نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

کباب تلخون

مواد لازم


? گوشت چرخ کرده
? پياز 1 عدد
? سير 1عدد
? تلخون چند شاخه
? نمک و زردچوبه به ميزان لازم


طرز تهيه


اول يه دونه پياز و يه حبه سير و چند شاخه تلخونو با هم ريختم توي آسياب و کاملا خردشون کردم. بعد با گوشتم و نمک و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم. بعد به اندازه گردوهاي بزرگ از گوشتم جدا کردم و زدم سر سيخهاي چوبي و خواباندم ته ظرف. البته من يه سرخ کن تفال دارم که چند کار انجام مي ده. سرخ کن و پلوپز و بخار پزه. که ماهيتابه سرخ کنش از جنس چدنه. خيلي چيز خوبيه. هم جنسش و هم شيارهاي روي سطحش مانع مي شه که چيزي بهش بچسبه. شما مي تونيد کف ماهيتابه هاي تفلون يا چدن بذاريد. با حرارت کم بايد بگذاريد تا کاملا مغز پخت بشه. و مرتب برشون گردونيد تا کاملا سرخ بشن. مي تونيد حتي سر سيخ هم نزنيد و مثل شامي همينطوري سرخشون کنيد. البته يادتون باشه که در ظرفتونو بذاريد و تا کبابتون خودشو کاملا نگرفته برش نگردونيد. درست کنيد تا ببينيد چه بويي داره.

آموزش و طرز تهیه کباب ماهیتابه ای



:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش قيمه با گوشت چرخ کرده

مواد لازم


? لپه 2 استکان
? گوشت چرخ کرده 250گرم
? ليمو عماني 4 عدد
? پياز متوسط اعدد
? رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
? آب 2 تا 3 ليوان
? نمک فلفل زردچوبه دارچين زعفران


طرز تهيه


ابتدا بمدت نيم تا 1 ساعت لپه را ميخيسانيم.
پياز را بسيار ريز خرد کرده و به ان نمک و زردچوبه اضافه نموده و سرخ ميکنيم تا طلايي شود. به پياز طلايي شده، گوشت را اضافه نموده و تفت ميدهيم .در ماهيتابه را گذاشته تا گوشت کمي ديگر تفت داده شود حال به اين مواد لپه خيس داده شده و ليمو عماني که از چند جا سوراخ شده و رب گوجه اضافه نموده و تفت ميدهيم.به مواد آب را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن آب شعله را ملايم کرده تا خورش بپزد.
نيم ساعت قبل از پايان کار نمک فلفل زردچوبه و زعفران را اضافه ميکنيم.
براي تزيين روي خورش ميتوانيم از سيب زميني سرخ شده يا بادمجان سرخ شده ويا گوجه فرنگي سرخ شده استفاده کنيم.
اين خورش با برنج ميل ميشود.

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

احکامی پیرامون نماز و روزه دانشجویان و روحانیون

احکامی پیرامون نماز و روزه دانشجویان و روحانیون

مذهبی:نماز جزء واجبات دین اسلام است که دارای احکامی می باشد در مواقعی نماز واجب باید به حالت شکسته خوانده شود که در این حالت نماز ظهر و عصر و عشا از چهار رکعت به دو رکعت تغییر کرده و باید دو رکعت خوانده شود و در تعداد رکعت نماز صبح و مغرب تغییری ایجاد نمی شود و نماز صبح ۲ رکعت و نماز مغرب ۳ رکعت خوانده می شود.(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)
این مطالب از پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در این پست قرار داده شده است.

س ۶۵۲: دانشجویانی که هر هفته حداقل دو روز برای تحصیل مسافرت می‏کنند و یا کارمندانی که هر هفته برای کارشان سفر می‏کنند، چه حکمی دارند؟

با توجه به اینکه آنها هر هفته مسافرت می‏نمایند، ولی امکان دارد به خاطر تعطیلی دانشگاه یا کارشان به مدت یک ماه در وطن اصلی خود بمانند و در خلال آن مدت مسافرتی نمی‏کنند، آیا بعد از گذشت یک ماه که سفر خود را دوباره آغاز می‏کنند، نمازشان در سفر اول طبق قاعده شکسته و بعد از آن تمام است؟
ج: در سفر برای تحصیل علم، حکم نماز و روزه مبنی بر احتیاط است(۱). اعم از اینکه سفرشان هفتگی باشد یا روزانه. ولی کسی که برای کار آزاد یا اداری، مسافرت می‏کند، اگر بین وطن یا محل سکونت و محل کارش هر ده روز حداقل یک مرتبه رفت و آمد نماید، باید از سفر سوم به بعد نماز خود را تمام بخواند و روزه او هم صحیح است، و اگر بین دو سفری که برای کار کردن می‏‌رود، ده روز در وطن یا جای دیگری بماند، در سفر اولی که بعد از اقامت ده روزه برای کار کردن می‏رود، نمازش شکسته است و نمی‏‌تواند روزه بگیرد.

(۱): افرادی که چنین وضعیتی دارند، با مراعات شرایط می‌توانند به فتوای مجتهد دیگر رجوع کنند و در صورت عدم رجوع، مقتضای احتیاط جمع است.
س ۶۵۳: دبیر شاغل در شهرستان رفسنجان می‏باشم با توجه به پذیرفته شدن در مرکز عالی ضمن خدمت و مأموریت به تحصیلی آموزش و پرورش، سه روز ابتدای هفته را در شهرستان کرمان اشتغال به تحصیل دارم و بقیه ایّام هفته را در شهرستان خود به خدمت مشغولم، نظر حضرتعالی در مورد احکام نماز و روزه اینجانب چه می‏باشد، آیا حکم دانشجو بودن بر ما جاری است یا خیر؟
ج: اگر مأمور به تحصیل هستید نماز شما تمام و روزه صحیح است.
س ۶۵۴: اگر یکی از طلاب علوم دینی قصد داشته باشد تبلیغ را شغل خود قرار دهد، آیا با این فرض می‏تواند در سفر نماز خود را تمام بخواند و روزه هم بگیرد؟ اگر شخصی برای کاری غیر از تبلیغ و ارشاد یا امر به معروف و نهی از منکر مسافرت نماید، نماز و روزه‏اش چه حکمی دارد؟
ج: اگر عرفاً تبليغ و ارشاد يا امر به معروف و نهى از منکر شغل و کار او محسوب شود، در سفر براى انجام آن کارها حکم مسافرى را دارد که به خاطر شغل و کارش سفر مى‏کند، و اگر زمانى براى کارى غير از ارشاد و تبليغ مسافرت کرد، در آن سفر مانند ساير مسافران نمازش شکسته است و روزه او صحيح نيست.
س ۶۵۵: کسانی که مدت غیر معیّنی مسافرت می‏کنند مانند طلاب علوم دینی که برای درس خواندن به حوزه علمیه می‏روند و یا کارمندان دولت که برای کار به مدت غیر معیّنی به شهری اعزام می‏شوند، نماز و روزه این افراد چه حکمی دارد؟
ج: بر محل تحصيل يا کار حکم وطن مترتب نيست، مگر آنکه آنقدر آنجا بمانند که عرفاً وطن آنها محسوب شود.
س ۶۵۶: طلبه علوم دینی در شهری که وطن او نیست زندگی می‏کند، اگر قبل از قصد اقامه ده روز می‏دانسته و یا قصد داشته که به‌طور هفتگی به مسجدی که بیرون شهر واقع است برود، آیا می‏تواند قصد اقامت ده روز کند یا خیر؟
ج: هنگام قصد اقامت، قصد رفتن به کمتر از مسافت شرعى به مدت شش، هفت ساعت در مجموع ايام اقامت ضرر به صحّت‏ قصد اقامت نمى‏زند و تشخيص اينکه مقصدى که قصد رفتن به آنجا را دارد، آيا داخل در محل اقامت هست يا خير، موکول به نظر عرف است.

احکامی پیرامون نماز و روزه دانشجویان و روحانیون



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

لبو پلو

مواد لازم

  • مرغ پخته و ریز خرد شده 1 کیلوگرم
  • لبو پخته و خرد شده 4 عدد
  • اسفناج پخته شده: 100 گرم
  • برنج آبکش شده 3 پیمانه
  • پیاز سرخ شده1 عدد
  • زعفران ساییده شده 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

لبو پلو

لبو پلو

 

طرز تهیه

مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می‌دهیم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد می‌کنیم.

اسفناج‌ها را می‌گذاریم کمی نرم شوند. اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند .درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌ لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.

به خاطر اینکه لبو‌ها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌کنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له می‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.

آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

آشپزی:ماهی جز دارای خواصی می باشد و برخی از آن در هفته چند بار از آن در برنامه غذایشان قرار می دهند سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهایی می باشد که برخی از ایرانی ها در مناسبت هایی و در یرخی از شب و روزهای خاصی حتما آن را درست می کنند مانند شب یلدا, شب عید

مواد لازم:

ماهی قزل آلا ۲ عدد

برنج ۲ پیمانه

آرد ۳ قاشق غذا خوری

سبزی (تره-جعفری-گشنیز-شوید-سیر)۲۵۰ گرم

ادویه مخصوص ماهی-نمک-زردچوبه به میزان لازم

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه:

۱- آب را به جوش می آوریم و برنج را داخل آن میریزیم

۲-وقتی برنج جوش زد سبزی را اضافه میکنیم(نمک+روغن)

۳-برنج که کمی نرم شد آبکش میکنیم و برنج را دم میکنیم

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

4- ماهی ها را در آرد و زردچوبه و ادویه می غلطانیم

۵-روغن را داغ کرده و ماهی را درون تابه قرار میدهیم

۶- وقتی یک سمت ماهی سرخ شد آن را بر میگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود

 

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

نکات:

۱) برنج از شب قبل شسته و با نمک خیس کنید.
۲) سبزی را شسته و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا” گرفته شود و سپس آن را کاملا” خرد نمائید.
۳) سیر تازه را بعد از گرفتن ساقه های آن خرد نموده وداخل سبزی می ریزیم.
۴)میتوانید سیر را بصورت درسته در روی برنج دم کرده بگذارید که فقط از عطر آن استفاده نمائید.

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی



:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

خورش با به

مواد لازم

  • گوشت بدون استخوان 750 گرم
  • به 1 کیلوگرم
  • پیاز سرخ شده 4 قاشق سوپخوری
  • روغن 150 گرم
  • شکر (در صورت تمایل) 2 قاشق سوپخوری
  • آبلیمو نصف فنجان کوچک
  • گوجه فرنگی یا رب
  • زعفران ساییده یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل

خورش با به

خورش با به

طرز تهیه

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

شفاء پیرمرد توسط امام رضا (ع)

شفای پیرمرد توسط امام رضا (ع)

مذهبی:امام رضا (ع) امام هشتم ما هستند و مزار و حرم این بزگوار در مشهد مقدس واقع شده است افراد زیادی برای زیارت حرم ایشان به مشهد سفر می کنند و برخی بیماران خود را برای شفا یافتن به این مکان مقدس می برند.
حجة الاسلام سیدمحمدحسن لواسانی-بخش تاریخ و سیره معصومین تبیان
مثل همه ی پیرمردهای روستائی، او هم زندگی ساده ی خودش را داشت؛ امّا با یک تفاوت؛ و آن اینکه از بچگی همیشه یک عصا همراهش بود. با همین عصا و همین پا، زندگی کرده بود. ازدواج کرده بود و پا به سن گذاشته بود.
روزی همسر سالخورده اش گفت: «حسین آقا! تو که دیگه پیر شدی. تا جائی هم که از دستمون بر می اومد؛ دکتر و دوا کردیم ولی فائده ای نکرد! همه جا رفته ایم. بیا این آخر عمری، بریم حرم امام رضا و از خودش بخوایم. شاید شفا بده!»
حاج حسینِ پیرمرد، خودش را به مشهد رساند و پرسان پرسان به هر سختی ای بود حرم را پیدا کرد و با همراه دیرینه اش «عصا» به سمت ورودی صحن رفت.
امّا باز، دلِ ساده اش آرام نمی شد. با خودش گفت: «بگذار از خادم حرم هم بپرسم تا اشتباهی نروم!»
ورودی صحن، خادمی سیاهپوش با شال و کلاه مفصّلی ایستاده بود. پیرمرد گفت: «آقا ببخشید! امام رضا کجاست؟! آخه من با خودِ خودِ امام رضا کار دارم!»

خادم که از حرف پیرمرد خنده اش گرفته بود، به شوخی گفت: «اگه با خودِ خودِ امام رضا کار داری، اینجا نیستند! باید بری اون طرف صحن، نزدیک گنبد. بعد از پلّه ها بری بالا. «خودِ» امام رضا زیرِ گنبد نشسته اند!»
شادی، تمام وجود پیرمرد ساده دل را گرفت و با پاهای ضعیفش به سمت دیگر صحن رفت. نزدیک گنبد مطهّر، پله ها را پیدا کرد و در حالی که نفس نفس می زد؛ با خودش گفت: «چیز زیادی نمونده حسین! باید از پله ها بالا بروی!»
کمی عصایش را به زمین کوبید تا برفهای رویش به زمین بریزد. که شاید سبکتر شود!

و خیس عرق، دو سه پله را بالا آمد. ناگهان صدای دلنواز قطب عالم، حضرت علی بن موسی الرضا -که هزاران سلام و تحیّت بر او باد- به گوشش رسید.
_ حاج حسین! آرام باش! تو نمی خواهد زحمت بکشی و بالا بیائی. من پیش تو پائین می آیم!
سرش را بالا آورد و حضرت را دید که بالای پله ها ایستاده اند! قبول کرد و ایستاد تا حضرت پایین آمدند و او را در آغوش گرفتند! بعد نگاهی به پایش فرمودند:
_ خوب حاج حسین! مشکلت چه بود که این همه راه پاشدی و آمدی؟!
با خوشحالی و خستگی گفت: «آقاجان! خدا شما رو خیر بده! از بچگی این پای علیل همراه من بوده. می خواستم یه دستی روش بکشین و شفاش بدین!»
حضرت هم به همان سادگی فرمودند: «باشد! تو را شفا می دهم. بگذار دستی به پایت بکشم تا از این عصا برای همیشه راحت بشی!»
پیرمرد، دستان مبارک حضرت شمس الشموس را روی پاهای نحیفش حس کرد و چشمهایش را بست. بعد، احساس کرد که می تواند بدون عصا راه بیافتد. چشمهایش را گشود و برای آخرین بار، چهره پر عظمت امام بی پناهان را دید و تشکر کرد.
_ آقا! دستت درد نکنه! دستت درد نکنه! الهی بلا نبینی!
و عصایش را برای همیشه انداخت و خوشحال به سمت خروجی صحن رفت. خادم که از حالت پیرمرد، متعجب شده بود؛ فوراً پرسید: «پیرمرد! عصات کو؟!»
پیرمرد در حالی که از صحن خارج می شد؛ با صدای لرزانی که بوی خوشحالی اش تا عرش می رسید، جواب داد: «ممنونم! آدرسی که دادی درست بود! خودِ امام رضا منو شفا داد! خودِ خودِ امام رضا»
و خادم را در بُهت و حسرت، تنها گذاشت.
و این داستان، دهان به دهان، بین خادمان حضرت گشت، تا امروز. هنوز هم اگر از خادمان قدیمی حضرت بپرسید، شاید به یاد داشته باشند.
به قربان قدمهایت ای مولای همه همه خوبی ها. ای خودِ خودِ امام رضا!

شفا یافتن



:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ گرم

آموزش و طرز تهيه ساندويچ مرغ

مواد لازم

براي 6 نفر

نان کوچک مخصوص ساندويچ - 6 عدد

سير پوست کنده - 250 گرم

سبزي هاي معطر - 500 گرم (نعناع،ترخان،ريحان،جعفري)

پنير گريور يا امنتال - 150 گرم (يا از انواع پنيري که با درجه حرارت آب مي شوند)

ژامبون يا کالباس - 6 قطعه

طرز تهيه

سير را شسته،خشک مي کنيم و کمي نمک به آن زده ، در يک قطعه کاغذ فويل ميريزيم و مي پيچيم . بعد آن را روي پنجره وسط فر با حرارت ملايم قرار مي دهيم ، مدت 30 تا 45 دقيقه بايد در فر بماند تا کاملا پخته و نرم شود. سير پخته شده را در ظرفي مي ريزيم و با ماشين پوره يا هر وسيله ديگري که در دسترس است ، آنرا کاملا نرم مي کنيم .

سبزي را تميز کرده ، مي شوئيم و در آبکش مي ريزيم تا آب آن کاملا کشيده شود . بعد در حوله تميزي آنرا کاملا خشک مي کنيم و به صورت ريز خرد مي نمائيم. سبزي را به شش قسمت مساوي تقسيم مي کنيم. کنار نان را با کارد تيزي چاک مي دهيم و کمي از خمير داخل نان را خارج مي کنيم . قسمتي از سير را داخل نان مي ريزيم و با لبه کارد آن را صاف مي کنيم تا سطح داخلي نان با سير آغشته شود ، مقداري سبزي خرد کرده روي آن مي ريزيم و يک ورقه ژامبون يا کالباس روي سبزي قرار مي دهيم . روي ژامبون يک ورقه پنير مي گذاريم و ساندويچ ها را در سيني فر قرار مي دهيم . بعد سيني را به مدت 10 تا 15 دقيقه روي پنجره وسط فر با حرارت 300 درجه فارنهايت يا 150 درجه سانتيگراد مي گذاريم. کافي است که پنير کمي آب شود ، ساندويچ را گرم مصرف مي کنيم.

آموزش و طرز تهيه ساندويچ همبرگر



:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه آش انار

آموزش و طرز تهیه آش انارآشپزی:در حال حاضر دستور پخت چندین نوع آش وجود دارد که حتی ممکن است در ترکیب آنها موادی بکار رفته باشد که با هم تفاوت زیادی داشته باشند که عده ای فقط برخی از آش ها را تهیه می کنند و در لیست غذایی خود قرار می دهند.

مـواد لازم

سبزی آش : یک کیلو
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰گرم
لپه : یک و نیم پیمانه
بلغور : یک و نیم قاشق
رب انار : یک و نیم قاشق
برنج : یک و نیم پیمانه
باقالای مازندرانی : ۱۰۰گرم
پیاز : یک کیلو
نعناع : سه قاشق
آب انار : یک لیوان
نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه

بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به آن می افزاییم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش جان کنید .

آموزش و طرز تهیه آش انار



:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه سوپ سفید قارچ

آموزش و طرز تهیه سوپ سفید قارچآشپزی:در اصول آشپزی دستور درست کردن غذاهای مختلفی وجود دارد در ایران برخی سوپ را به شکل های مختلفی درست می کنند در اینجا برای شما آموزش سوپ سفید قارچ قرار داده شده است.

مواد لازم برای سوپ سفید قارچ

ران مرغ                                      دو عدد

آرد برنج                                      دو قاشق غذاخوری

شیر                                          شش لیوان

پیاز                                             یک عدد

روغن حیوانی                             دو قاشق غذاخوری

جو پرک                                      دو کاسه سوپ‌خوری

قارچ                                           نیم کیلو

نمک و زعفران                            به مقدار لازم

فلفل دلمه‌ای                             نصف عدد

با این مقدار مواد لازم تعداد ۱۳ کاسه ماست‌خوری از ”‌سوپ سفید قارچ“ خواهیم داشت.

مواد لازم برای سوپ سفید قارچ

دو عدد ران مرغ (حدود ۵۰۰ گرم) و یا یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه آن جدا شده است) گوشت خالص آن حدود ۲۰۰ گرم می‌باشد. و یا چهار عدد مغز ران مرغ (حدود ۵۰۰ گرم).

یک عدد پیاز متوسط، معادل ۱۰۰ گرم. نصف عدد فلفل دلمه‌ای خردشده که در یک فنجان قرار دارد، معادل ۴۰ گرم.

دو کاسه ماست‌خوری جو پرک، معادل ۲۰۰ گرم. شش لیوان شیر، حدوداً یک و نیم لیتر.

سه کاسه ماست‌خوری قارچ، معادل نیم کیلوگرم. دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی، حدود ۵۰ گرم.

نمک به مقدار لازم و کمی زعفران برای تزئین

دو قاشق غذاخوری آرد برنج معادل ۳۰ گرم.

طرز تهیه سوپ سفید قارچ

چهار عدد مغز ران مرغ، یک عدد پیاز درسته، نمک و آب را در قابلمه ریخته، حدود ۲ الی ۳ ساعت می‌پزیم.

آب مرغ را جدا کرده، پیاز پخته‌شده را دور می‌ریزیم و گوشت‌های مرغ را خرد می‌کنیم. کمی از گوشت‌های مرغ را برای تزئین زعفرانی می‌کنیم.

نصف بیشتر قارچ را با دنده ریز رنده می‌کنیم سپس آن را همراه مرغ خردشده و دو کاسه ماست‌خوری جو پرک، به آب مرغ اضافه کرده، برای یک

ساعت می‌پزیم تا جو پرک پخته‌شده و سوپ سفتی به دست آید. در حین پخت چندین مرتبه سوپ را هم می‌زنیم تا ته نگیرد.
آموزش و طرز تهیه سوپ سفید قارچ
دو قاشق غذاخوری آرد برنج را در یک لیوان ریخته، یک لیوان شیر کم‌کم به آن اضافه می‌کنیم تا محلول یکنواختی به دست آید.

بقیه قارچ را خرد می‌کنیم سپس آن را همراه یک لیوان آرد برنج حل شده در شیر، ۵ لیوان دیگر شیر و دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا کره به

سوپ اضافه کرده تا حدود نیم ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد.

آموزش و طرز تهیه سوپ سفید قارچ

سوپ آماده می‌باشد. می‌توان آن را با مرغ زعفرانی، فلفل دلمه‌ای خردشده و چند برش از قارچ تزئین کرد.

آموزش و طرز تهیه سوپ سفید قارچ

آموزش و طرز تهیه سوپ سفید قارچ



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 آذر 1394 | نظرات ()