آشپزی
مواد لازم
-
اسفناج یا برگ چغندر 1 کیلوگرم
-
گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
-
پیاز سرخ شده 2 عدد
-
جو پخته شده یک و نیم لیوان
-
کشک 1 کیلوگرم
-
پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری

کشکبا
طرز تهیه
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
کشکبا نوعی آش بوده که از غذاهای محلی روستای فریزهند نطنز می باشد.
آشپزی
:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0