آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

مــواد لازم برای تهیه لازانیا گوشت و قارچ
گوشـت چرخکرده یک کاسه ماستخوری
رب گوجـهفرنگی یک قاشق غذاخوری
پـیاز یک عدد
لازانیـا ده ورق
روغـن نصف فنجان
پنیـر پیتزا سیصد گرم
فلـفل دلمهای یک عدد
آرد گـندم یک و نیم قاشق
کـره یک بسته صد گرمی
قـارچ دویست گرم
خـامه پنجاه گرم
شـیر یک لیوان
نمـک و فلفل به میزان لازم
با این مقـدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه بزرگ از «لازانیـا گوشـت و قـارچ» خواهیم داشت.
طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن پیاز داغ میکنـیم. سپس روغن آن را جدا کرده، دویست گرم گوشـت چرخکرده اضافه کرده هم میزنیم.
یک قاشـق رب گوجه، قارچ خردکرده و نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت میدهیم.
فلفل دلمهای خردشـده را اضافه میکنیم.
آرد را در یک ظرف تفـلون ریخته، شـیر را کمکم اضافه کرده هم میزنیم.
ظرف را روی شـعله قرار داده، مرتب هم میزنیـم تا مایه غلیظ شود و جوش آید. کمی نمک اضافه میکنیم. پنـجاه گرم کره اضـافه کرده مرتب هم میزنیم تا کره ذوب
شود.
ظرف را از روی شعله برداشـته، پنجاه گرم خامه (نصف یک قوطی ۱۰۰ گرمی خامه) اضافه میکنیم. سـس سفید آماده میشود.
نصفی از سس سـفید را اضافه میکنیم. مایه گوشتی لازانیا آماده میشود.
در یک ماهیتـابه بزرگ آب را جوش آورده و دو قاشق نمک و یک قاشق روغن اضافه میکنیم. سپس ورقهای لازانـیا را در آب جوش قرار میدهیم.
ورقهای لازانیا ۶ الی ۸ دقیقه در آب جـوش بپزد. سپس ماهیتابه را از روی شعـله برداشته و روی ورقهای لازانیا آب سرد میریزیم.
اگر ورقها را در آبکـش برگردانیم، ورقها پاره میشـوند یا به هم میچسـبند.
خمـیرهای لازانیا را از آب سرد بیرون آورده، روی یک پارچه قرار میدهیم تا آب آنها گرفته شود. ته یک ماهیتـابه کمی روغن میریزیم و ورق لازانیا را در ماهیتابه میچینیم.
کمـی پنیر پیتزا اضافه میکنیم. مایه گوشتی، دوباره پنیر پیتـزا و یک ورقه لازانیا اضافه میکنیم.
این کار را چند مرتبه تکرار میکنیم تا ورقهای لازانیـا تمام شود.

بقیه سـس سفید را روی آخرین ورقه لازانیا میمالیم.
کمی پنیر پیتزا روی سـس سفید ریخته و بقیه کره را برش زده، روی پنیر گذاشته و آن را در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا حدود ۱۵ دقیقه با شـعله کم (حدود ۱۴۰ الی ۱۵۰ درجه) بپزد سپس آن را ۵ دقیقه زیر شـعله گریل قرار داده تا روی آن نیز سرخ شود.
آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0