آشپزی
پاستا میگو چیلی
مواد لازم
برای دو نفر
- پاستا 200 گرم
- کره1 قاشق سوپخوری
- روغن زیتون1 قاشق سوپخوری
- سیر خرد شده 4 حبه
- پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
- میگو کوچک 10 الی 15 عدد
- آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
- پوره یا رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم

پاستا میگو چیلی
طرز تهیه
پاستا را به همراه کمی نمک و روغن 8 تا 10 دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. تا زمانی که پاستا آماده شود، تابهای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زیتون را درون آن ریخته و اجازه میدهیم تا کره ذوب شود. سپس سیر و پودر چیلی را افزوده و دو دقیقه با ترکیب روغن و کره تفت میدهیم. حالا میگوها را به مواد افزوده و میگذاریم تا سه دقیقه با مواد ترکیب شود تا بپزد. بعد پوره گوجهفرنگی، آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط میکنیم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس میگو گرم، سرو میکنیم.
آشپزی
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0