نوشته شده توسط : atefeh

پیتزا پپرونی

مواد لازم

خمیر پیتزا (میتوانید به صورت آماده خریداری نمایید یا خودتان درست کنید)

ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا

سس قرمز

پنیر پیتزا

سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی

گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه

روغن مایع


طرز تهیه پیتزا پپرونی

ابتدا فر را در دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.

اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت 3 میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.

سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و ... را روی پیتزا بریزید.

ظزف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی 220 درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.

نکته:در هنگام تهیه هر نوع پیتزایی دقت نمایید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد.

آموزش و طرز تهیه پیتزا پپرونی



:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش ماش

مواد لازم


▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز رنده شده نصف فنجان
▪ ماش ۲۵۰ گرم
▪ عدس ۱۰۰ گرم
▪ پیاز داغ یک فنجان
▪ برنج نصف فنجان
▪ جعفری و گشنیز ۲۵۰ گرم
▪ زردچوبه،نمک وفلفل به قدر لازم


آش رشته

طــــــــــــــــــــرز تـــــــهیــــــــــــــــــه آش ماش


عدس و ماش را قبلاً شسته و خیس کنید و بگذارید پخته شود.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و آن را به صورت کوفته ریزه در آورده و در روغن سرخ کنید .
پیاز داغ را به عدس و ماش پخته شده اضافه کنید. برنج و سبزی خرد شده را هم اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد.
در صورت تمایل می توانید ۳ تا ۴ عدد شلغم خرد شده هم به این آش اضافه کنید. آش آماده شده را در کاسه بزرگی بریزید و روی آش را با کوفته ریزه سرخ شده و نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
آموزش تهیه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

پاستا با سس انار

مواد لازم

– پاستا 500 گرم

– پیاز بزرگ 1 عدد

– سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد متوسط

– نمک و فلفل به اندازه لازم

– آب انار یک فنجان ( 150 میلی لیتر )

– گردوی ریزخرد شده 150 گرم

رب انار 1 فنجان ( 150 میلی لیتر ) کره 30 گرم

 
طرز تهیه
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.سینه مرغ را ژولین خرد کرده به پیاز اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . نمک و فلفل زده بآن اضافه کرده و می گذاریم که آب آن گرفته شود .گردورا خرد کرده در ماهی تابه ای بدون روغن تفت می دهیم. گردو و سپس رب انار را به گوشت میافزائیم و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم . پاستا را روی قالب ریخته و با سس آنرا میپوشانیم .با گردو ی سالم و دانه انار تزئین می کنیم

طرز تهیه و آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

احکامی در مورد قبله‏

احکامی در مورد قبله‏

مذهبی(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)

این مطالب از پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در این پست قرار داده شده است.
س : خواهشمندیم به سؤالات زیر پاسخ فرمایید:
 1. به استناد بعضی از کتاب‏های فقهی، گفته شده که در روزهای چهارم خرداد و بیست‌وششم تیر(1)  آفتاب به‌طور عمودی بر کعبه می‏تابد. آیا در این هنگام، تشخیص جهت قبله با نصب شاخص در زمانی که صدای اذان مکه بلند می‏شود، امکان دارد؟ اگر جهت قبله در محراب مساجد با جهت سایه شاخص اختلاف داشت، کدامیک صحیح‏تر است؟
 2. آیا اعتماد بر قبله نما صحیح است؟
ج: اعتماد بر شاخص يا قبله نما در صورتى که موجب اطمينان براى مکلّف شود، صحيح است و بايد طبق آن عمل گردد، و در غير اين صورت مى‏توان بر اساس محراب مساجد و قبور مسلمين جهت قبله را تشخيص داد.
س : اگر شدت درگیری و جنگ مانع تعیین جهت قبله شود، آیا نماز خواندن به هر طرف صحیح است؟
ج: اگر گمانش به هيچ طرف نمى‏رود و وقت هم باشد بنا بر احتياط، بايد به چهار طرف نماز خوانده شود. ولى اگر وقت نباشد، به مقدار وسعت وقت به هر طرف که احتمال مى‏دهد قبله است، نماز بخواند.
س : اگر نقطه مقابل کعبه مکرّمه در طرف دیگر زمین مشخص شود به‌طوری که اگر خط مستقیمی از وسط زمین کعبه عبور کند و زمین را شکافته و از مرکز آن بگذرد، از سمت دیگر این نقطه بیرون آید، در این جا چگونه می‏توان رو به قبله ایستاد؟
ج: ملاک روبه قبله بودن اين است که انسان از سطح کره زمين به طرف بيت عتيق باشد، يعنى از طرف سطح زمين رو به طرف کعبه که روى زمين در مکه مکرّمه ساخته شده است، بايستد. بنا بر اين اگر انسان در يک نقطه‏اى از کره زمين باشد که اگر خطوط مستقيمى از چهار جهت آن مکان بر سطح کره زمين به طرف مکه مکرّمه ترسيم شود، از نظر مسافت با هم مساوى باشند، مخير است براى قبله به هر طرف که خواست بايستد و نماز بخواند. ولى اگر مسافت خطوط در بعضى از جهت‏ها کمتر و کوتاه‏تر باشد به مقدارى که با آن، صدق عرفى رو به قبله بودن اختلاف پيدا کند، بر انسان واجب است جهت کوتاه‏تر را انتخاب کند.
س : اگر انسان در وضعیتی باشد که اصلاً جهت قبله را نداند و گمانش نیز به هیچ طرف نرود، وظیفه‏اش نسبت به نماز چیست، یعنی به کدام جهت نماز بخواند؟
ج: در مفروض سؤال بنا بر احتياط بايد به چهار طرف نماز بخواند و اگر براى چهار نماز وقت ندارد، به هر اندازه که وقت دارد، نماز بخواند.
س : تشخیص قبله در قطب شمال و جنوب چگونه است و نماز چگونه خوانده می‏شود؟
ج: ملاک تعيين جهت قبله در قطب شمالى و جنوبى، تعيين کوتاه‏ترين خط از مکان نمازگزار از روى سطح زمين به طرف کعبه است، و پس از تعيين آن خط، بايد به همان طرف نماز خواند.
س1- قبله يابى تنها به کمک قواعد علمى (جهت يابى يا روشهاى قبله يابى) چه حکمى دارد؟
س2- قبله يابى تنها به کمک قبله نما يا قطب نما چه حکمى دارد؟
ج1و2) اگر از قواعد علمى و يا قبله‌نما اطمينان به جهت قبله حاصل شود مانع ندارد و مى‌توان به آن اعتماد کرد.
س: اگر در نماز سهواً صورت به طرف چپ يا راست برگردد آيا نماز باطل است؟
ج) اگر التفات صورت فاحش نيست به گونه‌اى که تمام صورت به طرف راست و يا چپ برگردانده نشود، اشکال ندارد.
س: مى‌خواستم بدانم که در نماز انحراف از قبله تا چه حد مجاز است و به نماز لطمه‌اى نمى‌زند؟
ج) عالماً و عامداً نبايد منحرف شود ولى اگر قبله را نداند و يا فراموش کند و از قبله منحرف شود و نماز بخواند و بعد متوجه شود، اگر به حدّ دست راست و يا دست چپ قبله نرسيده باشد (يعنى کمتر از 90 درجه باشد)، نمازش صحيح است.
س: اهميت قبله در نماز چه قدر است و اگر در مکانى قرار داشتى که جهت قبله مشخص نبود و راهى براى يافتن آن هم وجود نداشت و بعد از خواندن نماز بعداً (چند روز بعد) متوجه شدى که جهت قبله اشتباه بوده بايد چه کرد؟
ج) بطور کلّى کسى که هيچ راهى براى يافتن قبله ندارد و گمانش هم به هيچ طرف نمى‌رود، بنابر احتياط واجب بايد به چهار طرف نماز بخواند و اگر عمداً برخلاف وظيفه عمل کرده و بعد هم متوجه شده به طرفى که نماز خوانده اشتباه بوده است، بايد بنابر احتياط نماز خود را اعاده نمايد.
س: کسى که در حال اضطرار نمى‌تواند به طرف قبله نماز بخواند، آيا جهات غير از قبله برايش يکسان است؟
ج) اگر جهت قبله را نمى‌شناسد، بايد تحقيق كند تا با موازين شرعى جهت قبله را تشخيص دهد ولى اگر با اين كه جهت قبله را مى‌داند نمى‌تواند به جهت قبله نماز بخواند، بايد به طرف يمين يا يسار به مقدارى كه به 90 درجه نرسد نماز بخواند و مجزى است و با امكان منحرف شدن به كمتر از 90 درجه، انحراف تا حدّ 90 درجه يا بيشتر جايز نيست و نماز مجزى نيست و هر گاه در حالتى باشد كه به هيچ نحو نتواند رو به قبله يا رو به نقطه نزديك به قبله نماز بخواند به همان حال كه هست نماز بخواند و صحيح و مجزى است و قضا ندارد.
س: به نظر حضرتعالى خواندن نماز جماعت استداره‌اى در مسجد الحرام صحيح است يا خير؟
ج) نماز کسانى که پشت سر يا دو طرف امام ايستاده‌اند، صحيح است لکن نماز افرادى که روبروى امام قرار دارند، صحيح نيست.
س: به من گفته شده كه در آمريكاى شمالى قبله به سمت شمال شرقى است. نظرتان در اين باره چيست؟
ج) ميزان در تشخيص قبله، خط امتدادى از جايگاه وقوف نمازگزار که بر روى کره زمين عبور کند و به کعبه معظمه برسد، مى‌باشد و تشخيص آن در هر مکانى با مکلف حاضر در آن مکان است که با ابزار علمى اطمينان بخش يا امارات شرعيه و يا شهادت شهود تشخيص دهد.
س: بنده در مسافرت‌هاى بين شهرى به قبله‌هاى سر راهى رستوران‌ها اعتماد ندارم و از قبله‌نما استفاده مى‌‌كنم، در يكى از مسافرتها قبله‌اى كه من به سمت آن نماز مى‌‌خواندم با قبله اى كه از قبل در نمازخانه رستوران مشخص شده بود اختلاف زيادى داشت و بنده نيز چون يقين داشتم كه وظيفه اى نسبت به آگاه كردن بقيه مسافرها ندارم، حرفى نگفتم. آيا واقعاً بر گردن من حقى بوده است؟
ج) در فرض سؤال، شما وظيفه‌اى نسبت به ديگران نداريد.
س: شخصى در خانه‌اى زندگى مى‌‌كند و بدون تحقيق صحيح، رو به سمتى نماز مى‌‌خواند و بعد از گذشت مدتى معلوم مى شود كه آن سمت اشتباه بوده، حالا وظيفه‌ اين شخص نسبت به نمازهايى كه خوانده چيست؟
ج) اگر با استناد به طريق معتبر شرعى قبله را شناسايى كرد و به سوى آن جهت نماز خواند، نمازهاى گذشته محكوم به صحت است هر چند در صورت كشف خلاف به مقدارى كه معلوم شده باشد كه نمازش پشت به قبله بوده، احتياطاً بايد قضا نمايد.
س: آيا امروزه مى‌‌شود از قبله‌نما و يا خورشيد، براى نشان دادن قبله استفاده كرد و چه قدر قابل اعتبارند؟
ج) اگر موجب اطمينان است، مانعى ندارد.
س: شخصى با فرض علم به جهت دقيق قبله، عمداً مقدارى به سمت راست يا چپ منحرف شده و نماز مى‌خواند نمازهاى او چه حكمى دارد؟
ج) اگر قبله را تشخيص داده، انحراف از آن ولو به مقدار كم صحيح نيست.
س: در مدرسه‌اى براى تعيين جهت قبله و ساخت محراب از قبله نماهاى مدرج موجود در كشور استفاده شده است اما برخى معتقدند اعتماد به قبله نماى فوق معتبر نبوده و مى‌‌بايستى به شاخص رجوع كرد. نظر معظم‌له در خصوص اعتبار قبله‌نما براى تعيين قبله چيست؟
ج) اگر اطمينان آور است، اعتماد به آن مانع ندارد.

احکامی در مورد قبله‏

اللهم عجل لولیک الفرج



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه برنج ایتالیایی

آموزش و طرز تهیه برنج ایتالیایی

آشپزی:در ایران برخی در برنامه عذایی خود هم از غذاهای سنتی و هم از غذاهای مدرن استفاده می کنند دستور پخت بعضی از غذاها از کشورهای دیگری وارد ایران شده اند.

مواد لازم

سینه مرغ یا فیله خلالی شده            250 گرم
اسفناج خرد شده                            500 گرم
هویج خلالی شده                           300 گرم
پیاز سرخ شده                               نصف پیمانه
ذرت                                             نصف پیمانه
محلول زعفران                                دو تا سه قاشق سوپخوری
قـارچ خرد شده                               300 گرم
برنج                                             چهار پیمانه
نمک، فلفل و ادویه                          به میزان لازم
نخودفرنگی و آبلیمو                         به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز سرخ شده را در تابه‌ای ریخته و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. خلال‌های مرغ را به آن افزوده کاملا تفت می‌دهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا مواد پخته و نرم شوند.
در ظرف دیگری قارچ‌ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچ‌ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم می‌گذاریم. بعد از 30 تا 40 دقیقه غذای ما آماده سرو می‌باشد.

آموزش و طرز تهیه برنج ایتالیایی



:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

مواد لازم

نان تست چهار عدد
پنير خامه‌اي يك بسته
نعنا و ريحان و نمک به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي ريزشده و خیار رنده شده از هر کدام يك عدد

تست پنیر و ریحان

تست پنير و ريحان

طرز تهيه

ابتدا پنير خامه‌اي را با چنگال له كنيد. خيار رنده‌شده، نعنا و ريحان ريز شده را به آن اضافه نماييد. سپس مواد را با هم مخلوط كرده و نان تست‌ها را قالب بزنيد. مقداري از مواد روي نان‌ها ريخته و روي آنها را با گوجه‌فرنگي نگيني‌شده تزئين كنيد.

آموزش آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

همبرگر سبزی

مواد لازم

تره ‌فرنگي خردشده يك پيمانه
كرفس رنده‌شده يك پيمانه
هويج رنده‌شده يك پيمانه
سيب‌زميني رنده‌شده يك پيمانه
جعفري خردشده دو قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ دو عدد
پياز رنده‌شده يك عدد
آرد سوخاري چهار قاشق سوپخوري
سير رنده‌شده چهار حبه
نمك، زردچوبه، فلفل و روغن به ميزان لازم
خيارشور و نان همبرگر به ميزان لازم

همبرگر سبزی

همبرگر سبزی

طرز تهيه

همه مواد را با هم مخلوط مي‌‌كنيم و ورز مي‌‌دهيم تا چسبندگي پيدا كنند، سپس به اندازه گردو از آن برداشته و در روغن سرخ مي‌‌كنيم، پس از حاضر شدن آن را با نان همبرگر و خيارشور سرو مي‌‌كنيم.

آموزش و طرز تهیه ساندویچ همبرگر



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

گريل ساندویچ مرغ

مواد لازم

سينه‌ مرغ چهار عدد

زعفران دم كرده دو قاشق غذاخوري

پياز يك عدد

آبليمو يك قاشق مرباخوري

كلم بروكلي پخته شده دو پيمانه

قارچ تفت داده شده 100 گرم

گوجه گيلاسي يك پيمانه

ساقه رزماري و نان حجيم به ميزان لازم

نمك، فلفل، ادويه و روغن زيتون به ميزان لازم

طرز تهيه

سينه‌ مرغ را با زعفران، پياز، آبليمو و كمي روغن زيتون و نمك مزه دار كرده و در يخچال سه ساعت استراحت دهيد. بعد از يخچال در آورده و سينه‌ها را كمي بكوبيد. تابه را داغ كرده اول نان‌هاي برش زده را كمي روغن زده و در تابه قرار دهيد وسپس سينه مرغ را درون تابه سرخ كرده بعد از 3 الي4 دقيقه برگردانده و طرف ديگر را كباب كرده آنها را اريب برش بزنيد. اول سبزي‌ها و سپس مرغ‌ها را قرار داده و با ساقه‌هايي از رزماري تزيين كنيد.

آموزش و طرز تهیه ساندویچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کوفته ريحـان

مواد لازم

برنج پخته شده - 100 گرم
گوشت چرخ كرده گوساله - 400 گرم
سبزي ريحان خرد شده - 150 گرم
تخم‌مرغ - يك عدد
آرد نخودچي - دو قاشق غذاخوري
نمك، زردچوبه و فلفل - به ميزان لازم
روغن براي سرخ كردن - به ميزان لازم
مواد لازم براي سس كوفته:
پياز خرد شده - دو عدد
رب گوجه‌فرنگي - دو قاشق غذاخوري
سير - دو حبه
پيازچه - سه شاخه خرد شده
آبليمو - پنج قاشق غذاخوري
روغن - به ميزان لازم

 

آموزش و طرز تهیه کوفته تبریزی

 

طرز تهيه 

كـوفته ريحـان

كـوفته ريحـان

 ابتدا گوشت چرخ‌كرده را با سبزي خرد شده، تخم‌مرغ و آرد نخودچي مخلوط مي‌كنيم و همراه با برنج پخته شده به مدت 15 دقيقه خوب ورز مي‌دهيم يا 40 بار گوشت را به كف ظرف مي‌زنيم تا خوب چسبندگي پيدا كند. بعد به اندازه يك گردو از اين مخلوط برمي‌داريم و به شكل بيضي درمي‌آوريم و در روغن خوب سرخ مي‌كنيم. در آخر كوفته‌ها را در سس مي‌خوابانيم تا آب كوفته‌ها گرفته شود.

طرز تهيه سس كوفته

 ابتدا پياز را نگيني خردكرده و در تابه‌اي سرخ مي‌كنيم تا حدي كه طلايي شود. پيازچه و سير را اضافه مي‌كنيم، وقتي خوب تفت خورد رب را اضافه كرده و تفت مي‌دهيم. دو ليوان آب اضافه مي‌كنيم، وقتي آب‌جوش آمد كوفته‌ها را داخل آن قرار مي‌دهيم.در ظرف را باز مي‌گذاريم تا بجوشد تا حدي كه در آخر يك ليوان آب باقي بماند.

نكته :در پخت انواع كوفته‌ها نبايد در ظرف گذاشته شود چون باعث وا رفتن كوفته‌ها مي‌شود.آب ليمو را در آخر اضافه مي‌كنيم 10 دقيقه قبل از سرو غذا. مي‌توانيد در تهيه اين غذا از برنج گرد يا اگر در دسترس نداشتيد خرده برنج استفاده كنيد.

آموزش و طرز تهیه کوفته تبریزی



:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش غلغل

آش قُلقُل از سوپ های محلی شوشتر محسوب شده که بسیار خوشمزه و مفید می باشد.

مواد لازم

سر دست گوساله 500 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

لپه باقالی 100 گرم

گندم پوست کنده  150 گرم

برنج 50 گرم

لوبیا قرمز  100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)

نخود 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)

لوبیا چشم بلبلی 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)

عدس  100 گرم (24 ساعت در آب بخوابانید)

نعنا و سیر داغ

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز

پیاز داغ

زردچوبه، پودر لیموعمانی یک قاشق سوپخوری

 

آموزش تهیه آش رشته

آش غلغل

آش غلغل

طرز تهیه

برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می ‏‏‌دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.سپس گوشت را با 1 عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌‏اید به ترتیب پخت، اول نخود را بپزید کمی که نیم ‏پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم ‏بلبلی را اضافه کنید و بعد از آن که نیم ‏پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید تا زمانی که کاملا پخته شوند.

گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب‌ یا هر وسیله‌ی دیگری که می‌توانید، کمی حبوبات را نرم کنید.در این زمان روغن را داغ کنید و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنید.

گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش ریش کنید و داخل آش بریزید. آب گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده و لعاب‌دار شود. روی آش را با فلفل و پودر لیمو عمانی و کمی نعنا داغ و پیاز داغ تزیین نمایید.

آموزش تهیه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 آذر 1394 | نظرات ()