نوشته شده توسط : atefeh

اشکنه با رب انار

مواد لازم

رب انار  قدري
شكر  قدري
پياز  3 عدد
روغن  150 گرم
شنبليله  1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ  4 عدد
آرد سفيد  2 قاشق سوپخوري
زردچوبه  1 قاشق سوپخوري
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه

پياز را خرد کرده با روغن در حرارت ملايم سرخ ميکنيم تا طلائي شود آرد و شنبليله را در پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه مي نمائيم ، بعد 3 تا 4 ليوان آب داخل آن ميريزيم ميگذاريم مايه چند جوش بزند باندازه کافي بآن نمک و فلفل ميزنيم تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم . با کمي نمک مخلوط ميکنيم و کم کم در مايه اشکنه ميريزيم ، مرتب بهم ميزنيم تا تخم مرغها يکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف ميشکنيم .
بعد به آن کمي رب انار يا آب انار اضافه ميکنيم ، باين اشکنه هم ميشود کمي شکر اضافه کرد .

طرز تهیه و آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ناکام گذاشتن حمله داعش

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پیشمرگ‌های کرد عراق با حمایت هوایی ائتلاف تحت رهبری آمریکا توانسته‌اند بزرگترین حمله نیروهای گروه تروریستی داعش طی پنج ماه گذشته را با شکست مواجه کرده و تلفات سنگینی را به آنها وارد کنند. حملات تروریستهای داعش از چند محور در اطراف شهر موصل در شمال عراق در روز چهارشنبه آغاز شد و تا بامداد پنجشنبه به طول انجامید.

اخبار داعش

به گزارش منابع نظامی آمریکا، در جریان این حملات، هواپیماهای ائتلاف بین‌المللی به حمایت از پیشمرگ‌های کرد، نیروهای داعش را هدف بمباران قرار دادند. در این عملیات، حدود یکصد و هشتاد تن از تروریستهای داعش از پای درآمدند و نیروهای کرد نیز از کشته شدن شماری از افراد خود خبر داده‌اند.

هدف حملات روز چهارشنبه داعش، مواضع پیشمرگ‌های کرد عراق در نزدیکی موصل بود و تروریستهای داعش به منظور تصرف این مواضع به اسلحه نیمه سنگین، اتومبیل‌های بمب‌گذاری شده، راکت و بولدوزرهای زرهی مسلح بودند.

این حملات در پنج محور در مناطقی واقع در شمال غرب اربیل، مرکز کردستان عراق صورت گرفت و به گفته شورای امنیت منطقه‌ای کردستان، تروریستها با استفاده از تعدادی اتومبیل بمب‌گذاری شده، عملیاتی تهاجمی را آغاز کردند.

از جمله نقاطی که هدف حمله قرار گرفت، منطقه بعشیقه در نزدیکی موصل بود که واحدهای نظامی ترکیه اخیرا به بهانه آموزش واحدهای کرد عراقی وارد آن شدند.

به گزارش بی.بی.سی، منابع کانادایی هم گفته‌اند که در جریان درگیری‌های چهارشنبه و پنجشنبه، هواپیماهای نیروی هوایی این کشور در یک رشته عملیات علیه نیروهای داعش شرکت داشتند. به گفته این منابع، مستشاران واحد ویژه ارتش کانادا هم که برای آموزش پیشمرگ‌های کرد در منطقه به سر می‌برند در زمینه هدایت آتش پیشمرگ‌ها به آنان کمک کردند.

به گفته سخنگوی ارتش آمریکا، حملات روز چهارشنبه "سنگین‌ترین" عملیات تهاجمی داعش از تابستان به بعد بود اما پیشمرگ های کرد توانستند این حمله را با وارد کردن تلفات سنگین به این تروریستها دفع کنند.

اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا پس از ملاقات با مقامات کردستان عراق گفت، موافقت کرده است تجهیزات و تسلیحات جدیدی را در اختیار نیروهای کرد قرار دهد. به گفته مقامات نظامی آمریکا، این وسایل برای تجهیز دو تیپ کامل کافی است. وی همچنین گفت که در دیدار با مقامات کردستان عراق، آینده جنگ به خصوص نقش پیشمرگ‌های کرد در محاصره و بازپس گیری موصل مورد بررسی قرار گفت.

یکی از نظامیان ارشد آمریکایی در عراق گفته است که احتمال دارد که هدف از حمله روز چهارشنبه داعش، ایجاد اختلال در طرح‌های عملیاتی برای بازپس گیری موصل بوده باشد. شهر موصل، از شهرهای مهم عراق، تابستان سال گذشته توسط تروریستهای داعش تصرف شد.

داعش



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کباب ماهی سنگسر

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

 

مواد لازم کباب ماهی سنگسر براي 4 نفر :

 

ماهي سنگسر -------------------------------- 5-6 تكه 100 گرمي پاك شده

گوجه فرنگي ----------------------------------- 8- 10 عدد متوسط

سير -------------------------------------------- 10 حبه

روغن زيتون ------------------------------------ 3 قاشق غذا خوري

جعفري تازه ساطوري شده -------------------- يك استكان

شويد ، ريحان و نعناع خشك ------------------ روي هم 1 قاشق غذا خوري

نمك ، فلفل ، آويشن -------------------------- روي هم 1 قاشق غذا خوري

آبليمو ------------------------------------------ نصف استكان

زعفران دم كرده -------------------------------- 2 قاشق غذا خوري

كره --------------------------------------------- 25 گرم

 

 

 

طرز تهيه سس ها :

 

1- سس اوليه براي مزه دار كردن ماهي :

 

گوجه فرنگي و سير را ميكس كنيد تا كاملا يك دست شود و به ترتيب روغن زيتون ، سبزي هاي خشك، نيمي از آبليمو ، نيمي از زعفران ، نمك و فلفل و آويشن را به مخلوط اضافه كنيد و دوباره مواد را ميكس كنيد . بعد جعفري را به سس اضافه كنيد و با چنگال سس را هم بزنيد تا مواد مخلوط شوند .

از اين مخلوط به اندازه يك استكان برداريد و كنار بگذاريد .

 

در يك ظرف لبه دار نسبتا گود تكه هاي ماهي سنگسر را بچينيد و سس آماده را روي آنها بريزيد . طوري كه تمام سطح ماهي درون سس باشد روي ظرف را يك كيسه تميز بكشيد و بگذاريد دو ساعت در يخچال بماند تا كاملا مزه دار شود .

 - سس دوم براي جلوگيري از خشك شدن ماهي هنگام كباب كردن :

 

در يك كاسه ، كره را كه قبلا به دماي محيط رسيده است به طريقه بن ماري آب كنيد و باقيمانده زعفران را با آن مخلوط كنيد و با  آبليمو خوب هم بزنيد . ( اين مخلوط هنگام كباب كردن ماهي براي جلوگيري از خشك شدن آن استفاده ميشود )

 

 

3 - سس سوم هنگام سرو  غذا :

 

همان يك استكان كه از سس اول جدا كرده بوديد !

 

 

روش كباب كردن ماهي :

 

اگر خواستيد غذا را همراه پلو سرو كنيد طی زمان مزه دار شدن ماهي فرصت مناسبي است تا پلو را آماده كنيد . معمولا انواع ماهي با سبزي پلو  سرو ميشوند .

 

بعد از اينكه ماهي ها مزه دار شدند ، آنها را از داخل سس بيرون بياوريد و بدون اينكه آنها را بشوئيد روي آنها را تميز كنيد تا سس روي آنها باعث سوختن و  خام ماندن گوشت ماهي نشود .

 

اگر ماهي را روي آتش كباب ميكنيد تكه ها را داخل توري مخصوص كباب كردن ماهي بگذاريد و روي آتش كباب كنيد .

ولي بهتر است از انواع كباب پز برقي ( يا گازي ) براي تهيه اين نوع كباب استفاده كنيد تا مطمئن شويد ماهي ها ( در واقع كباب ها ) كاملا مغز پخت شده اند .

 

براي اين روش بهتر است كباب پز را نيم ساعت قبل از شروع به كباب كردن ماهي ها روشن كنيد و بگذاريد تا كاملا داغ شود . بعد ماهي ها را روي آن بچينيد .

با استفاده از اين روش حدود يك ساعت زمان كافي است تا هر دو روي ماهي  كاملا برشته شود .

 

هنگام كباب شدن ماهي ، با يك قلموي تميز ، چند بار روي ماهي ها را با سس شماره 2 پوشش دهيد تا ماهي ها هنگام كباب شدن خشك نشوند . {هر وقت احساس كرديد كه ماهي هنوز نپخته ولي پوست روي آن در حال زيادي برشته شدن ( سوختن ) است اين كار را انجام دهيد }

 

منتظر نمانيد تا يك روي كباب كاملا برشته شود و بعد ماهي را برگردانيد . هر چند دقيقه يك بار ماهي را برگردانيد تا كباب كاملا مغز پخت شود . اين به دليل لطافت گوشت ماهي است و چربي و رطوبت كمي كه دارد . اگر صبر كنيد تا يك روي ماهي كاملا برشته شود و بعد آن را برگردانيد رطوبت ماهي كاملا كشيده ميشود و ماهي خشك ميشود ولي مغز آن خام ميماند .

 

 

بعد از كباب شدن ماهي ها پلو را در ظرف مناسب بكشيد و كباب ها را روي آن بچينيد و همراه سس شماره 3 سرو كنيد .

ميتوانيد اين كباب را بدون پلو هم ميل كنيد .

بهتر است هنگام طبخ ماهي ( به هر روشي ) پوست ماهي را از آن جدا نكنيد . به دليل اينكه پوست ماهي نوعي محافظ براي گوشت لطيف آن است و از سوختن زود هنگام و خام ماندن گوشت آن جلو گيري ميكند .

 

از اين روش ميتوانيد براي كباب كردن انواع مختلف ماهي نيز استفاده كنيد . ماهي هايي كه به طور معمول براي كباب كردن استفاده ميشوند شامل ماهي شير ، اوزون برون و قزل آلا است . البته روشهاي مختلفي براي كباب كردن ماهي وجود دارد . ولي خوب اين روش نيز در كنار ساير روشها ميتواند به عنوان  تنوع ، در برنامه غذايي شما جايي داشته باشد .

 

طعم اين كباب يك طعم بسيار خاص و جديد است كه به دليل استفاده از سير و انواع سبزي معطر بسيار سليقه اي است . در ضمن  سبك تهيه اين كباب نيز از اختراعات شخص خاله خانم است !

در نتيجه بهتر است قبل از تهيه اين خوراك، به اين نكته توجه كنيد كه ممكن است بعضي از افراد خانواده اين طعم جديد را نپسندند .

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

پاستا میگو چیلی

مواد لازم

برای دو نفر

  • پاستا 200 گرم
  • کره1 قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون1 قاشق سوپخوری
  • سیر خرد شده 4 حبه
  • پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
  • میگو کوچک 10 الی 15 عدد
  • آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
  • پوره یا رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

پاستا میگو چیلی

پاستا میگو چیلی


طرز تهیه

پاستا  را به همراه کمی نمک و روغن 8 تا 10 دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. تا زمانی که پاستا آماده شود، تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زیتون را درون آن ریخته و اجازه می‌دهیم تا کره ذوب شود. سپس سیر و پودر چیلی را افزوده و دو دقیقه با ترکیب روغن و کره تفت می‌دهیم. حالا میگوها را به مواد افزوده و می‌گذاریم تا سه دقیقه با مواد ترکیب شود تا بپزد. بعد پوره گوجه‌فرنگی، آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط می‌کنیم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس میگو گرم، سرو می‌کنیم.

آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تزئین هایی مختلفی از کباب ماهیتابه

 

تزئین هایی مختلفی از کباب ماهیتابه

ابتدا وسط کباب ماهیتابه یک برش گرد خورده است و اطراف آن مانند شکل برش خورده است تا مانند یک توپ شود. بعد از پخت، با برش‌ هایی از کاهو تزئین شده است.

تزئین هایی مختلفی از کباب ماهیتابه

کباب ماهیتابه به شکل سه گوش برش خورده است. بعد از پخت، برش‌ هایی از گوجه فرنگی دور کباب چیده شده و روی آن سس زرد ریخته شده است. روی کباب کمی سماق ریخته شده و در آخر یک گل رز با پوست گوجه فرنگی درست شده و روی کباب قرار داده شده است.

تزئین هایی مختلفی از کباب ماهیتابه

برنج سفید در دیس مستطیل شکل کشیده شده و بعد روی آن برنج زعفرانی ریخته شده است. کباب ماهیتابه به شکل مستطیل، برش خورده و پخته شده و روی برنج زعفرانی چیده شده است. در آخر روی کباب ها با سماق تزئین شده است.

تزئین هایی مختلفی از کباب ماهیتابه

تکه ای از سوسیس را به صورت مارپیچ برش می زنیم بعد مایه کباب ماهیتابه را مطابق شکل لای آن قرار می دهیم و آن را سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن، آن را با تکه هایی از گوجه فرنگی و یک خیار که به صورت مارپیچ برش خورده، تزئین می کنیم.

تزئین هایی مختلفی از کباب ماهیتابه

برنج در دیس کشیده شده و بعد روی آن برنج زعفرانی ریخته شده است. کباب ماهیتابه به شکل سه گوش پخته شده و دور دیس چیده شده است. روی کباب با سماق و برش‌ هایی از گوجه فرنگی تزئین شده و در آخر یک گل رز با پوست گوجه فرنگی درست شده و روی برنج گذاشته شده است.

تزئین هایی مختلفی از کباب ماهیتابه



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کوفته با سس ماست

مواد لازم

برای 6 تا 8 نفر

گوشت بدون چربی چرخ کرده - 750 گرم

سبزی جعفری و گشنیز - 500 گرم

برنج - 150 گرم (نصف لیوان)

ماست چکیده ( کیسه ای) - 500 گرم (می توانیم یک کیلوگرم ماست معمولی را در کیسه ریخته آب آن را بگیریم)

پیاز متوسط - 2 عدد

پودر کاری - 1 قاشق سوپخوری

ادویه - 2 قاشق مرباخوری

زعفران سائیده - نصف قاشق چایخوری

پیاز سرخ کرده - 2 قاشق سوپخوری

نمک بقدر کافی

روغن مایع یا جامد به اندازه کافی برای سرخ کردن کوفته ها

طرز تهیه

سبزی را تمیز کرده ، می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن رفته وبه آسانی خرد شود . برنج را با دو لیوان آب و کمی نمک می جوشانیم ، در حدی که مغز برنج نرم شود. بعد آنرا در صافی می ریزیم تا آب آن برود . پیاز را رنده کرده ، آن را با نصفی از کاری و 1 قاشق ادویه و کمی نمک خوب مخلوط می نمائیم و گوشت را به آن اضافه کرده ، هم می زنیم و کمی مالش می دهیم تا تمام مواد کاملا مخلوط شود . برنج و سبزی را داخلگوشت می ریزیم و هم می زنیم .

اگر مایه کمی سفت بود ، 2 تا 3 قاشق آب در آن می ریزیم . باید تمام مواد با هم مخلوط شده و مایه چسبندگی پیدا کند. پیاز سرخ کرده را با بقیه کاری وادویه و 3 لیوان آب و کمی نمک و در صورت امکان 1 قرص سوپ در قابلمه کم عمق ریخته ، ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بیاید. از مایه کوفته گلوله ای به اندازه یک نارنگی متوسط بر می داریم ، دست را کمی مرطوب می کنیم و مایه را در دست می غلطانیم تا کوفته ها کاملا گرد و صاف و منظم شود. کوفته ها را در کمی آرد می غلطانیم . روغن را در تابه مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود.

کوفته ها را در روغن کمی سرخ می کنیم ، وقتی تمام کوفته ها آماده شد ، آنها را در آب پیاز جوشان می اندازیم . باید توجه داشت قابلمه مسطح بوده ، گنجایش یک ردیف کوفته را داشته باشد تا کوفته ها روی هم قرار نگیرند . بعد از جوش آمدن در ظرف را می گذاریم . حدود 30 دقیقه باید کوفته ها بجوشند تا مغز آن ها کاملا پخته شود. در صورتی که بعد از پختن کوفته ها آب به مقدار زیاد باقی ماند ، در ظرف را باز می گذاریم تا آب کوفته در حدود نصف لیوان بشود. زعفران را در کمی آب جوش حل کرده با کمی نمک و بقیه کاری داخل ماست می ریزیم و هم می زنیم ، اگر بخواهیم ماست خوشمزه تر شود ، نصف قرص سوپ را با کمی آب ، یکی دو جوش می دهیم و آن را با ماست مخلوط می نمائیم .

کوفته ها را در یک ردیف در ظرف مناسبی می چینیم . ابتدا آب کوفته ها را روی آن میریزیم ، بعد ماست را می ریزیم . باید کوفته ها از ماست کاملا پوشیده شود در آخر کار مقدار کمی جعفری خرد کرده روی آن می پاشیم . بهتر است ماست را جداگانه کمی گرم کنیم بعد روی کوفته ها بریزیم باید توجه داشت که ماست فقط گرم شود و نجوشد

آموزش و طرز تهیه کوفته تبریزی



:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سبزی پلو سمنان

مواد لازم :  
برنج  450 گرم
تره  200 گرم
گشنيز  200 گرم
شويد يا شبت  200 گرم
جعفري ساطوري شده  200 گرم
سير  100 گرم
گوشت ماهيچه گوسفندي  400 گرم
ماهي  400 گرم
زعفران  0.25 فنجان
زردچوبه  قدري
فلفل  قدري
نمك  قدري

 

(سبزی پلو با ماهی)

طرز تهيه :

برنج آبكش شده باشد : سبزي پلوئي ( تره , گشنيز , شيويت , جعفري , سير تازه با ساقه ) باشد , گوشت ماهيچه يا ماهي باشد , زعفران آبگرفته باشد .
سبزيها را پاك كرده و خرد مي كنيم از سير تازه با ساقه سبز آن استفاده مي كنيم هرچه سير آن بيشتر باشد خوشمزه تر مي شود , در صورت نبودن سير تازه يك كله سير را خرد و استفاده مي كنيم برنج را كه صاف كرده ايم در قابلمه ريخته و لابه لاي آن سير و سبزيجات تازه و خرد شده مي ريزيم و كمي كه دم گرفت آب , روغن و زعفران روي آن مي دهيم تا كاملا دم بكشد .
نكته : چون سبزيجات كمي آبدار هستند برنج را بايد زنده تر بردايم تا خمير نشود , سبزي پلو را با ماهيچه آبدار يا ماهي سرخ شده مصرق مي كنيم

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

قیمه، خورشی نذری

اگر نذر کرده‌اید امسال در یکی از روزهای عزاداری، خورش قیمه بپزید ولی نمی‌دانید چه کنید تا خورشی خوشمزه و جاافتاده از کار درآید، مراحل طرز تهیه آن را با دقت انجام دهید.
خیالتان هم راحت باشد که این خورش قیمه حتی از خورش‌های همیشگی شما لذیذتر و جاافتاده‌تر خواهد بود.
البته مواد لازم زیر برای ۸ نفر ارائه شده است. شما باتوجه به تعداد نفرات موردنظر برای نذری، این میزان را افزایش دهید.

