نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه برنج ايتاليايي

 

مواد لازم

سينه مرغ يا فيله خلالي شده            250 گرم
اسفناج خرد شده                            500 گرم
هويج خلالي شده                           300 گرم
پياز سرخ شده                               نصف پيمانه
ذرت                                             نصف پيمانه
محلول زعفران                                دو تا سه قاشق سوپخوري
قـارچ خرد شده                               300 گرم
برنج                                             چهار پيمانه
نمک، فلفل و ادويه                          به ميزان لازم
نخودفرنگي و آبليمو                         به ميزان لازم

طرز تهيه برنج ايتاليايي

ابتدا پياز سرخ شده را در تابه‌اي ريخته و کمي روغن به آن اضافه مي‌کنيم. خلال‌هاي مرغ را به آن افزوده کاملا تفت مي‌دهيم. سپس هويج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه مي‌دهيم تا مواد پخته و نرم شوند.
در ظرف ديگري قارچ‌ هاي خرد شده را به همراه کمي روغن و يک قاشق سوپخوري آبليمو تفت داده تا آب قارچ کشيده شود. بعد قارچ‌ها را به همراه ذرت، نخودفرنگي، نمک، فلفل و ادويه به مواد اضافه کرده و مخلوط مي‌نماييم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم مي‌گذاريم. بعد از 30 تا 40 دقيقه غذاي ما آماده سرو مي‌باشد.

آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تزئين هايي مختلفي از کباب ماهيتابه

تزئين هايي مختلفي از کباب ماهيتابه

کباب تابه اي به شکل سه گوش برش خورده است. بعد از پخت، برش‌ هايي از گوجه فرنگي دور کباب چيده شده و روي آن سس زرد ريخته شده است. روي کباب کمي سماق ريخته شده و در آخر يک گل رز با پوست گوجه فرنگي درست شده و روي کباب قرار داده شده است.

تزئين هايي مختلفي از کباب ماهيتابه

برنج سفيد در ديس مستطيل شکل کشيده شده و بعد روي آن برنج زعفراني ريخته شده است. کباب ماهيتابه به شکل مستطيل، برش خورده و پخته شده و روي برنج زعفراني چيده شده است. در آخر روي کباب ها با سماق تزئين شده است.

تزئين هايي مختلفي از کباب ماهيتابه

تکه اي از سوسيس را به صورت مارپيچ برش مي زنيم بعد مايه کباب ماهيتابه را مطابق شکل لاي آن قرار مي دهيم و آن را سرخ مي کنيم. بعد از سرخ شدن، آن را با تکه هايي از گوجه فرنگي و يک خيار که به صورت مارپيچ برش خورده، تزئين مي کنيم.

تزئين هايي مختلفي از کباب ماهيتابه

برنج در ديس کشيده شده و بعد روي آن برنج زعفراني ريخته شده است. کباب ماهيتابه به شکل سه گوش پخته شده و دور ديس چيده شده است. روي کباب با سماق و برش‌ هايي از گوجه فرنگي تزئين شده و در آخر يک گل رز با پوست گوجه فرنگي درست شده و روي برنج گذاشته شده است.

تزئين هايي مختلفي از کباب ماهيتابه



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

احکامي مربوط به سحر و شعبده و احضار ارواح و جن و هيپنوتيزم

احکامي مربوط به سحر و شعبده و احضار ارواح و جن و هيپنوتيزم

مذهبي:(لطفا براي اطلاع از احکام ديني خود فقط به اين مطالب اکتفا نکنيد و به مرجع تقليد خود رجوع کنيد)

اين مطالب از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمي سيدعلي خامنه‌اي (مد‌ظله‌العالي) در اين پست قرار داده شده است.
س 1230: يادگرفتن و ياددادن و ديدن شعبده و اقدام به بازيهايي که همراه با تردستي هستند، چه حکمي دارد؟
ج:  ياددادن و يادگرفتن شعبده‌اي که از انواع سحر باشد، حرام است، ولي بازيهايي که همراه با سرعت حرکت و تردستي هستند و از انواع سحر محسوب نمي ‏شوند، اشکال ندارد.
س 1231: آيا آموختن علم جفر و رمل و زيج‏ها و علوم ديگري که از امور غيبي خبر مي‏دهند، جايز است؟
ج:   آنچه از اين علوم در حال حاضر نزد مردم است، غالباً تا اين حد که موجب   يقين و اطمينان به کشف امور غيبى و خبردادن از آنها شوند، قابل اعتماد نيستند، ولى آموختن علومى مانند جفر و رمل به‌طور صحيح اشکال ندارد به شرطى   که مفسده‏اى بر آنها مترتّب نشود.
س 1232: آيا ياد گرفتن سحر و عمل به آن جايز است؟ و آيا احضار ارواح و ملائکه و جن جايز است؟
ج:   علم سحر و يادگرفتن آن حرام است مگر آنکه به منظور غرض عقلايى و مشروع   باشد وامّا احضار ارواح و ملائکه و جن، برحسب اختلاف موارد و وسائل و   اغراض، احکام مختلفى دارد.
س 1233:   مراجعه مؤمنين به بعضي از کساني که از طريق تسخير ارواح و جن اقدام به   معالجه مي‏کنند، با توجه به اينکه يقين دارند که آنها فقط کار خير انجام   مي‏دهند چه حکمي دارد؟
ج: اين کار فى‏نفسه اشکال ندارد، مشروط بر اينکه از راههايى که شرعاً حلال هستند، اقدام شود.
س 1234: آيا فالگيري از طريق سنگريزه و کسب درآمد با آن جايز است؟
ج: اخبار به کذب جايز نيست.
س 1235: آيا هيپنوتيزم جايز است؟
ج: اگر به منظور غرض عقلايى و بارضايت کسى که مى‏خواهد هيپنوتيزم شود صورت بگيرد و همراه با کار حرامى هم نباشد، اشکال ندارد.
س1236: عدّه‏اي نه به قصد درمان بلکه به منظور نشان دادن قدرت روحي انسان مبادرت به هيپنوتيزم مي‏کنند، آيا اين عمل جايز است؟ آيا افرادي که در اين زمينه صاحب تجربه هستند ولي متخصّص آن نيستند، جايز است اقدام به اين کار کنند؟
ج: به‌طور کلى يادگيرى هيپنوتيزم و استفاده از آن به غرض عقلايى حلال و قابل ملاحظه اشکال ندارد به شرط اينکه با رضايت و موافقت کسى باشد که مى‏خواهد به خواب مصنوعى برود و ضرر معتنابهى هم براى او نداشته باشد.

احکامي مربوط به سحر  و شعبده و احضار ارواح و جن و هيپنوتيزم



:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

احکامی در مورد انواع نجاست خون

احکامی در مورد انواع نجاست خون

مذهبی:(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)

این مطالب از پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در این پست قرار داده شده است.

س: خونى که همراه گوشت و مرغى که از قصابى يا مرغ فروشى مى‌خريم چه حكمى دارد؟
ج) اگر ندانيد از نوع خون پاک يا نجس است، محکوم به طهارت است.
س: اگر دهان انسان به واسطه خون داخل دهان و يا خارج از آن و يا حتى هر گونه نجس ديگر مثل شراب نجس شود ولى نجاسات مذکور با آب دهان مخلوط شود و از بين برود آيا آب دهان محکوم به طهارت است يا خير؟ و حکم فرو بردن آن چيست؟
ج) محکوم به طهارت است و فرو بردن آن مانع ندارد.
س۱: بعد از كشيدن دندان اگر از آن محل خون جارى نباشد ولى اثر خون آن دستمال را آغشته کند، حال حكم غذا و آب دهانى كه از فضاى دهان خارج مى‌‌شود، چيست؟ با اين توضيح كه غذا و آب دهان خارج شده خونى نباشد و ضمناً اگر برخى از دندان‌هاى اين شخص ترميم شده يا قاب گرفته شده باشد، حكم چيست؟
س۲: اگر داخل بينى شخص خون منجمد شده باشد حكم ترشحات داخل بينى كه با اين خون منجمد شده ملاقات داشته و از بينى خارج مى‌‌شود چيست؟
ج۱و۲) به طور كلى ملاقات در باطن موجب تنجس نمى‌‌شود، بنابراين غذا، آب دهان و ترشحات بينى كه خارج مى‌‌شود در صورتى كه آغشته به خون نباشد، پاك است.
س: آيا آب کشيدن داخل دهان بعد از خونريزى کم لثه و پس از پر کردن دندان لازم است؟
ج) لازم نيست.
س) بعضى اوقات روى صورت جوش‌هاى چرکى ظاهر مى‌شود آيا اين آبى که در اثر ترکاندن آنها بيرون مى‌آيد نجس است؟ اگر نجس باشد تکليف نمازهاى خوانده شده و مکانهايى که با دستم در ارتباط بوده چيست؟
ج) اگر با خون همراه نباشد، نجس نيست.
س: خونى که پس از کشيدن دندان در محل آن باقى مى‌ماند و روى دستمال اثر مى‌گذارد ولى آب دهان را رنگين نمى‌کند چه حکمى دارد؟ آيا غذا خوردن در اين صورت اشکال دارد؟ يا ظرفى که با آن غذا مى‌خوريم نجس مى‌شود؟
ج) در فرض سؤال غذا خوردن اشكال ندارد و ظرف غذا هم مادامى كه به خون آلوده نشده است، پاک است.
س: حکم عفونت‌هايى که از جوشها خارج مى‌شوند چه حکمى دارند؟
ج) اگر همراه با خون نباشد، پاک است

برخی از احکام خون



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه پیتزا پپرونی

آموزش و طرز تهیه پیتزا پپرونی

 

مواد لازم:

خمیر آماده پیتزا                                                   ۱ عدد
مایه ماکارونی                                                     ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا خرد شده                                            ۲/۱ پیمانه
کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه)                     ۶ ورقه نازک
پنیر پارمزان رنده شده                                          ۱قاشق غذاخوری
نعنای تازه                                                          مقداری برای سطح پیتزا
فلفل دلمه ی سبز                                               به میزان لازم
زیتون بدون هسته خرد شده                                  مقداری برای سطح پیتزا

روش پخت پیتزا

خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله دو سانت از دور تا دور خمیر از این مایه ماکارونی پر کنید.سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید . و روی آن پپرونی،فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید .در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید.پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند.اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای۳۵۰ درجه ی فارنهایت برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه قرار دهید .
توجه:این پیتزا برای مصرف یک نفر کافیست.

آموزش و طرز تهیه پیتزا پپرونی



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

 

مــواد لازم برای تهیه لازانیا گوشت و قارچ

گوشـت چرخ‌کرده                            یک کاسه ماست‌خوری

رب گوجـه‌فرنگی                              یک قاشق غذاخوری

پـیاز                                             یک عدد

لازانیـا                                           ده ورق

روغـن                                          نصف فنجان

پنیـر پیتزا                                       سیصد گرم

فلـفل دلمه‌ای                                 یک عدد

آرد گـندم                                      یک و نیم قاشق

کـره                                            یک بسته صد گرمی

قـارچ                                           دویست گرم

خـامه                                          پنجاه گرم

شـیر                                           یک لیوان

نمـک و فلفل                                 به میزان لازم

با این مقـدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه بزرگ از «لازانیـا گوشـت و قـارچ» خواهیم داشت.

طرز تهیه لازانیا  گوشت و قارچ

یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن پیاز داغ می‌کنـیم. سپس روغن آن را جدا کرده، دویست گرم گوشـت چرخ‌کرده اضافه کرده هم می‌زنیم.

 

یک قاشـق رب گوجه، قارچ خردکرده و نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

 

فلفل دلمه‌ای خردشـده را اضافه می‌کنیم.

 

آرد را در یک ظرف تفـلون ریخته، شـیر را کم‌کم اضافه کرده هم می‌زنیم.
ظرف را روی شـعله قرار داده، مرتب هم می‌زنیـم تا مایه غلیظ شود و جوش آید. کمی نمک اضافه می‌کنیم. پنـجاه گرم کره اضـافه کرده مرتب هم می‌زنیم تا کره ذوب
شود.

 

ظرف را از روی شعله برداشـته، پنجاه گرم خامه (نصف یک قوطی ۱۰۰ گرمی خامه) اضافه می‌کنیم. سـس سفید آماده می‌شود.

 

نصفی از سس سـفید را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی لازانیا آماده می‌شود.

 

در یک ماهیتـابه بزرگ آب را جوش آورده و دو قاشق نمک و یک قاشق روغن اضافه می‌کنیم. سپس ورق‌های لازانـیا را در آب جوش قرار می‌دهیم.

 

ورق‌های لازانیا ۶ الی ۸ دقیقه در آب جـوش بپزد. سپس ماهیتابه را از روی شعـله برداشته و روی ورق‌های لازانیا آب سرد می‌ریزیم.
اگر ورق‌ها را در آبکـش برگردانیم، ورق‌ها پاره می‌شـوند یا به هم می‌چسـبند.

 

خمـیرهای لازانیا را از آب سرد بیرون آورده، روی یک پارچه قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها گرفته شود. ته یک ماهیتـابه کمی روغن می‌ریزیم و ورق لازانیا را در ماهیتابه می‌چینیم.

 

کمـی پنیر پیتزا اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی، دوباره پنیر پیتـزا و یک ورقه لازانیا اضافه می‌کنیم.
این کار را چند مرتبه تکرار می‌کنیم تا ورق‌های لازانیـا تمام شود.

آموزش و طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

بقیه سـس سفید را روی آخرین ورقه لازانیا می‌مالیم.

کمی پنیر پیتزا روی سـس سفید ریخته و بقیه کره را برش زده، روی پنیر گذاشته و آن را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا حدود ۱۵ دقیقه با شـعله کم (حدود ۱۴۰ الی ۱۵۰ درجه) بپزد سپس آن را ۵ دقیقه زیر شـعله گریل قرار داده تا روی آن نیز سرخ شود.


آموزش و طرز تهیه لازانیا
گوشت و قارچ



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

میرزا کدو

میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادنجان از کدو برای طبخ ان استفاده می شود.

 مواد لازم

  • کدو سبز500 گرم
  • تخم مرغ دو عدد
  • سیر 1 بوته
  • روغن 
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک
  • فلفل

 آشپزی ایرانی

 

میرزا کدو

میرزا کدو

طرز تهیه

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی وسیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

آشپزی ایرانی



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش بادمجان بی روغن

مواد لازم

برای 6 نفر

بادمجان قلمی متوسط 12 عدد

گوشت 500 گرم

(از یک عدد مرغ هم می توان استفاده کرد)

پیاز متوسط 2 تا 3 عدد در حدود 250 گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی تازه 2 تا 3 عدد

غوره در صورت امکان 2 تا 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل بقدر کافی

 

آشپزی

 

طرز تهیه

گوشت را خرد می کنیم . پیاز را می شوئیم و چهار قاچ می کنیم . گوشت را با پیاز و 2 لیوان آب روی حرارت ملایم می گذاریم. وقتی پیاز پخت ، آن را از ظرف خارج می کنیم و در صافی می ریزیم ، بعد آن را می کوبیم تا مثل پوره نرم شود. پیاز کوبیده را دوباره داخل گوشت می ریزیم .

اگر گوشت با همان 2 لیوان پخته نشد ، مقداری آب به آن اضافه می کنیم . پس از این که گوشت پخت ، رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم . بادنجان ها را می شوئیم، چوب دم آنها را می گیریم و پوست دور دمها را می بریم و آنها را درسته روی سینی فر می چینیم ،سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم و می گذاریم با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد بپزد ، به حدی که له نشود ، ولی پوست آن به آسانی گرفته شود و بعد بادنجانها را از فر بیرون می آوریم، وقتی سرد شدند ، پوستشان را می کنیم.

ظرفی که خورش در آن آماده می شود ، باید سطح بزرگتری داشته باشد که بادمجان ها در یک ردیف روی گوشت چیده شده ، تمام بادنجان ها با سس آغشته و خوشرنگ و خوشمزه شوند.

ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم . غوره را به آن اضافه می کنیم و در اواخر کار گوجه فرنگی ها را به صورت چهار قاچ می بریم و دور بادنجانها می چینیم و نمک خورش را اندازه می کنیم . باید سس حورش در حدی باشد که کمی روی بادنجانها را بگیرد و رنگ آنها کاملا طلایی شود . خورش باید با حرارت ملایم بجوشد تا بادنجانها زیاد له نشود .

اگر فر نداشته باشیم . می توانیم بادمجانها را روی آتش یا روی شعله گاز کبابی کنیم در حدی که پوست آنها به آسانی گرفته شود .

در صورت نداشتن رژیم غذای می توانیم 2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده را در صافی بریزیم و روغن آن را بگیریم و به جای پیاز خام مورد استفاده قرار دهیم

آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

برنج شیرازی

مواد لازم

برنج دو پيمانه
مرغ 250 گرم
بادنجان دو عدد
پياز متوسط دو عدد
زرده تخم‌مرغ دو عدد
زرشك پلويي پنج قاشق غذاخوري
ماست پنج قاشق غذاخوري
شكر دو قاشق غذاخوري
روغن مايع 100 گرم
سيب‌زميني دو عدد
زعفران به ميزان لازم

 

برنج ایتالیایی


طرز تهيه برنج شیرازی

پياز را نگيني خرد كرده و كمي تفت مي‌دهيم. مرغ را با آب مي‌پزيم و آن را تكه تكه كرده و استخوان‌هايش را مي‌گيريم.

سپس، بادنجان و سيب‌زميني را بعد از پوست كندن حلقه‌حلقه بريده و در روغن مايع سرخ مي‌كنيم و زرشك را با شكر تفت مي‌دهيم. زعفران را با آب گرم مخلوط كرده و در يك ظرف دردار ريخته و در جاي نسبتا گرم به مدت نيم ساعت قرار مي‌دهيم تا خوب رنگ بگيرد.

برنج را آبكش كرده زرده تخم‌مرغ، ماست و كمي زعفران را مخلوط مي‌كنيم و ته قابلمه مي‌ريزيم و بادنجان‌ها را روي آن چيده، سپس مرغ تكه‌تكه شده را روي بادنجان مي‌گذاريم و زرشك را نيز با پياز داغ مخلوط كرده روي آنها مي‌پاشيم و مابقي برنج را روي مخلوط ريخته و سطح برنج را صاف كرده و مابقي زعفران و روغن را روي آن مي‌ريزيم و می گذاریم تا پلو دم بکشد و ته دیگ بزند، حالا غذاي ما حاضر است

آموزش و طرز تهیه برنج ایتالیایی



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ته چین ماهی

مواد لازم

ماهي قزل‌آلا - دو عدد
روغن مايع ذرت - يك پيمانه
برنج - پنج پيمانه
سبزي‌پلو - چهار پيمانه
سير تازه خردشده - نصف پيمانه
نمك و فلفل - به ميزان لازم
زعفران - به ميزان لازم

سبزی پلو با ماهی
طرز تهيه ته چین ماهی

ماهي‌ها را تميز شسته و استخوان آنها را جدا مي‌كنيم. مقداري نمك، فلفل و زعفران به آنها مي‌زنيم تا مزه‌دار شوند. در اين فاصله برنج را كه از شب قبل همراه نمك خيس كرده‌ايم با سبزي‌پلو آبكش مي‌كنيم. سپس ماهي را از طرفي كه گوشت دارد در ماهيتابه سرخ مي‌كنيم و طرف ديگر كه پوست ماهي مي‌باشد را ته ماهيتابه قرار داده و برنج آبكش شده را روي آن مي‌ريزيم. ماهي دوم را كاملا سرخ كرده و سر آن را جدا مي‌كنيم و در ماهيتابه گذاشته و بقيه برنج و سير تازه را روي آن مي‌ريزيم. در ظرف كوچكي، نصف پيمانه آب و بقيه روغن را ريخته روي حرارت مي‌گذاريم. زماني كه به جوش آمد روي برنج مي‌ريزيم و در ظرف را با فويل آلومينيومي بسته و آن را يك ساعت روي حرارت ملايم دم مي‌كنيم. نهايتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شكل تزئين مي‌كنيم.

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 دی 1394 | نظرات ()