه

1- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنيد.
2- فيله مرغ را هم مي توانيد در فر گريل کنيد يا اينکه با کمي نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنيد و روي کاهو بريزيد.
3- نان تست را به تکه هاي کوچک تقسيم کرده و به روغن زيتون آغشته کنيد ودر ساندويچ ساز تست کنيد تا برشته شود، بعد روي کاهو بريزيد.
4- مي توانيد نان را در دماي 140 درجه سانتي گراد در فر قرار دهيد تا برشته شود يا حتي مي شود از مايکروفر هم براي اين منظور استفاده کنيد. قدرت 100 و هر 20 ثانيه کنترل کنيد تا نان ها نسوزد.
5- براي داشتن طعم مطلوب يک قاشق مرباخوري روغن زيتون روي نان ها بريزيد.
6- گردوها را کمي در آب خيس کرده و آن را روي کاهوها بريزيد.
7- به جاي سس مايونز مي توانيد از سس هزار جزيره استفاده کنيد که بالطبع طعم بهتري خواهدداشت.
8- پنير پارميزان را روي همه مواد بپاشيد.
9- به جاي پودر سير از سير تازه و به جاي نان تست از نان سوخاري هم مي توانيد استفاده کنيد.
10- اين سالاد يک شام سبک و مقوي هم محسوب مي شود.

طرز تهيه سالاد سزار

آموزش و طرز تهيه سالاد سزار





:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 اسفند 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: