ساندويچ سوخاري پنير
? مواد لازم:
? ورقههاي نان تست : 8 عدد،
? پنير آشپزي : 250 گرم،
? كالباس ژامبون گوشت : 100 گرم،
? تخم مرغ :1عدد،
? آرد سوخاري : مقداري،
? روغن مايع : مقداري،
? خامه : يك چهارم پيمانه
( ساندويچ مرغ)
? طرز تهيه:ساندويچ سوخاري پنير
دور تا دور لبههاي سفت نان را ميگيريم پنير را طوري ورقه ورقه ميبريم كه ابعاد آن حدود يك سانتيمتر از ابعاد نان كمتر باشد تعداد ورقههاي پنير بايد 4 عدد باشد سپس كالباسها را به صورت ورقه ورقه به ابعاد پنير برش داده و روي هر نان تست يك ورقه پنير همچنين يك ورقه كالباس و مجددا يك ورقه پنير و يك عدد نان تست قرار ميدهيم پس از آماده كردن چهار عدد ساندويچ پنير به اين نحو، تخممرغ و خامه را با چنگال هم ميزنيم، بعد ساندويچها را از تخم مرغ و خامه عبور داده و سپس در آرد سوخاري ميغلتانيم مقداري روغن مايع در ظرفي ريخته و روي حرارت قرار داده و ساندويچها را در روغن سرخ ميكنيم .
طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ
:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0