نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه دسر کيوي با ژله | آموزش آشپزي | انواع دسر

آموزش و طرز تهيه دسر کيوي با ژله

آشپزي

مواد لازم براي دسر کيوي با ژله

پودر شکر                            3 قاشق غذاخوري
خامه                                  250 گرم
کيوي                                  6 عدد
شکر                                  يک پيمانه
وانيل                                  يک چهارم قاشق چايخوري
پودر ژله کيوي                      يک بسته

با اين مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه هشت کاسه ماست خوري از دسر کيوي با ژله خواهيم داشت.
طرز تهيه  دسر

به منظور تهيه پوره کيوي، 6 عدد کيوي را پوست کنده، خرد مي کنيم و در مخلوط کن مي ريزيم. بعد يک پيمانه شکر روي کيوي ها مي ريزيم. پوره کيوي تهيه مي شود.

پوره کيوي را در قابلمه مي ريزيم تا 5 الي 10 دقيقه بجوشد. دو پيمانه از پوره کيوي را در يک ظرف مي ريزيم. در صورت دلخواه، پوره کيوي را از صافي رد مي کنيم تا دانه هاي آن جدا شود.

يک بسته پودر ژله را به تدريج در يک پيمانه آب جوش حل مي کنيم. نصف پيمانه از ژله سرد شده را آرام آرام در پوره کيوي مي ريزيم و هم مي زنيم.

250 گرم خامه پاستوريزه سفت را دو ساعت در فريزر مي گذاريم (اگر کمي شير کنار خامه جدا شده است، آن را حتماً دور بريزيد تا خامه سفت داشته باشيد که بهتر فرم مي گيرد) سپس آن را از فريزر درآورده و با سه قاشق غذاخوري پودر شکر و يک چهارم قاشق چايخوري وانيل مخلوط مي کنيم. سپس آن را با همزن برقي حدود پنج دقيقه هم مي زنيم تا خامه فرم بگيرد.
مخلوط پوره کيوي و ژله را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم مي زنيم تا دسر آماده شود.

دسر آماده شده را در ظرف مي کشيم و 2 الي 3 ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا دسر بسته شود.
1/5 پيمانه آب به بقيه ژله اضافه کرده، روي دسر مي ريزيم و 6 ساعت در يخچال مي گذاريم تا ژله بسته شود. دسر آماده پذيرايي مي باشد.

 

آموزش و طرز تهيه دسر کيوي با ژله





:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 دی 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: