طبخ ماهي بدون استخوان
(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )
? مواد لازم طبخ ماهي بدون استخوان
? ماهي قزل آلا 1عدد (به تعداد نفرات)
? گوجه فرنگي حلقه شده 2 عدد
? ليمو ترش تازه حلقه شده 1 عدد
? نمک به مقدار لازم
? پودر زنجبيل به مقدار لازم
? سير و شويد تازه به مقدار لازم
? طرز تهيه طبخ ماهي بدون استخوان
بهترين روش براي طبخ ماهي قزل آلا به اين نحو است که ماهي را شسته و بعد از تميز کردن داخل شکم آن ، کمي سير تازه بماليد ، مقداري پودر زنجبيل و نمک به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شکم قرار داده ، بگذاريد يک ساعت داخل يخچال بماند .
بعد از يک ساعت ماهي را از يخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمي روغن (حدود نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون) روي آن بماليد.
روي کاغذ آلومينيوم چند حلقه گوجه فرنگي بگذاريد ، بعد چند حلقه ليمو ترش ، سپس ماهي را روي گوجه و ليمو ترش قرار دهيد و بعد دوباره چند حلقه ليمو ترش و گوجه فرنگي روي ماهي بچينيد و سپس کاغذ را محکم ببنديد و در فر روي ميله هاي وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتيگراد قرار دهيد ؛ در مدت نيم ساعت يا 45 دقيقه ماهي آماده مي شود ، عصاره گوجه و ليمو ترش به خورد ماهي مي رود که بسيار خوشمزه است .
? نکته قابل توجه :
افراد با کلسترول بالا نبايد پوست ماهي را استفاده کنند.
طرز تهيه سبزي پلو با ماهي , سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي
:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0