نوشته شده توسط : atefeh

خوراک ترش گيلاني

مواد لازم
گوشت گوساله يک کيلو
گردوي نيم سائيده 125 گرم
سبزي معطر ( گشنيز – جعفري – چوچاق ) قاشق سوپخوري
رب انار يا آب انار قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه
گوشت ها را پس از شستشو قطعه کنيد. گردوي هاي نيم سائيده را با رب انار و سبزي معطر خرد شده و فلفل مخلوط کنيد وبه گوشت اضافه کنيد و به مدت 10 تا 15 دقيقه استراحت دهيد. گوشت را سيخ کرده کباب کنيد در آخر فلفل را اضافه کنيد. غذا آماده سرو است.

آماده سازي رب انار , رب انار  ,



:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh


گشنيز ماهي

مواد لازم

    شير ماهي: 1 کيلوگرم
    فلفل سياه: 1 قاشق مرباخوري
    پودر زيره: نصف قاشق چايخـوري
    پودر زنجــبيل: 1 قاشق چايخوري
    پودر گشنيز: 1 قاشق چايخوي
    پودر سير و فلفل قرمز از هر کدام: 1 قاشق چايخوري
    روغن زيتون: 4 قاشق غذاخوري
    سير: 2 حبه
    گوجه فرنگي بزرگ: 4 عدد
    آبليمو
    گشنيز ساطوري خرد شده: 1 پيمانه
    روغن و نمک: به ميزان لازم

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )




طرز تهيه گشنيز ماهي


ماهي‌ها را به صورت مکعبي خرد کرده، ادويه‌ها، روغن زيتون و سير خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الي شش ساعت در يخچال مي‌گذاريم. يک ربع قبل از پخت، نمک و  آبليمو را به ماهي اضافه کرده، بعد در تابه‌اي مناسب روغن ريخته و ماهي‌ها را در آن سرخ مي‌کنيم.

گوجه‌ فرنگي‌ها را پوست گرفته و نگيني خرد مي‌کنيم و به همراه نيمي از گشنيز به ماهي افزوده و به مدت ده دقيقه سرخ مي‌کنيم.در هنگام سرو مابقي گشنيز و آبليمو را مي‌افزاييم.گشنيز ماهي با پلو و يا بدون پلو قابل سرو مي باشد.
طرز تهيه سبزي پلو با ماهي , سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سيب زميني برگر

مواد لازم

نيمه‌آماده (به فرم وافل) 16 عدد سيب‌زميني

گوشت چرخ‌کرده گوساله يا بوقلمون 450 گرم

ادويه مخلوط دو قاشق چايخوري

گوجه‌ فرنگي گيلاسي 4 عدد

سس خردل، کچاپ

خامه ترش

خيارشور

پنير پيتزا

(طرز تهيه ساندويچ مرغ)

طرز تهيه سيب زميني برگر

فر را با دماي 400 درجه فارنهايت روشن کنيد. کف سيني فر يک لايه فويل بگذاريد. سيب‌زميني‌ها را با فاصله درون سيني بچينيد و به مدت 18 تا 20 دقيقه در فر بپزيد تا کاملا برشته و طلايي شوند.

سيب زميني ها را از فر خارج نموده و فر را خاموش کنيد. کباب‌پز را روشن کنيد. در اين مرحله، در يک کاسه متوسط، گوشت و ادويه را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را در دست به شکل ميني‌برگر حالت دهيد و 16 عدد درست کنيد.

برگرها رادر تابه، روي حرارت ملايم سرخ کنيد و سپس آنها را روي دستمال کاغذي حوله‌اي بچينيد تا روغنشان گرفته شود. برگرها را روي سيب‌زميني‌ها قرار دهيد. روي آن پنير و يک نيمه گوجه‌فرنگي بگذاريد. اين برگرها را با سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خيارشور سرو کنيد.

ساندويچ مرغ , طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس خنده دار

مامانم واسـم هدیه گرفته بهش میگم به چه مناسبتی میگه




الکی مثلا تو شـاگرد اول شدی
بله اینـجوریشم داریم

اس ام اس خنده دار

امشب ساعت ۶ رفـتم خونه
همین که وارد اتـاق شدم
بابام یهو با جفـت پا اومد تو شکمم
از هوش رفـتم به هوش که اومدم
میگم چرا آخـه همچین میکنین




میگه الکـی مثلا شب دیر اومدی خونه

اس ام اس خنده دار

صبح همگی خوش.آفـتاب لندن خیلی قشنگ شده




الکی مـثلا من لـندنم

اس ام اس خنده دار

این پاشـنه در چرا کنده شده




الکی مـثلن من خواستگار زیاد دارم

اس ام اس خنده دار

خخخـخخخخخخ خخخـخخخخ خخخـخخخخخ




الکی مــثلا دارم میخندم

اس ام اس خنده دار

ﺑﯿﺎﺭ ﻫﻤﯿﻨـﺠﺎ ﺁﺏ ﭘﺮﺗﻘﺎﻟـﺶ ﺧﻨﮏ ﺑﺎﺷﻪ




ﺍﻟـﮑﯽ ﻣﺜﻼ‌ ﺧﺪﻣﺘﮑﺎﺭﻡ ﭘﺮﺳﯿﺪﻩ ﺻﺒﺤﺎﻧﻣﻮ ﺗﻮ ﺭﺧﺘﺨﻮﺍﺏ ﻣﯿﺨـﻮﺭﻡ ﯾﺎ ﺗﻮ ﺑﺎﻍ

اس ام اس خنده دار



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مذهبی(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)

این مطالب از پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در این پست قرار داده شده است.

(آموزش نماز شب )

س ۳۳۸: کسی که عمداً نماز را ترک کند یا سبک بشمارد، چه حکمی دارد؟
ج: نمازهاى روزانه‏اى که در پنج نوبت خوانده مى‏شود، از واجبات بسيار مهم شريعت اسلامى بوده و بلکه ستون دين است و ترک يا سبک شمردن آن شرعاً حرام و موجب استحقاق عقاب است.
س ۳۳۹: آیا بر کسی که آب و چیزی که تیمم بر آن صحیح است، در اختیار ندارد (فاقد الطهورین)، نماز واجب است؟
ج: بنا بر احتياط، نماز را در وقت بخواند و بعد از وقت با وضو يا تيمم قضا نمايد.
س ۳۴۰: به نظر شریف جنابعالی، موارد عدول در نماز واجب کدام است؟
ج: عدول در موارد زیر واجب است:

۱٫ از نماز عصر به نماز ظهر، در صورتی که در بین نماز عصر متوجه شود که نماز ظهر را نخوانده است.

۲٫ از نماز عشا به نماز مغرب اگر در بین نماز عشا متوجه شود که نماز مغرب را نخوانده است و از محل عدول هم تجاوز نکرده باشد.

۳٫ اگر دو نماز قضایی که در ادای آنهاترتیب معتبر است، بر عهده او باشد و بر اثر فراموشی قبل از ادای نماز اول به خواندن نماز دوم مشغول شود.

و عدول در موارد زیر مستحب است:

۱٫ از نماز ادا به نماز قضای واجب، در صورتی که بر اثر آن وقت فضیلت ادا فوت نشود.

۲٫ از نماز واجب به مستحب برای درک ثواب نماز جماعت.

