آموزش و طرز تهيه انواع سالاد رژيمي

آشپزي
سالاد لاغري با هويج، هويج وحشي يا شقاقل و توفو
مواد لازم براي 4 نفر
هويج وحشي (هويج سفيد يا شقاقل) 1 عدد
هويج 2 عدد
توفو 125 گرم
سس سويا 1 قاشق غذاخوري
روغن کلزا 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان کافي
طرز تهيه
مدت زمان آماده سازي:15 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
هويج سفيد و هويج را شسته و هر دو را رنده و مخلوط کنيد.
روغن کلزا، سس سويا، جعفري خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و سس را آماده کنيد.
توفوها را به صورت مکعب هاي کوچک تقسيم کنيد و آن ها را داخل ماهيتابه ي نچسب و با کمي روغن زيتون به مدت 4 تا 5 دقيقه تفت دهيد.
يک لايه از سبزيجات رنده شده را داخل ظرف بريزيد و سپس توفوهاي گرم را روي آن بريزيد. سس آماده شده را روي مواد ريخته و در صورت تمايل کمي دانه کنجد روي آن بپاشيد.
سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ي سويا
مواد لازم براي 4 نفر
جوانه ي سويا 400 گرم
قارچ 200 گرم
سينه ي بوقلمون 300 گرم
ساقه ي تره فرنگي يا پيازچه 4 عدد
سير له شده 1 قاشق چايخوري
سس سويا 2 قاشق غذا خوري
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوري
کنجد 1 قاشق غذاخوري
روش تهيه
مدت زمان آماده سازي: 10 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
جوانه هاي سويا را داخل ظرف حاوي آب نمک که به جوش رسيده است بريزيد و در ظرف را بگذاريد. اجازه دهيد به مدت 6 دقيقه با حرارت ملايم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زير آب سرد بگيريد.
قارچ ها را بشوييد و خرد کنيد. فيله ي بوقلمون را به قطعات کوچک تقسيم کنيد و داخل يک ماهيتابه ي نچسب به مدت چند دقيقه با يک قاشق سس سويا تفت دهيد.
سس را با ترکيب بقيه ي سس سويا، روغن کنجد، سير، ساقه ي تره فرنگي يا موسير يا پيازچه و کنجد تهيه کنيد.
بوقلمون ها را با جوانه ي سويا، قارچ و سسي که آماده کرده ايد مخلوط کرده و سرو کنيد.
سالاد چغندر، تربچه و پياز
مواد لازم براي 4 نفر
چغندر قرمز خام 1 عدد
ترب سياه 2 عدد
کاهو چند برگ
پياز شيرين 1 عدد
بادام يا گردوي خرد شده 2 قاشق غذاخوري
سرکه بالزاميک 1 قاشق غذاخوري
سرکه سيب يا سرکه ي توت فرنگي 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهيه
زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 2 دقيقه
پياز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنيد و آن ها را روي کاغذ جاذب قرار دهيد تا آب آن ها کشيده شود و سپس رويشان نمک بپاشيد. اجازه دهيد 5 دقيقه بمانند.
کاهوها را شسته و آب آن ها را بگيريد و خرد کنيد. چغندر را نيز شسته و رنده کنيد.
ترب سياه ها را شسته و پوست بگيريد و آن ها را نيز حلقه حلقه کنيد.
براي تهيه ي سس، سرکه ها را با روغن زيتون ترکيب کنيد و سپس روي پيازها، چغندر رنده شده و ترب سياه بريزيد و مواد را مخلوط کنيد.
مواد را داخل ظرف بريزيد و روي آن کاهوهاي خرد شده را بريزيد. قبل از سرو، گردوها يا بادام ها را داخل ماهيتابه ي نچسب و بدون روغن کمي تفت دهيد. به محض طلايي شدن آن ها را روي سالاد بريزيد و آن را سرو کنيد.
سالاد ترش و شيرين کلم، هويج و سيب
مواد لازم براي 4 نفر
کلم سفيد نصف عدد
هويج 3 عدد
سيب کوچک 4 عدد
گردوي خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوري
خردل 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
آب 1 قاشق غذاخوري
ماست 1 پياله
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهيه
مدت زمان آماده سازي: 25 دقيقه
هويج ها را شسته و رنده کنيد. کلم را نيز خرد کنيد. سيب ها را پوست گرفته و خرد کنيد. داخل يک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنيد. سپس سبزيجات رنده شده و سيب خرد شده را اضافه کنيد. مواد را مخلوط کنيد تا سس به خورد آن برود. گردوهاي خرد شده را روي سالاد بريزيد و سرو کنيد.
سالاد ورميشل و ماهي آزاد
مواد لازم براي 2 نفر
ورميشل 1 بسته
فيله ي ماهي آزاد 4 عدد
خامه ي تازه ي کم چرب 2 قاشق غذاخوري
سير 1 عدد
موسير 1 عدد
سرکه 1 قاشق
روغن 1 قاشق
کاهو چند برگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهيه
مدت زمان آماده سازي: 10 دقيقه
مدت زمان پخت: 3 دقيقه
ورميشل ها را داخل آب جوش ريخته و بعد از 3 دقيقه آبکش کنيد. داخل ماهيتابه کمي روغن بريزيد و ماهي آزاد که به فيله هاي نازک برش داده ايد را داخل آن بريزيد. سير و موسير را پوست بگيريد و له کنيد. سپس آن ها را به ماهي اضافه کنيد. ماهي را سرخ کنيد. 2 قاشق خامه را با ورميشل ها مخلوط کنيد و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنيد. کاهو را شسته و خرد کنيد و اجازه دهيد آب آن ها کشيده شود. کمي سرکه به آن ها اضافه کنيد. سپس مواد را با ورميشل ها ترکيب کرده و هم بزنيد و سرو کنيد.
سالاد ترش و شيرين اسفناج و پرتقال
مواد لازم براي 4 نفر
اسفناج تر و تازه 1 دسته ي کوچک
پياز سفيد 1 عدد
پرتقال 2 عدد
سرکه بالزاميک 1 قاشق غذاخوري
دانه ي کنجد 1 قاشق غذاخوري
آب ليموترش 1 عدد
روش تهيه
مدت زمان آماده سازي: 5 دقيقه
زمان پخت: 3 دقيقه
پياز را پوست گرفته و سپس خرد کنيد. پرتقال ها را نيز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسيم کنيد. داخل يک ماهيتابه ي نچسب پرتقال ها را با حرارت بسيار ملايم با سرکه بالزاميک تفت دهيد. اسفناج هاي کوچک و تر و تازه را با آب ليموترش مخلوط کنيد. سپس آن ها را با مواد ديگر مخلوط کرده و روي آن دانه ي کنجد بريزيد و سرو کنيد.
:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0