آش شلغم
مواد لازم
شلغم : 1500 گرم
برنج : 200 گرم
پياز داغ عسلي : 3 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
عدس : 75 گرم
زردچوبه : 1 قاشق مربا خوري
روغن : 150 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري
آش شلغم
طرز تهيه
در صورتي که گوشت چرخ شده باشد با کمي نمک و يک عدد پياز رنده کرده مخلوط ميکنيم و کوفته ريزه درست ميکنيم و در کمي روغن سرخ مينمائيم در صورتيکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قيمه خرد کرده با پياز سرخ کرده تفت ميدهيم و مقداري آب ميريزيم عدس را نيز اضافه ميکنيم و ميگذاريم با حرارت ملايم گوشت و عدس بپزد (بديهي است در صورتيکه کوفته ريزه تهيه کرده باشيم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود)، بعد شلغم را پوست ميکنيم و خرد ميکنيم داخل گوشت ميريزيم برنج را نيز ميشوئيم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه مينمائيم و حرارت را ملايم ميکنيم و گاهي نيز آش را بههم ميزنيم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بيافتد. موقع کشيدن کمي نعناع داغ نيز روي آن ميدهيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافي است.
آموزش تهيه آش رشته , آش رشته , طرز تهيه آش رشته
:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0