نوشته شده توسط : atefeh

 شير پلو

آشپزي

مواد لازم
برنج 2 پيمانه
شير يك پيمانه
كشمش يك پيمانه
گوشت چرخ كرده 200 گرم
پياز يك عدد
پسته 50 گرم براي تزئين
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
كره 50 گرم
زعفران يك قاشق مرباخوري
آب دو پيمانه

طرز تهيه
روغن مايع و كره را در قابلمه ريخته و برنج را كه از قبل با آب ولرم خيس كرده ايم مي ريزيم و كمي تفت مي دهيم و بعد آب و شير را اضافه كرده و همچنين زعفران را مي ريزيم و با حرارت زياد مي گذاريم بپزد و بعد از كشيدن با كشمش و گوشت چرخ كرده و يك عدد پياز كه به شكل قلقلي درآورده و در روغن سرخ مي كنيم و همچنين پسته تزئين مي كنيم.
آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh


استانبولي ماهي

(آموزش سبزي پلو با ماهي )

موادلازم:استانبولي ماهي
ماهي آمور,فيتوفاگ ,كپور يك كيلو
نمك ,فلفل ,آبليمو وزعفران بميزان لازم
لوبيا سبز 2-3 ليوان (پخته شده با آب ونمك)
رب گوجه فرنگي 4قاشق غذاخوري
فلفل سبزشيرين 2عددريزشده شده)
زردچوبه ,فلفل ,دارچين وادويه يك قاشق مرباخوري
برنج 4 ليوان
سيب زميني 2 عدد متوسط
سير 3 حبه (رنده
پياز 2عدد
طرزتهيه:استانبولي ماهي

برنج را 2 ساعت قبل با نمك خيسانده , سپس آبكش كرده وكنار مي گذاريم (برنج را از حد معمول , بايد زنده تر برداشت)1 عدد پياز خرد كرده را دركمي روغن وزردچوبه تفت داده همراه با ماهي وكمي نمك حدود 5 دقيقه با يك استكان آب مي پزيم .(البته قبلاً ماهي را شسته وخوب تميز كرده داخل شكم آن را خالي كرده وتكه تكه مي كنيم )بعد از اينكه ماهي پخته شد، استخوانهاي آنرا جدا كرده با يك عدد پياز رنده شده كه آب آن را گرفته ايم وسير رنده شده وكمي ادويه خوب ورز داده ،گوشت را بصورت كله گنجشكهاي كوچك درآورده ،در روغن سرخ مي كنيم. در كمي روغن فلفل را تفت داده وكمي زردچوبه اضافه كرده ، سپس لوبيا سبز را داخل آن كمي تفت مي دهيم وبعد از آن سيب زميني وماهي را اضافه مي كنيم.در همان ماهيتابه مواد را هم زده ، مقداري روغن در كنار آن ريخته ورب گوجه فرنگي را در آن تفت داده ، با بقيه مواد مخلوط مي كنيم .در انتها اوديه وآبليمو را اضافه كرده وحرارت را خاموش مي كنيم .در صورتي كه بخواهيم مواد ماهي را با برنج آغشته كنيم همان مواد اوليه ماهي را بعنوان خورشت ماهي مي توان استفاده كرد.ته قابلمه را روغن ريخته بعد از داغ شدن ته قابلمه دلخواه را گذاشته مقداري برنج آبكش شده را مي ريزيم وروي آن كمي از مواد پخته وسپس مقدار كمي دارچين وزعفران آب زده اضافه مي كنيم وبه همين ترتيب عمل كرده تا مواد وبرنج تمام شود. سپس در قابلمه را گذاشته بعد از يك ربع با حرارت متوسط وبعد از بخار كردن برنج در آن را برداشته در صورتي كه روغن نياز داشته باشد روغن را اضافه كرده ودمكني روي قابلمه مي گذاريم با حرارت بسيار كم با شعله پخش كن حدود نيم ساعت ديگر به پخت غذا ادامه مي دهيم.

سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مرغ ترش و شيرين

 

(طرز تهيه خورش فسنجان )

مواد لازم مرغ ترش و شيرين


? يک عدد مرغ خرد شده با پوست
? 2 قاشق غذاخوري سر پُر عسل
? يک چهارم قاشق غذاخوري زنجبيل
? نصف قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز
? 3 قاشق غذاخوري سرکه
? 1 قاشق غذاخوري آبليمو
? 1 استکان آب مرغ
? 1 عدد پياز
? به مقدار لازم روغن

طرز تهيه مرغ ترش و شيرين

- ابتدا مرغ را با يک عدد پياز به مدت 7 دقيقه بجوشانيد.
- سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمي تفت دهيد.
- عسل، زنجبيل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبليمو، آب مرغ و پياز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکي روي مرغ بماليد.
- مرغ را به مدت 45 دقيقه در دماي 180 درجه ي سانتي گراد، داخل فر قرار دهيد.
- مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ي بالا، روي مرغ بماليد. اين عمل را 6 يا 7 بار انجام دهيد.
- بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنيد.

طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh


ساندويچ پنير و سبزي

پنير  :  250 گرم
نعناع  :  70 گرم
ترخون  :  70 گرم
پياز سبز  :  70 گرم
جعفري ساطوري شده  :  70 گرم
روغن زيتون  :  0.5 فنجان
گردو  :  0.5 فنجان
نان سفيد  :  3 عدد

(طرز تهيه ساندويچ مرغ)

آموزش ساندويچ پنير و سبزي

ابتدا مايه آن را درست مي‌کنيم که همان مايه اردور پنير است، پنير را مي‌شوئيم و خشک مي‌کنيم رنده مي‌کنيم، بعد سبزي را به‌دقت و تميز مي‌شوئيم و داخل صافي مي‌ريزيم تا آب به کلي گرفته شود، آن را ريز ريز خرد مي‌کنيم بعد روغن زيتون را به‌تدريج داخل پنير رنده شده مي‌ريزيم و به‌هم مي‌زنيم تا روغن زيتون کاملاً در پنير جذب شود. گردو و سبزي خرد شده را داخل پنير مي‌ريزيم و خوب مخلوط مي‌کنيم، در صورت تمايل يکي دو پره سير کوبيده و نرم را هم با پنير و سبزي مخلوط کنيد، حال مايه حاضر است.
مايه فوق را روي نان که بهتر است به شکل گرد قالب زده شده باشد مي‌ماليم و روي آن را با يکي دو حلقه تربچه تزئين مي‌کنيم و اين مايه را ممکن است با قيف روي نان بريزيم.

طرز تهيه ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس عاشقانه

دلتنگ تو امروز شـدم تا فردا
فردا شد و باز هم تو گـفتی فردا
امروز دلم مـانده و یه دنیا حرف
یک هیچ به نفـع دل تو تا فردا

اس ام اس عاشقانه

همیشـه رفتن بهترین نیست
گاهی میان رفتن وماندن هیـچ فرقی نیست
چه قهر باشیم چه آشـتی
اصل درست این اسـت که عزیزان ما در خانه ی دل ما جـای دارند

اس ام اس عاشقانه

بوسه ام را می گذارم پشـت در
قهرکردی
قهرکردم
سر به سر
تو بیا در را تماما باز کـن
هر چه میخواهی برایم ناز كن
من غرورم را شـکستم
داشتی
آمدم حالا تو با من آشتی

اس ام اس عاشقانه



:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

املت پیاز

موارد لازم

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

پیاز خلال‌شده 4 عدد بزرگ

سیر خرد شده یک قاشق سوپخوری

پونه خرد شده 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

آب 2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 10عدد

پنیر پارمزان 3 قاشق سوپخوری

جعفری خردشده 2 قاشق سوپخوری
آشپزی

 

طرز تهیه

روغن را درون تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. سپس پیاز، سیر و پونه خردشده را درون تابه بریزید و سرخ کنید تا پیاز کاملا نرم و قهوه‌ای شود. نصف مقدار نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به هم بزنید. حالا آب را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا بخارپز شود. شما می‌توانید تا این مرحله را روز قبل نیز انجام دهید و بعد از آماده شدن، آن را درون یخچال بگذارید.

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا کف کند. سپس پنیر پارمزان و جعفری را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. باقی نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. تخم‌مرغ را درون تابه پیاز بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

وقتی تخم‌مرغ‌ها کاملا و به طور یکنواخت تمام کف تابه را گرفت تابه را به عقب و جلو تکان دهید تا به کف تابه نچسبد. کم‌کم تخم‌مرغ شروع به بسته‌شدن می‌کند. وقتی تخم‌مرغ از زیر شروع به سفت شدن کرد دیگر تابه را تکان ندهید. بگذارید تا خود را بگیرد. در این حالت روی تخم‌مرغ‌ها آبکی ولی زیر آن سفت است.

با یک قاشق املت پیاز را از تابه جدا کنید و آن را آرام درون یک بشقاب سر بدهید. یک بشقاب دیگر روی آن بگذارید و هر دو را با هم نگه دارید. ظرف را برگردانید تا املت پیاز برگردد.