مواد لازم


- گوشت قیمه‌ای، ۳۰۰ گرم
- لپه، ۲ پیمانه
- پیاز بزرگ، یک عدد
- لیمو عمانی، ۱۰ عدد
- زعفران ساییده‌شده، یک قاشق چای‌خوری سرخالی
- روغن مایع، به مقدار لازم
- رب گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری سرپر
- پودر دارچین، یک قاشق چای‌خوری سرخالی
- زردچوبه، یک قاشق چای‌خوری
- نمک به مقدار لازم
- سیب‌زمینی متوسط، ۴ عدد

طرز تهیه


۱) ابتدا لپه را در کاسه‌ای ریخته و خوب بشویید، سپس آن را در سبدی آبکشی کنید. گوشت را نیز بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز را پوست کنده و به‌صورت خلالی خرد کنید. [فریزر کردن گوشت...]
۲ ) داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخ‌شدن پیاز، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
۳ ) تکه‌های گوشت را به پیازداغ اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم‌بزنید تا گوشت تفت داده شود، سپس لپه را اضافه کرده و به هم‌زدن ادامه دهید. در این زمان مقداری نمک هم اضافه کنید.
▪ نکته: علت تفت‌دادن لپه این است که پس از اضافه‌کردن آب برای پخت خورش، لپه وا نرفته و له نشود.
۴ ) بعد از حدود ۳ تا ۴ دقیقه، از تفت‌دادن گوشت و پیاز و لپه، حدود ۲ پیمانه آب جوشیده به مخلوط اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم اجاق‌گاز بپزد. بعد از اینکه مواد چند جوش زد، پودر زعفران که قبلا در مقداری آب جوش حل کرده بودید را به مواد اضافه کنید.
▪ نکته: برای اینکه لپه و گوشت خوشرنگ‌تر شوند، همان زمانی که لپه را به گوشت و پیازداغ اضافه کردید، محلول زعفرانی را نیز می‌توانید بیفزایید.
۵ ) در فاصله پخت گوشت و لپه، لیمو عمانی‌ها را شسته و در کاسه‌ای حاوی آب جوش کمی خیس کنید.
سپس به وسیله چنگال چند سوراخ داخل آنها ایجاد کنید و در خورش بریزید. حالا حدود ۲ ساعت صبر کنید تا خورش روی حرارت ملایم اجاق‌گاز جا بیفتد. در این فاصله، سیب‌زمینی‌ها را هم پوست کنده و پس از خلالی‌کردن در روغن سرخ کنید.
۶) در یک ظرف فلزی جداگانه، رب را در کمی روغن تفت داده، سپس به غذا اضافه کنید. به این صورت رب، رنگ بهتری در غذا ایجاد می‌کند. بعد از حدود یک ربع، پودر دارچین را بیفزایید. حالا خورش را در ظرف موردنظر بریزید و با سیب‌زمینی سرخ کرده تزئین کنید.
نکته ۱) باتوجه به اینکه رب گوجه‌فرنگی، پخت لپه و گوشت را به تاخیر می‌اندازد، آن را در مراحل آخر اضافه کنید.
نکته ۲) دارچین را نیز در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید زیرا افزودن آن در مرحله اول پخت، باعث تیره‌شدن رنگ خورش می‌شود.
نکته ۳) به جای سیب‌زمینی سرخ‌کرده، از چیپس خلالی نیز می‌توانید استفاده کنید.

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی

۱) متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.
۲) برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
۳) روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند
طرز تهیه و آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

دلمه کرفس

مواد لازم

▪ کرفس ۳ شاخه
▪ تره فرنگی یک بوته
▪ ژامبون حلقه شده ۴۰۰ گرم
▪ پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
▪ خامه ی زده شده ۱۵۰ گرم
▪ پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

(خورشت کرفس)

طرز تهیه دلمه کرفس

ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.
کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول کنید.
ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. لابه لای ژامبون ها تره فرنگی بپاشید. خامه ی زده شده را روی ژامبون ها ریخته و پنیر رنده شده یا پودر پنیر را روی خامه بریزید. مقداری نمک ، فلفل و پودر سیر روی مواد بپاشید.
ظرف را تا زمانی که ژامبون ها طلایی رنگ شوند ، داخل فر قرار دهید.

آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس



:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 آذر 1394 | نظرات ()