نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

 

ترشی هلو

مواد لازم

هلو زعفراني پنج عدد
سياه‌دانه يك قاشق غذاخوري
نمك و دارچين يك قاشق چايخوري
شكر يك قاشق سوپخوري
ميخك 20 دانه
سركه به ميزان لازم

 

ترشی

طرز تهيه

هلو را شسته و با مقداري سركه به مدت سه دقيقه مي‌پزيم، بعد از خنك شدن هلو به هر كدام، پنج دانه ميخك زده، سپس هلوها را درون شيشه چيده، بعد سياه‌دانه، دارچين، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده روي هلو مي‌ريزيم، آن‌گاه سركه را اضافه كرده تا روي هلو را بپوشاند در شيشه را محكم بسته در جاي خنك قرار مي‌دهيم، موقع مصرف، ميخك‌ها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا مي‌كنيم، ترشي بعد از ۳۰ روز آماده مصرف است.

ترشی آناناس



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی


سبزی پلو با تن ماهی قالبی

شوید پلو با نخود فرنگی

مواد لازم

برنج 4 پیمانه

نخود فرنگی 300 گرم

شوید خرد شده 300 گرم

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

کره یا روغن 5/1 قاشق سوپخوری

زعفران آبکرده 1 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

شوید پلو با نخود فرنگی بسیار طعم دلچسبی دارد و امتحان آن به جای شوید پلو خالی از لطف نیست.برنج را از شب قبل با نمک و آب داغ خیس کنید در قابلمه ای متناسب با مقدار نخود فرنگی آب بجوش آورده و نخود فرنگی را به آن بیفزائید 5 دقیقه که جوشید در آبکش ریخته و فوراً در ظرفی از آب و یخ قرار دهید تا رنگ و خواص آن حفظ شود. سپس برنج را آبکش کنید و درست قبل از آبکش نخودفرنگی را اضافه کنید. در قابلمه 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید مقداری از برنج ونخود فرنگی را ته قابلمه ریخته و روی آن شوید بریزید و مجدداً این کار را تکرار کنید. تا لایه آخر برنج سفید روی همه مواد را بپوشانید. برنج را دم بیندازید و قبل از سرو کره یا روغن را داغ کرده روی برنج بدهید. مقداری از برنج سفید را با زعفران آب کرده مخلوط کنید، مابقی برنج را بکشید و با برنج زعفرانی تزئین کنید. این پلو با مرغ سرو می شود.

سبزی پلو با تن ماهی قالبی



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

 

آشپزی

 

مواد لازم

سبزی معطر چرخ شده (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)150  گرم

گوشت مغز ران هر کدام 500 گرم

لپه 250 گرم

پیاز دو عدد

تخم‌مرغ چهار تا پنج عدد

آب زعفران یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل وزردچوبه، روغن به میزان لازم

 

شامی

 

طرز تهیه

ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می‌پزیم به طوری که آبی از آن نماند.

گوشت، لپه و سبزی را از چرخ‌گوشت رد می‌کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را یکی‌یکی افزوده و مواد شامی را ورز می‌دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود. سپس شامی‌ها را روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

شامی هویج



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

آش رشته با تزئین کشک سفید، کشک زعفرانی، کشک بنفش (کشک مخلوط با ترشی کلم قرمز)، نعناع داغ و پیازداغ

تزئین

آش رشته با تزئین کشک، زعفران آب کرده، نعناع داغ، پیازداغ و سیرداغ

تزئین

آش رشته با تزئین کشک، زعفران آب کرده، نعناع داغ، سیرداغ و پیازداغ

تزئین


:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس

آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس

آشپزی

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس

گوشت خورشتی                           یک کاسه ماست‌خوری

سبزی و کرفس سرخ‌شده                دو کاسه ماست‌خوری

آرد گندم                                       یک قاشق غذاخوری

لیمو عمانی                                  چهار عدد

روغن                                           یک و نیم فنجان

نمک و فلفل                                  به میزان لازم

با این مقدار مواد لازم به اندازه چهار بشقاب خورش خوری از «خورش کرفس» خواهیم داشت.

مواد لازم برای خورش کرفس

دو کاسه ماست‌خوری سبزی سرخ‌شده؛ جمعاً معادل ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم سبزی سرخ‌شده. یک فنجان روغن برای سرخ کردن کرفس و نصف فنجان روغن برای تهیه پیاز داغ؛ جمعاً معادل یک و نیم فنجان روغن یا ۱۵۰ گرم.

