آموزش سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ي سويا
نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي

سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ي سويا

مواد لازم براي 4 نفر

جوانه ي سويا                       400 گرم
قارچ                                    200 گرم
سينه ي بوقلمون                   300 گرم
ساقه ي تره فرنگي يا پيازچه    4 عدد
سير له شده                         1 قاشق چايخوري
سس سويا                           2 قاشق غذا خوري
روغن کنجد                           1 قاشق غذاخوري
کنجد                                   1 قاشق غذاخوري

 

آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي
روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 10 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
جوانه هاي سويا را داخل ظرف حاوي آب نمک که به جوش رسيده است بريزيد و در ظرف را بگذاريد. اجازه دهيد به مدت 6 دقيقه با حرارت ملايم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زير آب سرد بگيريد.
قارچ ها را بشوييد و خرد کنيد. فيله ي بوقلمون را به قطعات کوچک تقسيم کنيد و داخل يک ماهيتابه ي نچسب به مدت چند دقيقه با يک قاشق سس سويا تفت دهيد.
سس را با ترکيب بقيه ي سس سويا، روغن کنجد، سير، ساقه ي تره فرنگي يا موسير يا پيازچه و کنجد تهيه کنيد.
بوقلمون ها را با جوانه ي سويا، قارچ و سسي که آماده کرده ايد مخلوط کرده و سرو کنيد.

آموزش و طرز تهيه انواع سالاد رژيمي

طرز تهيه سالاد رژيمي ,آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي




:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: