رب گوجه فرنگي
( رب انار )
طرز تهيه رب گوجه فرنگي
گوجه فرنگيها را ميشوييم. از ماشين يا چرخ مخصوص آب گرفتن گوجه فرنگي رد كرده طوريكه پوست و تخم آن گرفته شود. آب گوجه فرنگي را در ظرف بزرگي ميريزيم و روي حرارت ميگذاريم تا بجوشد و مايه غليظ شود. در جوشهاي آخر به اندازه كافي به آن نمك ميزنيم . پس از آنكه رب كاملاً غليظ شد از روي حرارت رب را بر ميداريم و ميگذاريم سرد شود. سپس رب را داخل شيشه ميريزيم و درب شيشه را ميبنديم و در جاي خنك قرار ميدهيم. بهترين طريق براي تهيه رب گوجه فرنگي پختن آن است. ربهايي كه در آفتاب تهيه ميشوند مزه ترشيدگي پيدا ميكند و در هواي آزاد با مواد خارجي آلوده ميشوند. حرارت زير رب نبايد زياد باشد. رب را بايد مرتب هم بزنيم تا ته نگيرد.
رب انار ,طرز تهيه رب انار ,آماده سازي رب انار
:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0