۴ عدد لیمو عمانی (معادل ۲۰ گرم). یک کاسه ماست‌خوری گوشت گوساله خورشتی، معادل ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم.

نمک و فلفل به میزان لازم. یک قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل ۱۵ گرم)

طرز تهیه خورش کرفس

یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ ‌کرده، کمی زردچوبه و بعد یک کاسه ماست‌خوری گوشت خورشتی را اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس کمی نمک و فلفل و ۵ لیوان آب اضافه کرده تا گوشت حدود ۲ ساعت بپزد.

آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس
نیم کیلو نعناع جعفری (به نسبت یک به سه) و نیم کیلو کرفس را پاک می‌کنیم. بعد سبزی را ریز و ساقه کرفس را درشت خرد می‌کنیم. سپس سبزی و برگ کرفس را با یک فنجان روغن (۱۰۰ گرم) حدود یک ساعت سرخ می‌کنیم و بعد ساقه کرفس خردشده را اضافه کرده تا یک ربع ساعت دیگر سرخ شود. به این ترتیب دو کاسه ماست‌خوری سبزی سرخ‌شده (جمعاً معادل ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم سبزی سرخ‌شده) خواهیم داشت.

آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس
دو کاسه ماست‌خوری کرفس سرخ‌شده و چهار عدد لیمو عمانی را به گوشت پخته‌شده اضافه می‌کنیم. سپس یک قاشق آرد را کم‌کم در یک لیوان آب حل کرده، به خورش اضافه می‌کنیم تا خورش حدود دو ساعت با شعله کم بپزد. در حین پخت چند مرتبه خورش را هم می‌زنیم تا آرد به قابلمه نچسبد و خورش جا بیفتد.

آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس

آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن

آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن
آشپزی

مواد لازم:

گوشت ماهیچه یا ران گوسفند              نیم كیلو

بامیه                                                نیم كیلو

پیاز سرخ شده                                   ۲ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی                                یك قاشق سوپخوری

سیب زمینی متوسط                          ۳ عدد

آبلیمو                                              یك دوم استكان

نمك و فلفل                                      به قدر لازم

طرز تهیه:

گوشت را چند تكه كرده و می شوییم و با یك قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم تا گوشت به روغن بیافتد. ۳ لیوان آب و پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه می كنیم و می گذاریم با شعله ملایم بپزد.

بامیه ها را شسته و ته ساقه( انتهای) آن را كمی می بریم تا در موقع پختن لیز و له نشود. سپس آنها را با یك قاشق سوپخوری روغن كمی سرخ می كنیم و رب گوجه فرنگی را با آن تفت می دهیم. آبلیمو، نمك و فلفل را به گوشت اضافه می كنیم. در صورتی كه گوشت كم آب شده باشد، می توان، مقداری آب داغ به آن اضافه كرد. سیب زمینی را پس از پوست گرفتن، به قطر یك تا یك و نیم سانتیمتر ورقه كرده و سرخ می كنیم. بعد از آماده شدن خورش، آن را در ظرف كشیده و سیب زمینی را به دورش می چینیم . این خورش باید كم آب باشد.

خورش بامیه با تمرهندی

مواد لازم:

گوشت گوسفندی بی استخوان               نیم كیلو

بامیه                                                  نیم كیلو

پیاز سرخ كرده                                     ۲ قاشق غذا خوری

تمرهندی                                            یك دوم بسته

سیب زمینی متوسط                            ۳ عدد

نمك و فلفل                                        به قدر كافی

طرز تهیه:

طرز پخت این خورش هم مانند خورش بامیه قبلی می باشد. با این تفاوت كه برای این خورش از شیره تمرهندی استفاده می كنیم. البته تمرهندی را به اندازه ای كه با ذائقه سازگار باشد، استفاده می كنیم.

نكات تغذیه ای:

بامیه سرشار اسید فولیك، ویتامین هایA وC است. همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروهB ، منیزیوم ، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد.

اسید فولیك باعث كاهش هموسیستئین خون می شود كه این ماده رگهای خونی را مسدود می كند. ویتامینC نیز یكی از آنتی اكسیدان های مهم می باشد. در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.

آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

احکامی در مورد نماز جماعت

احکامی در مورد نماز جماعت

مذهبی (لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)
موقعی که مأموم نیت می کند باید امام را معین نماید، ولی دانستن اسم او لازم نیست، مثلا اگر نیت کند اقتدا می کنم به امام حاضر، نمازش صحیح است .