حالا املت پیاز را درون تابه برگردانید آن را روی حرارت زیاد بگذارید تا طلایی شود. این کار حدود ۲ دقیقه طول می‌کشد.
آموزش آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کوکوی ماهی

مواد لازم

برای ۴ نفر:
ـ ۳۵۰ گرم سیب‌زمینی
ـ ۳۰۰ گرم فیله هر نوع ماهی دلخواه
ـ ۴ عدد پیازچه (خرد شود)
ـ یک قاشق چای‌خوری زنجبیل خردشده
ـ ۲ قاشق سوپ‌خوری گشنیز خردشده
ـ ۲ قاشق چای‌خوری آب لیموترش
ـ ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن مایع مخصوص
سرخ کردن
ـ نمک و فلفل به میزان لازم
ـ چند عدد لیموترش تازه و چند برگ گشنیز تازه برای تزئین

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

 

نکته: اگر فیله ماهی در دسترس ندارید، ماهی شیر را انتخاب کنید. این ماهی تیغ ریز ندارد و استفاده از آن برای درست کردن کوکو مناسب است.

طرز تهیه کوکوی ماهی

۱) سیب‌زمینی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در محلول آب و نمک بپزید؛ سپس از آب بیرون آورده و چند دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.
۲) فیله ماهی را با چاقوی تیز به صورت ریز خرد کنید و در کاسه بلوری بریزید؛ بعد پیازچه، گشنیز و زنجبیل را به همراه آب لیموترش تازه به آن اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
۳) وقتی سیب‌زمینی‌های آب‌پزشده سرد شدند، پوست آنها را بگیرید و رنده کنید. پس از آن به مخلوط ماهی بیفزایید و خوب هم بزنید.
۴) روغن را در تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مقداری از مخلوط را با دست برداشته و ابتدا در کف دست به صورت گلوله‌ای درآورید، سپس گلوله را فشار داده و آن را تبدیل به دایره کوچکی با قطر تقریبا ۳ سانتی‌متر کنید و بعد در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. این کار را تا پایان یافتن مواد انجام دهید. پس از آنکه یک روی کوکوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. در پایان کوکوها را در ظرفی چیده و با تعدادی برگ گشنیز و برش‌های لیموترش تزئین کنید.
▪ توجه: حرارت اجاق گاز را آن‌قدر زیاد نکنید که تنها روی کوکو سرخ شده و مغز آن خام بماند. این کوکو باید روی حرارت متوسط سرخ شود.
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

فسنجان با مايکروفر
مواد لازم :  

گردو  125 گرم
رب انار  0.1 ليتر
گوشت مرغ  450 گرم
شكر  3 قاشق سوپخوري
آب  0.55 ليتر
پياز داغ عسلي  3 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه  قدري
زعفران  قدري

خورش فسنجان

طرز تهيه :

گردو را در يک ظرف کم عمق مناسب (بشقاب گود ) ريخته و به مدت 6-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد و در اين مدت يکبار آن را هم بزنيد . مرغ را همراه گردو ، پياز داغ ، آب ، نمک و زعفران در يک ظرف مناسب گود ريخته و به مدت 20 دقيقه با قدرت 100% با درب داخل مايکروفر قرار داده ، سپس رب انار و شکر را به آن اضافه کرده و آن را به مدت 12-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکرو فر قرار دهيد .
بدين ترتيب غذا آماده است.

خورش فسنجان با گوشت قلقلی



:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مذهبی.(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)

این مطالب از پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در این پست قرار داده شده است.

آموزش نماز شب

س: براساس تقويم رصدخانه كشور سوئد فجر تا طلوع خورشيد در طول سال در سوئد بين حدود ۴۵ الى ۹۰ دقيقه در نوسان مى‌باشد (زمستان حدود ۴۵ و تابستان حدود ۹۰ دقيقه). آيا مى‌شود از اين مسئله استفاده كرد و براى بدست آوردن فجر مقدار اين زمان را از وقت طلوع خورشيد كم كرد؟
ج) اعتماد بر تقويم رصدخانه كشور محل سكونت اگر موجب حصول اطمينان شود اشكال ندارد.
س: اگر وقت اداى نماز كم باشد و نياز به رفع حاجت هم باشد تكليف شرعى چيست؟
ج: اگر بتواند در آن وقتِ کم با اکتفاى به واجبات نماز و حذف مستحبات، به وظيفه خود عمل کند، بايد نماز را با همين حال بخواند و اگر جلوگيرى از خروج حدث به هيچ وجه ممکن نباشد، چنانچه بتواند در وقت کم رفع حاجت کند و مقدارى از نماز را در وقت درک کند، بايد انجام دهد، در غير اين صورت لازم نيست.
س: من در روز سفر نماز صبح را در فرودگاه كراچى خواندم و سپس در همان روز قبل از فجر، در قاهره فرود آمدم. آيا بايد دوباره نماز صبح را در فرودگاه قاهره بخوانم.
ج) واجب نيست.
س: اگر کسى عمداً وقت نماز خود را به تأخير اندازد آيا حرام است؟ آيا عقاب اخروى دارد؟
ج) اگر عمداً تأخير بيندازد تا قضا شود، گناه کرده و بايد قضاى آن نماز را بجا آورد و از گناهش توبه کند.
س: شخصى در کانادا زندگى مى‏کند، و با اين‏که از قطب شمال فاصله زيادى دارد، امّا در زمستان، هنگام ظهر، که سايه‏ى شاخص به کوتاه‏ترين طول خود مى‏رسد باز هم طولش نسبتاً بلند است و بيش از طول خود شاخص است. در نتيجه در هيچ زمانى از روز سايه‏ى شاخص به دو هفتم يا چهار هفتم يا خود طول شاخص نمى‏رسد. با اين فرض، هنگام فضيلت نوافل عصر و خود نماز عصر را چگونه تعيين کند؟
ج)  مراد از دو هفتم يا چهار هفتم شاخص اين نيست که تمام سايه‌ى شاخص را در نظر بگيريم، بلکه مقدار سايه‌اى که پس از نهايت کوتاه شدن، شروع به بلند شدن کرده است در نظر گرفته مى‌شود لذا در فرض سؤال هم، تعيين زمان نماز عصر و فضيلت آن ممكن است.
س: دوستم در اروپاى شمالى كار مى‌كند كه شش ماه روز و شش ماه شب است، حكم شرعى عبادات او چيست؟
ج) نمازها را در وقت، به همان افق محل سكونت ـ كه صبح را در صبح آنجا و ظهر و عصر را، به همان وقت آنجا، و نماز مغرب و عشاء را در بعد از مغرب همانجا ـ‌ بايد بخواند. و روزه، به حساب اينكه روز خيلى طولانى است و تمكن از روزه ندارد، ساقط است.
س: اگر شخصى به اشتباه گمان برد که وقت نماز صبح تمام شده و نماز خود را به نيّت قضا بخواند و هنگام نماز ظهر بفهمد که نماز صبح قضا نشده بود، حکم نمازى که خوانده چيست؟
ج) اگر به قصد وظيفه فعليه و آنچه بر عهده او مى‌باشد نماز را خوانده، صحيح است.
س: آيا در پايان وقت شرعى نيمه شب، نماز عشا قضا مى‌‌شود؟
ج) واجب است نماز عشا را تا قبل از نيمه شب شرعى بخوانند و بعد از آن به قصد قربت بجا آورده و نيت ادا و قضا نكنند.
س: اگر در هنگام نماز صبح ندانى که آفتاب طلوع کرده يا نه به چه نيتى بايد نماز را خواند؟
ج) تا يقين نکرده‌ايد که آفتاب طلوع کرده باشد، نماز ادا است و در هر صورت مى‌توانيد به قصد وظيفه فعلى نماز را بجا آوريد.

آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش برنج و گشنیز

مواد لازم

برای ۴ نفر
▪ برنج ۱ پیمانه
▪ گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم
▪ عدس ۴/۱ پیمانه
▪ آب قلم ۲ لیوان
▪ نمک به میزان لازم
▪ ماست جهت سرو با غذا مقداری

(آموزش تهیه آش رشته )

 

طرز تهیه آش برنج و گشنیز


ابتدا برنج را حدودا یک تا دو ساعت زودتر خیس می‌کنیم (بدون نمک). قلم را هم با کمی‌ نمک جداگانه می‌پزیم تا خوب پخته شود. بعد از اینکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روی برنج ریخته و می‌گذاریم چند جوش بزند. پس از آن عدس، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد. وقتی خوب لعاب‌دار شد برای سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشیده و هر کس بسته به ذائقه خودش می‌تواند به آن ماست یا آبغوره اضافه کند تا این آش، بیش از پیش باب‌طبعش شود.
متخصصان تغذیه معتقدند این آش در فصل سرما برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

آموزش تهیه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 بهمن 1394 | نظرات ()