
مواد لازم برای کشک بادمجان
بادمجان یک کیلو
کشک غلیظ یک فنجان سرخالی
روغن یک و نیم فنجان
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
پیاز یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
نعناع یک قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب میوهخوری از «کشک بادمجان» خواهیم داشت.

مواد لازم
یک و نیم فنجان روغن (معادل ۱۵۰ گرم). یک عدد پیاز متوسط معادل ۱۰۰ گرم.
یک چهارم قاشق چایخوری زعفران. نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم.
یک کیلو بادمجان، معادل ۸ الی ۱۰ عدد بادمجان متوسط یا کوچک. یک قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده.
یک فنجان سرخالی کشک غلیظ، معادل ۱۰۰ گرم.
طرز تهیه کشک بادمجان
بادمجانها را شسته، پوستکنده، وسط آن را برش میدهیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ میکنیم.

بادمجانهای سرخشده را با کمی نمک و فلفل با گوشتکوب میکوبیم. نصف فنجان کشک را به آن اضافه میکنیم و آن را برای مدت یک ربع تا نیم ساعت روی شعله گذاشته، هم میزنیم تا جا بیفتد.

با روغن باقیمانده از بادمجان، پیاز داغ درست میکنیم و کمی زردچوبه به آن میزنیم. سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد میکنیم و با آن نعناع داغ درست میکنیم.

کشک بادمجان را در یک بشقاب میوهخوری کشیده، روی آن را صاف میکنیم. مقداری از کشک غلیظ را با زعفران آب کرده مخلوط میکنیم و مقدار دیگری از آن را با آب ترشی کلم قرمز مخلوط میکنیم تا کشک زرد و بنفش به دست آید سپس آنها را در قیف خامه پاش ریخته و روی کشک بادمجان را تزئین میکنیم. در تزئین، پیاز داغ و نعناع داغ نیز به کار میبریم.
نكته:
موقع سرخ كردن بادمجانها براي اينكه نياز به روغن كمتري داشته باشيد ، درب تابه را ببنديد تا بادمجانها هنگام سرخ شدن ، با بخار داخل تابه كاملا بپزند و نرم شوند .
كوبيدن بادمجانها صرفا براي يكدست شدن ظاهر غذاست و انسجام بيشتر بافت كشك و بادمجان .
اگر از سیر استفاده کردین بعد از اضافه كردن سير دقت كنيد تا زمان زيادي سير را تفت ندهيد . چون ممكن است در اثر حرارت سيرها سفت شوند .
بهتر است نعناع خشك را در چند مرحله به غذا بيفزائيد تا عطر و طعم و رنگ خود را از دست ندهد .
اگر از كمي ترخان خشك شده نيز داخل خوراك استفاده كنيد ، در عطر و طعم غذا بسيار موثر خواهد بود .
اگر آب گوشت در دسترس داريد به جاي آب جوش ، از آب گوشت استفاده كنيد . در اين صورت مزه خوراك بسيار لذيذ تر خواهد شد.

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان
:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0