مأموم باید غیر از حمد و سوره همه چیز نماز را خودش بخواند ولی اگر رکعت اول یا دوم او، رکعت سوم یا چهارم امام باشد باید حمد و سوره را بخواند.

اگر مأموم در رکعت اول و دوم نماز صبح و مغرب و عشا صدای حمد و سوره امام را بشنود اگر چه کلمات را تشخیص ندهد، باید حمد و سوره را نخواند و اگر صدای امام را نشنود، مستحب است حمد و سوره بخواند ولی باید آهسته بخواند و چنانچه سهوا بلند بخواند اشکال ندارد.

اگر مأموم بعضی از کلمات حمد و سوره امام را بشنود، احتیاط واجب آن است که حمد و سوره را نخواند.

اگر مأموم سهوا حمد و سوره بخواند یا خیال کند صدایی را که می شنود صدای امام نیست و حمد و سوره بخواند و بعد بفهمد صدای امام بوده نمازش صحیح است .

اگر شک کند که صدای امام را می شنود یا نه، یا صدایی بشنود و نداند صدای امام است یا صدای کس دیگر، می تواند حمد و سوره بخواند.

مأموم باید در رکعت اول و دوم نماز ظهر و عصر، حمد و سوره نخواند و مستحب است به جای آن ذکر بگوید.

مأموم نباید تکبیرة الاحرام را پیش از امام بگوید بلکه احتیاط واجب آن است که تا تکبیر امام تمام نشده، تکبیر نگوید.

اگر مأموم پیش از امام عمدا هم سلام دهد نمازش صحیح است .

اگر مأموم غیر از تکبیرة الاحرام و سلام چیزهای دیگر نماز را پیش از امام بگوید اشکال ندارد ولی اگر آنها را بشنود یا بداند امام چه وقت می گوید، احتیاط مستحب آن است که پیش از امام نگوید.

مأموم باید غیر از آنچه در نماز خوانده می شود کارهای دیگر آن مانند رکوع و سجود را با امام یا کمی بعد از امام به جا آورد و اگر عمداً پیش از امام یا مدتی بعد از امام انجام دهد، معصیت کرده ولی نمازش صحیح است، اما اگر در دو رکن پشت سر هم از امام جلو یا عقب بیفتد بنابر احتیاط واجب باید نماز را تمام کند و دوباره بخواند، اگر چه بعید نیست نمازش صحیح باشد و فرادا شود.

اگر سهواً پیش از امام سر از رکوع بردارد، چنانچه امام در رکوع باشد باید به رکوع برگردد و با امام سر بردارد و در این صورت زیاد شدن رکوع که رکن است نماز را باطل نمی کند ولی اگر به رکوع برگردد و پیش از آن که به رکوع برسد،امام سر بردارد نمازش باطل است .

اگر اشتباها سر بردارد و ببیند امام در سجده است باید به سجده برگردد و چنانچه در هر دو سجده این اتفاق بیافتد برای  زیاد شدن دو سجده که رکن است نماز باطل نمی شود.

کسی که اشتباهاً پیش از امام سر از سجده برداشته هرگاه به سجده برگردد، و هنوز به سجده نرسیده امام سر بردارد، نمازش صحیح است ولی اگر در هر دو سجده این اتفاق بیافتد، نماز باطل است .

اگر اشتباهاً سر از رکوع یا سجده بردارد و سهواً یا به خیال این که به امام نمی رسد به رکوع یا سجده نرود نمازش صحیح است .

اگر سر از سجده بردارد و ببیند امام در سجده است چنانچه به خیال این که سجده اول امام است، به قصد این که با امام سجده کند به سجده رود و بفهمد سجده دوم امام بوده باید بنابر احتیاط نماز را تمام کند و از سر بخواند و اگر به خیال این که سجده دوم است به سجده رود و بفهمد سجده اول امام بوده احتیاط آن است که نماز را فرادا تمام نماید اگر چه می واند متابعت امام را بکند و به سجده رود و نماز را تمام کند.

اگر سهوا پیش از امام به رکوع رود و طوری باشد که اگر سر بردارد به مقداری از قرائت امام می رسد، چنانچه سر بردارد و با امام به رکوع رود نمازش صحیح است .

اگر سهوا پیش از امام به رکوع رود و طوری باشد که اگر برگردد به چیزی از قرائت امام نمی رسد، واجب است سر بردارد و با امام نماز را تمام کند و نمازش صحیح است اگر چه احوط استحبابی در این صورت اعاده نماز است، و اگر سر برندارد تا امام برسد نمازش صحیح است .

اگر سهوا پیش از امام به سجده رود، واجب است که سر بردارد و با امام به سجده رود و نمازش صحیح است اگر چه احتیاط استحبابی در این صورت اعاده نماز است و اگر برنداشت نمازش صحیح است .

اگر امام در رکعتی که قنوت ندارد اشتباهاً قنوت بخواند یا در رکعتی که تشهد ندارد اشتباهاً مشغول خواندن تشهد شود مأموم نباید قنوت و تشهد را بخواند ولی نمی تواند پیش از امام به رکوع رود، یا پیش از ایستادن امام بایستد بلکه باید صبر کند تا قنوت و تشهد امام تمام شود و بقیه نماز را با او بخواند.

احکامی در مورد نماز جماعت



:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش نماز احتیاط و مسائلی مربوط به آن

 

مذهبی(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)

کسی که نماز احتیاط بر او واجب است، بعد از سلام نماز باید فورا نیت نماز احتیاط کند و تکبیر بگوید و حمد را بخواند و به رکوع رود و دو سجده نماید. پس اگر یک رکعت نماز احتیاط بر او واجب است، بعد از دو سجده تشهد بخواند و سلام دهد، و اگر دو رکعت نماز احتیاط بر او واجب است، بعد از دو سجده یک رکعت دیگر مثل رکعت اول بجا آورد و بعد از تشهد سلام دهد.

نماز احتیاط سوره و قنوت ندارد و باید نیت آن را به زبان نیاورد، و احتیاط واجب آن است که سوره حمد و “بسم الله ” آن را هم آهسته بگوید.



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

همزمان با فصل برداشت انار در آبان ماه، چهل خواص دارویی این میوه بهشتی را بشناسید.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خراسان جنوبی از فردوس، خداوند متعال در هر فصلی میوه‌های متناسب با آن فصل را آفرید تا آدمی بر اساس نیازهای جسمی خود از آن میوه‌ها استفاده کند.

 

محققان طب قرآنی بر این عقیده‌اند که انار به عنوان یک میوه بهشتی، به این سبب در فصل پاییز به بار می‌نشیند که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و دانه‌های انار برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی بسیار مفید و سبب شادابی می‌شود.

 

آبان ماه، زمان برداشت انار از راه رسیده و این روزها کشاورزان شهرستان فردوس مشغول برداشت انار باغات خود هستند.

 

انار یکی از میوه‌های درختی است که دانه‌هایی اغلب قرمز‌ و گاهی سفید‌ یا به رنگ‌هایی بین آن دو دارد و رنگ پوست آن نیز اغلب قرمز و گاه سیاه و یا تقریباً زرد است.

 

کشور ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن انار، بزرگ‌ترین تولید‌کننده انار در دنیا و کشور هندوستان نیز دومین کشور تولید‌کننده‌ است.

 

در ایران، شهرستان‌های ساوه، نی‌ریز و فردوس به‌ ترتیب بزرگ ‌ترین تولید کنندگان انار هستند، بطوری که سالانه 20 تا 30 هزار تن انار از باغات شهرستان فردوس برداشت و روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.

 

انار "شیشه کپ" به سبب ماندگاری بالا، خاصیت انبارداری و نیز طعم لذیذ و بی‌نظیر از بهترین و مرغوب‌ترین نوع انار محسوب می‌شود و 80 درصد انار تولیدی شهرستان فردوس نیز از نوع انار "شیشه کپ" است.

 

انار در رنگ‌های مختلف از سفید تا سیاه وجود دارد و تقریباً در هر آب و هوایی و هرگونه خاکی می‌تواند رشد کند و میوه دهد، ولی آب زیاد در زمان رسیدن میوه باعث ترک خوردن آن میوه می‌شود.

 

انار، گرمای زیاد با باد خشک و سرمای تا ۱۰- درجه سانتی‌گراد را می‌تواند تحمل کند. و اما همزمان با فصل برداشت انار، بهتر است تا چهل خواص دارویی این میوه بهشتی را بشناسید.

 

چهل خواص دارویی انار:

 

1) پوست و ریشه انار ضد کرم

2) انار معتدل، مقوی، ملین، ادارآور و ضدتشنگی

3) اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می‌شود.

4) کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن

5) انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.

6) انار شیرین سرفه را تسکین می‌دهد و صدا را باز می‌کند (میوه مخصوص خوانندگان و مداحان)

7) انار شیرین خارش‌های بدن را تسکین می‌دهد.

