ساندویچ سوخاری پنیر
طرز تهیه ساندویچ مرغ
● مواد لازم:ساندویچ سوخاری پنیر
▪ ورقههای نان تست : ۸ عدد،
▪ پنیر آشپزی : ۲۵۰ گرم،
▪ كالباس ژامبون گوشت : ۱۰۰ گرم،
▪ تخم مرغ :۱عدد،
▪ آرد سوخاری : مقداری،
▪ روغن مایع : مقداری،
▪ خامه : یك چهارم پیمانه
● طرز تهیه:ساندویچ
دور تا دور لبههای سفت نان را میگیریم پنیر را طوری ورقه ورقه میبریم كه ابعاد آن حدود یك سانتیمتر از ابعاد نان كمتر باشد تعداد ورقههای پنیر باید ۴ عدد باشد سپس كالباسها را به صورت ورقه ورقه به ابعاد پنیر برش داده و روی هر نان تست یك ورقه پنیر همچنین یك ورقه كالباس و مجددا یك ورقه پنیر و یك عدد نان تست قرار میدهیم پس از آماده كردن چهار عدد ساندویچ پنیر به این نحو، تخممرغ و خامه را با چنگال هم میزنیم، بعد ساندویچها را از تخم مرغ و خامه عبور داده و سپس در آرد سوخاری میغلتانیم مقداری روغن مایع در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده و ساندویچها را در روغن سرخ میكنیم .
طرز تهیه ساندویچ مرغ
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0