آموزش و طرز تهيه دلمه بادمجان | آموزش آشپزي

آشپزي
مواد لازم
لپه نصف فنجان
سبزي دلمه يک کاسه ماستخوري
رب گوجه سه قاشق غذاخوري
روغن يک و نيم فنجان
برنج نصف فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
بادمجان دلمهاي پنج عدد
سرکه هشت قاشق غذاخوري
گوشت چرخکرده يک کاسه ماستخوري
پياز يک عدد
شکر يک قاشق غذاخوري
با اين مقدار مواد لازم به اندازه پنج عدد از ”دلمه بادمجان “ خواهيم داشت.
توضيحي در رابطه با مواد اوليه
يک کاسه ماستخوري سبزي دلمه خردشده (صد گرم) شامل: تره، جعفري، گشنيز، شبت، ريحان، پيازچه، نعناع، تر خان و مرزه. حدود دويست گرم سبزي پاک نکرده نياز ميباشد.
طرز تهيه دلمه بادمجان
نصف فنجان لپه را با مقداري آب و کمي نمک ميپزيم تا لپه پخته شده و آب آن نيز تبخير شود. سپس آن را با گوشتکوب ميکوبيم.
نصف فنجان برنج را با مقداري آب و کمي نمک ميپزيم تا برنج پخته شده و يک کته شل به دست آيد.
بادمجان دلمهايها را شسته، دور آن را راهراه پوست ميکنيم و وسط آنها را با چاقو و قاشق چايخوري خالي ميکنيم. سپس کمي نمک به داخل و بيرون بادمجانها زده، آنها را براي يکي دو ساعت، سر و ته در يک آبکش ميگذاريم تا تلخي آن برود.
يک و نيم فنجان روغن را در يک قابلمه کوچک داغ کرده، بادمجانها را در آن سرخ ميکنيم.
با نصف روغن باقيمانده از بادمجانهاي سرخشده، پياز داغ درست ميکنيم. سپس کمي زردچوبه و دو قاشق رب گوجه اضافه ميکنيم.
برنج و لپه پخته، يک کاسه ماستخوري سبزي دلمه خردشده و يک کاسه ماستخوري گوشت چرخکرده را اضافه کرده، هم ميزنيم. سپس چهار قاشق غذاخوري سرکه، نصف قاشق شکر و کمي نمک و فلفل اضافه کرده، شعله را خاموش ميکنيم تا مايه دلمه آماده شود.
داخل بادمجانها را با مايه دلمه پر ميکنيم. بقيه روغن باقيمانده از بادمجانهاي سرخشده را در يک قابلمه متوسط ريخته، يک قاشق رب گوجه، چهار قاشق سرکه، نصف قاشق شکر، کمي نمک و فلفل و نصف ليوان آب اضافه کرده، دلمهها را در آن ميچينيم تا حدود يک ساعت با شعله کم بپزد و جا بيفتد.
بعد از پخت دلمه، حدود نيم ساعت صبر ميکنيم تا دلمهها کمي خنک و سفت شوند. اکنون آنها آماده پذيرايي ميباشند.
آموزش و طرز تهيه دلمه
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0