8) انار باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.

9) انار شیرین مقوی معده و کبد است.

10) کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.

11) برای درمان زخم‌های دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه کنید.

12) برای درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخم‌ها آب انار ترش مفید است.

13) رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.

14) اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می‌کند.

15) خوردن انار غم و اندوه را از بین می‌برد.

16) کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می‌رود.

17) خانم‌های باردار اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین می‌رود.

18) برای از بین بردن ترشحات ساده قاعدگی از دم‌کرده گل انار استفاده می‌شود.

19) برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه توصیه می‌شود. برای کسانی که بواسیر دارند نیز مفید است.

20) کسانی که کرم دارند پوست انار بسیار مفید است البته بهتر است یبوست نداشته باشند.

21) کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می‌کنند از دم کرده یا جوشانده برگ انار به عنوان چای استفاده کنند.

22) دم کرده برگ انار میگرن را برطرف می‌نماید.

23) برای درمان کرم کدو پوست خشک کرده ریشه با ساقه انار نیز مفید است اما برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است.

24) کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.

25) جوشانده پوست انار برای‌ خانم‌ها مفید است.

26) از ترکیب گل‌های له‌شده انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می‌شود.

27) اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیده آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می‌کند.

28) جوشانده گل انار درمان کننده پیوره و خون‌ریزی لثه است.

29) بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گل‌پر است.

30) انار تولید کننده اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.

31) برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار استفاده می‌شود.

32) پودر پوست انار برای التیام زخم‌های کهنه مفید است.

33) عصاره گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.

34) گل انار با آب بارهنگ برای زخم‌های آلات تناسلی آقایان مفید است و در ضمن به جای گل ما می‌توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم.

35) انار دفع کننده مضرات دخانیات است.

36) کسانی که می‌خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

37) خوردن انار مستی را رفع می‌کند.

38) انار برای صفرا و تب صفراوی مفید است و باید قبل از غذا میل شود.

39) امام صادق (ع) می‌فرمایند: بخورید انار را با پرده‌های وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.

40) حضرت علی(ع) می‌فرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند.

 

" گزارش از: اعظم جمالی، خبرنگار ایسنا،منطقه خراسان جنوبی(فردوس)

 

 

‌انتهای پیام

از انار می توان رب انار تهیه کرد



:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

 

شاتوت          نیم کیلوگرم
شکر             400 گرم
پودر ژله         شاتوت یک بسته

با این مقدار مواد لازم به اندازه سه کاسه ماست‌خوری از «مارمالاد شاتوت» خواهیم داشت.

 

مواد لازم برای تهیه مارمالاد شاتوت
یک بسته پودر ژله شاتوت معادل 100 گرم. با این مقدار پودر ژله، مارمالاد تقریباً سفت خواهد شد (مناسب برای استفاده در تارت). در صورتی که بخواهیم مارمالاد شل‌تری تهیه کنیم، می‌توان نصف پودر ژله را مصرف کرد. دو لیوان سرخالی شکر معادل 400 گرم.

پودر ژلهشکر

نیم کیلوگرم شاتوت حدود دو لیوان.

شاتوت

 

روش تهیه مارمالاد شاتوت

نیم کیلوگرم یا دو لیوان شاتوت را در مخلوط‌کن ریخته تا پوره شاتوت به دست آید.

مارمالاد شاتوت

پوره شاتوت و 400 گرم شکر را در قابلمه ریخته، روی حرارت زیاد گذاشته تا به جوش آید. حدود سه الی پنج دقیقه بجوشد. مرتب آن را هم می‌زنیم تا سر نرود.

مارمالاد شاتوت

برای تهیه مارمالاد نسبتاً سفت، یک بسته پودر ژله شاتوت را در یک لیوان آب جوش حل کرده، به مارمالاد اضافه می‌کنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.
برای تهیه مارمالاد شل‌تر، نصف بسته پودر ژله را مستقیماً به مارمالاد اضافه کرده، هم می‌زنیم و شعله را خاموش می‌کنیم.

مارمالاد شاتوت

مارمالاد را در یخچال قرار می‌دهیم تا سرد شود. مارمالاد را می‌توان برای صبحانه یا در تهیه تارت یا شیرینی‌های دیگر نیز استفاده کرد. نوش جان

مارمالاد شاتوت
 
بخش تغذیه و آشپزی تبیان
 
 
 


:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 آذر 1394 | نظرات ()