آش رشته
آش رشته
مواد لازم
رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم
سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)
نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز
کشک سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق
آشپزی

طرز تهیه آش رشته
حبوبات را که قبلا خیس کردهایم با پیاز سرخ کرده (که می شود کمی زردچوبه به آن زده باشیم) می گذاریم کاملا بپزد.
سبزی آش را تمیز و خرد میکنیم و داخل حبوبات پخته شده میریزیم و میگذاریم سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل میکنیم داخل آش میریزیم و مرتبا بهممیزنیم.
رشته را در آش میریزیم و میگذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بعد آش را از روی آتش برمیداریم و با کشک مخلوط میکنیم در سوپ خوری میکشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین میکنیم
آموزش تهیه آش رشته
:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0