خورش با به
آموزش آشپزي
مواد لازم
گوشت بدون استخوان 750 گرم
به 1 کيلوگرم
پياز سرخ شده 4 قاشق سوپخوري
روغن 150 گرم
شکر (در صورت تمايل) 2 قاشق سوپخوري
آبليمو نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگي يا رب
زعفران ساييده يک قاشق مرباخوري
نمک و فلفل
خورش با به
خورش با به
طرز تهيه
گوشت را قيمه اي خرد مي کنيم سپس آن را کوبيد و با پياز سرخ مي نماييم. آب به مقدار کافي درون قابلمه ريخته و مي گذاريم گوشت بپزد.
پوست به را گرفته و به چهار قسمت مي نماييم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سيب زميني قيمه به را خلالي کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت مي ريزيم.
در مرحله پاياني طبخ خورش به شکر - آبليمو و زعفران را اضافه کرده و بگذاريد خورش به جا بيافتد. دقت نماييد خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشيدن خورش خلال هاي به فرم و شکل خود را حفظ نمايد.خورش را با چلو ميل نماييد.
آموزش آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0