۳٫ از نماز واجب به نافله در ظهر روز جمعه برای کسی که قرائت سوره جمعه را فراموش کرده و به جای آن سوره دیگری را خوانده و به نصف رسیده و یا از آن گذشته است. البته در این مورد اگرچه عدول برای درک ثواب قرائت سوره‌ی جمعه موافق احتیاط استحبابی است، لکن میتواند آن سوره را رها کند و سوره جمعه را بخواند.
س ۳۴۱: نماز گزاری که می‏خواهد در روز جمعه بین نماز جمعه و ظهر جمع نماید، آیا باید برای هر یک بدون قصد وجوب، فقط قصد قربت کند، یا این که برای یکی از آن دو هم قصد قربت نماید و هم قصد وجوب و برای دیگری فقط قصد قربت نماید و یا این که باید برای هر دو هم قصد وجوب کند و هم قصد قربت؟
ج: در هر يک از آن دو قصد قربت کافى است و قصد وجوب در هيچکدام واجب نيست.

آموزش نماز شب ,طریقه خواندن نماز شب , آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس عاشقانه

گفـتـم بیا
گـفت پاهـایم یخ زده
و من به پـایـش سوختم
گرم شــد
رفت به ســوی دیگری

اس ام اس عاشقانه

بزرگتـرین دروغت را یادت هست
گفته بودی من همیـشه راست می گویم

اس ام اس عاشقانه

قرار نیـسـت منم دل یکی دیگه رو بسـوزونم
برعکـس اونو اونقدرخوشبخت میکـنم
که به هر روزی که جای اون نیـستی لعنت بفرستـی عزیزم

اس ام اس عاشقانه

به بعــضیا باید بگی
این مشـکل تو نیس که نمیفهمی
مـشکل از منه که توقع دارم بفهـمی

اس ام اس عاشقانه

آرام مــی روم آنچنان آرام که نـدانی کِی رفته ام
اما وقتـی جای خالیِ مرا ببینی
آنچـنان سخت رفته ام که تمـام عمر زمانِ رفتنم را فراموش نـکنی

اس ام اس عاشقانه

درد دارد من را شــما صدا کند
منی که تا دیروز عـزیز دلش بودم

اس ام اس عاشقانه



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نرگسي اسفناج

آشپزي

مواد لازم

اسفناج يك‌ و نيم كيلوگرم
پياز داغ نصف پيمانه
سير سبز چهار ساقه
تخم‌مرغ يك عدد
سير چهار حبه
كره 50 گرم
گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
قارچ 250 گرم
نمك، زردچوبه و فلفل سياه و آب نارنج به ميزان لازم
گشنيز ساطورشده 1/4 پيمانه
آب يك پيمانه
آشپزي

آموزش آشپزي

طرز تهيه

اسفناج را خرد كرده با يك پيمانه آب مي‌‌پزيم. سيرها را خردكرده و به همراه گشنيز مي‌‌گذاريم تا پخته شود. گوشت چرخ‌كرده را با مقداري پياز داغ تفت مي‌‌دهيم. نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه مي‌‌كنيم و بعد قارچ را با كره تفت مي‌‌دهيم. قبل از تفت دادن يك قاشق مرباخوري آب‌ليمو به قارچ‌ اضافه مي‌‌كنيم تا تيره نشود.
سپس اسفناج آب‌پز شده را نيز با باقي‌مانده پيازداغ تفت مي‌‌دهيم و به آن گوشت و قارچ را افزوده و مقداري آب نارنج روي آن مي‌‌ريزيم. با توجه به ذائقه مي‌‌توان تخم‌مرغ را نيز در اين مرحله اضافه كرد.



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

رب پلو شيراز

مواد لازم :
برنج يک کيلو،  رب انار يک ليوان، گردو يک ليوان، کشمش نصف ليوان، شکر به اندازه کافي (بستگي به ترشي مزه رب دارد )، پياز بزرگ دو عدد، روغن

طرز تهيه:
پيازها را خلال کرده سرخ مي نمايند . بعد ازسرخ شدن، کشمش و گردو را با آن تفت مي دهند.  رب انار و شکر را جوشانده و دو قاشق روغن به آن اضافه مي کنند.

مقداري آب را به جوش آورده و برنج ها را که از چند ساعت قبل خيس کرده اند در آب جوش مي پزند و به صورت چلو دم مي کنند. قبل از آن که برنج کاملاً دم بکشد آن را از روي اجاق برداشته با کفگير ( اسم ) کم کم به داخل چلو صافي (ترش باله ) ريخته ، از محلول رب و شکر کم کم به آن اضافه کرده، مخلوط مي کنند. سپس برنج را در ديگ يا قابلمه ريخته، باقيمانده رب و شکر را به آن مي افزايند . وقتي که بخار اطراف برنج را پوشاند ، کشمش و گردو و پياز داغ را وسط آن گذاشته ، دم مي کنند . کمي بعد رب پلو حاضر و آماده است .

آماده سازي رب انار , رب انار  ,



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش ميوه

مواد لازم


? گوشت چرخ‌کرده، 500 گرم
? لوبيا قرمز، 200 گرم [خواص لوبيا]
? نخود، 200 گرم
? سبزي آش پاک‌شده، يک کيلوگرم
? پياز متوسط، 4 عدد [خواص پياز]
? آلوي خورشي، 200 گرم
? گوجه برقاني، 200 گرم
? آلبالو خشکه، 200 گرم
? برگه زردآلو، 200 گرم
? قيسي، 200 گرم
? برنج، 100 گرم
? گندم پوست‌گرفته، 200 گرم
? نمک و فلفل به ميزان لازم
? پودر نعناخشک، 2 قاشق سوپ‌خوري سرخالي [خواص نعنا]

طرز تهيه


1) از شب قبل، نخود و لوبيا و همچنين برنج را در ظرف‌هاي جداگانه خيس کنيد.
? نکته: خيس‌کردن حبوبات براي کاهش تاثير نفاخ‌بودن آنهاست.
2) 2 عدد پياز را به صورت خلالي خرد کنيد و در قابلمه موردنظر براي آش، مقداري روغن بريزيد و پياز خردشده را در روغن به اندازه‌اي سرخ کنيد که کمي طلايي‌رنگ شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه مقداري نمک و فلفل به پيازداغ اضافه کرده و آن‌را در روغن سرخ کنيد.
3 ) آب لوبيا و نخود را خالي کرده و حبوبات را داخل قابلمه بريزيد. مقدار 3 ليوان آب به آن بيفزاييد و بگذاريد تا نخود و لوبيا بپزد.
در اين فاصله، گندم را در کاسه‌اي حاوي آب خيس کرده و يکي دوبار آب آن را عوض کنيد. بعد از اينکه حبوبات پخته شد، گندم را اضافه کنيد.
4 ) زمان اضافه‌کردن برنج و سبزي هنگامي است که گندم نيم‌پز شده باشد. پس از ريختن سبزي و برنج، در ظرف را بگذاريد و مدتي حرارت‌دادن را ادامه دهيد تا سبزي هم کاملا بپزد.
ي نکته: اگر در طول پخت سبزي، آب آش کم شد، به آن آب جوشيده اضافه کنيد.
5 ) در اين فاصله، ميوه‌‌هاي خشک را داخل کاسه‌اي بريزيد و پس از اضافه‌کردن مقداري آب سرد به آن، بگذاريد حدود نيم‌ساعت خيس بخورد.
بعد از اين مدت، ميوه‌ها را داخل آش بريزيد و حرارت اجاق‌گاز را کم کرده و مدتي صبر کنيد تا همه مواد خوب پخته شود و آش جابيفتد.
? نکته: اگر شما يا ديگر اعضاي خانواده‌تان طبعي شيرين‌پسند داريد، مي‌توانيد يک يا دو قاشق شکر نيز به آش بيفزاييد.
? براي تزئين روي آش:
در يک تابه کوچک مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد سپس نعنا را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
از طرف ديگر 2 عدد پياز باقيمانده را به صورت خلالي خرد کرده و در مقداري روغن سرخ کنيد. بعد از آنکه آش را داخل کاسه ريختيد، ‌روي آن را با نعناداغ و پيازداغ تزئين کنيد.
? نکته: شما حتي مي‌توانيد مقداري از ميوه‌هاي خشک و حتي نخود و لوبياي پخته را به صورت جداگانه نگه داشته و براي تزئين روي آش از آنها هم استفاده کنيد.

آموزش تهيه آش رشته , آش رشته , طرز تهيه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه انواع سالاد رژيمي

آموزش و طرز تهيه انواع سالاد رژيمي

آشپزي

 

سالاد لاغري با هويج، هويج وحشي يا شقاقل و توفو

مواد لازم براي 4 نفر

هويج وحشي (هويج سفيد يا شقاقل)       1 عدد
هويج                                                   2 عدد
توفو                                                    125 گرم
سس سويا                                          1 قاشق غذاخوري
روغن کلزا                                             1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون                                          1 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده                                  2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل                                         به ميزان کافي

طرز تهيه

مدت زمان آماده سازي:15 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
هويج سفيد و هويج را شسته و هر دو را رنده و مخلوط کنيد.
روغن کلزا، سس سويا، جعفري خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و سس را آماده کنيد.
توفوها را به صورت مکعب هاي کوچک تقسيم کنيد و آن ها را داخل ماهيتابه ي نچسب و با کمي روغن زيتون به مدت 4 تا 5 دقيقه تفت دهيد.
يک لايه از سبزيجات رنده شده را داخل ظرف بريزيد و سپس توفوهاي گرم را روي آن بريزيد. سس آماده شده را روي مواد ريخته و در صورت تمايل کمي دانه کنجد روي آن بپاشيد.

 

سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ي سويا

مواد لازم براي 4 نفر

جوانه ي سويا                       400 گرم
قارچ                                    200 گرم
سينه ي بوقلمون                   300 گرم
ساقه ي تره فرنگي يا پيازچه    4 عدد
سير له شده                         1 قاشق چايخوري
سس سويا                           2 قاشق غذا خوري
روغن کنجد                           1 قاشق غذاخوري
کنجد                                   1 قاشق غذاخوري

روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 10 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
جوانه هاي سويا را داخل ظرف حاوي آب نمک که به جوش رسيده است بريزيد و در ظرف را بگذاريد. اجازه دهيد به مدت 6 دقيقه با حرارت ملايم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زير آب سرد بگيريد.
قارچ ها را بشوييد و خرد کنيد. فيله ي بوقلمون را به قطعات کوچک تقسيم کنيد و داخل يک ماهيتابه ي نچسب به مدت چند دقيقه با يک قاشق سس سويا تفت دهيد.
سس را با ترکيب بقيه ي سس سويا، روغن کنجد، سير، ساقه ي تره فرنگي يا موسير يا پيازچه و کنجد تهيه کنيد.
بوقلمون ها را با جوانه ي سويا، قارچ و سسي که آماده کرده ايد مخلوط کرده و سرو کنيد.

 

سالاد چغندر، تربچه و پياز

مواد لازم براي 4 نفر

چغندر قرمز خام                               1 عدد
ترب سياه                                       2 عدد
کاهو                                             چند برگ
پياز شيرين                                    1 عدد
بادام يا گردوي خرد شده                   2 قاشق غذاخوري
سرکه بالزاميک                               1 قاشق غذاخوري
سرکه سيب يا سرکه ي توت فرنگي   1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون                                    3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل                                   به مقدار لازم

روش تهيه

زمان آماده سازي: 20 دقيقه
زمان پخت: 2 دقيقه
پياز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنيد و آن ها را روي کاغذ جاذب قرار دهيد تا آب آن ها کشيده شود و سپس رويشان نمک بپاشيد. اجازه دهيد 5 دقيقه بمانند.
کاهوها را شسته و آب آن ها را بگيريد و خرد کنيد. چغندر را نيز شسته و رنده کنيد.
ترب سياه ها را شسته و پوست بگيريد و آن ها را نيز حلقه حلقه کنيد.
براي تهيه ي سس، سرکه ها را با روغن زيتون ترکيب کنيد و سپس روي پيازها، چغندر رنده شده و ترب سياه بريزيد و مواد را مخلوط کنيد.
مواد را داخل ظرف بريزيد و روي آن کاهوهاي خرد شده را بريزيد. قبل از سرو، گردوها يا بادام ها را داخل ماهيتابه ي نچسب و بدون روغن کمي تفت دهيد. به محض طلايي شدن آن ها را روي سالاد بريزيد و آن را سرو کنيد.

 

سالاد ترش و شيرين کلم، هويج و سيب

مواد لازم براي 4 نفر

کلم سفيد                نصف عدد
هويج                       3 عدد
سيب کوچک             4 عدد
گردوي خرد شده        2 تا 3 قاشق غذاخوري
خردل                      1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون              1 قاشق غذاخوري
آب                          1 قاشق غذاخوري
ماست                    1 پياله
نمک و فلفل             به مقدار لازم

روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 25 دقيقه
هويج ها را شسته و رنده کنيد. کلم را نيز خرد کنيد. سيب ها را پوست گرفته و خرد کنيد. داخل يک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنيد. سپس سبزيجات رنده شده و سيب خرد شده را اضافه کنيد. مواد را مخلوط کنيد تا سس به خورد آن برود. گردوهاي خرد شده را روي سالاد بريزيد و سرو کنيد.

 

سالاد ورميشل و ماهي آزاد

مواد لازم براي 2 نفر

ورميشل                        1 بسته
فيله ي ماهي آزاد            4 عدد
خامه ي تازه ي کم چرب   2 قاشق غذاخوري
سير                             1 عدد
موسير                          1 عدد
سرکه                           1 قاشق
روغن                            1 قاشق
کاهو                             چند برگ
نمک و فلفل                   به مقدار لازم

روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 10 دقيقه
مدت زمان پخت: 3 دقيقه
ورميشل ها را داخل آب جوش ريخته و بعد از 3 دقيقه آبکش کنيد. داخل ماهيتابه کمي روغن بريزيد و ماهي آزاد که به فيله هاي نازک برش داده ايد را داخل آن بريزيد. سير و موسير را پوست بگيريد و له کنيد. سپس آن ها را به ماهي اضافه کنيد. ماهي را سرخ کنيد. 2 قاشق خامه را با ورميشل ها مخلوط کنيد و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنيد. کاهو را شسته و خرد کنيد و اجازه دهيد آب آن ها کشيده شود. کمي سرکه به آن ها اضافه کنيد. سپس مواد را با ورميشل ها ترکيب کرده و هم بزنيد و سرو کنيد.

 

سالاد ترش و شيرين اسفناج و پرتقال

مواد لازم براي 4 نفر

اسفناج تر و تازه            1 دسته ي کوچک
پياز سفيد                    1 عدد
پرتقال                         2 عدد
سرکه بالزاميک             1 قاشق غذاخوري
دانه ي کنجد                1 قاشق غذاخوري
آب ليموترش                1 عدد

روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 5 دقيقه
زمان پخت: 3 دقيقه
پياز را پوست گرفته و سپس خرد کنيد. پرتقال ها را نيز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسيم کنيد. داخل يک ماهيتابه ي نچسب پرتقال ها را با حرارت بسيار ملايم با سرکه بالزاميک تفت دهيد. اسفناج هاي کوچک و تر و تازه را با آب ليموترش مخلوط کنيد. سپس آن ها را با مواد ديگر مخلوط کرده و روي آن دانه ي کنجد بريزيد و سرو کنيد.

 

آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 11 بهمن 1394 | نظرات ()