نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن گرلمه

آموزش و نحوه درست کردن گرلمه

آموزش آشپزي

مواد لازم

آرد الك‌شده                       دو پيمانه
كره                                 20 گرم
مايه خمير                          يك قاشق سوپخوري
نمك                                 يك قاشق چايخوري
روغن مايع                          يك قاشق سوپخوري

مواد براي داخل نان

سبزي‌هاي معطر                  300 گرم
پنير                                   100 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز                        يك عدد

طرز تهيه گُـرِلـمِـه

مايه خمير را با نصف ليوان آب حل كرده و آرد و كره را مخلوط مي‌کنيم تا خمير درست شود. خمير را به مدت دو ساعت استراحت بدهيد، سپس سبزي را مقداري بخارپز مي‌کنيم بعد خمير را با وردنه مثل نان باز كرده، آن‌گاه سبزي خردشده، پنير و تخم‌مرغ را داخل خمير مي‌ريزيم و يك لايه نازك خمير را روي هم مي‌گذاريم، درون تابه را چرب كرده مقداري نمك زده و با حرارت ملايم دو طرف نان‌ها را سرخ مي‌كنيم بعد از پخته شدن آنها را برش زده، داخل ديس چيده و سرو مي‌كنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-190.html

گرلمه



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

 

 

طرز تهيه و آماده سازي رب انار به همراه تصوير

طرز تهيه رب انار

براي تهيه رب انار,به يک ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 کيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
انارها را داخل ظرف تميزي دون(دانه دانه)مي کنيم مقداري از آب آن را ميگيريم بعد مابقي دانه هاي انار را داخل ظرفمان مي ريزيم و بعد روي شعله گاز با آتش قرار مي دهيم تا به چوش بيايد و بايد در حين پختن رب انارمان آن را هم بزنيم تا ته نگيرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدي را درب قابلمه مناسب قرار مي دهيم و دانه هاي انار چوشيده شده را داخل آن سبد مي ريزيم و آنها را با وسيله مناسبي مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامي گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله هاي آن باقي بماند و آب انار گرفته شده را روي آنها مي ريزيم تا مابقي گوشت دانه وارد ظرف زير سبد شوند ,بعد قابلمه زير سبد که حاوي گوشت و آب انار است را روي حرارت قرار مي دهيم تا چوشيده شود و سفت شود و رب انار شما آماده مي شود

 

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگيرد چرا که باعث تلخ شدن رب مي شود

منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام

طرز تهيه و آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

دسر ژلاتيني آلبالويي به همراه تصوير

دسر ژلاتيني آلبالويي به همراه تصوير

آشپزي

مواد لازم

آلبالو                                 يك كيلوگرم
شكر                                 210 گرم
پودر ژلاتين                          سه قاشق سوپخوري
آب                                   500 ميلي‌ليتر
خامه قنادي                        300 گرم
وانيل                                قاشق مرباخوري

طرز تهيه

آلبالوهاي هسته گرفته را پوره مي‌كنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا مي‌كنيم.

شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برمي‌داريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط مي‌كنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش 5/1 ليتر مي‌ريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برمي‌‌گردانيم و تزئين مي‌كنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-193.html

دسر ژلاتيني



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن استروژن کبابي

آموزش و نحوه درست کردن استروژن کبابي

آموزش آشپزي

 

مواد لازم

ماهي استروژن                              300 گرم
پياز                                              يك عدد
زعفران                                         يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون                                    يك قاشق چايخوري
زنجبيل رنده شده                            كمي
پودر سير                                       يك قاشق چايخوري
ليموترش                                       يك عدد
فلفل دلمه سبز                               يك عدد
شويد تازه                                      چند برگ
نمك و فلفل                                   به ميزان لازم
كرفس                                         به ميزان لازم
سس سويا                                   يك قاشق چايخوري

طرز تهيه

استروژن را به تكه‌هاي مساوي برش دهيد. پياز، كرفس و فلفل دلمه سبز را خلال كرده همراه با زعفران آب شده، روغن زيتون، سس سويا، پودر شير، زنجبيل رنده شده، نمك و فلفل داخل يك ظرف مخلوط كنيد و به تكه‌هاي استروژن بيفزاييد، سبزي‌هاي خلال شده را هم به آن اضافه نماييد و به مدت دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد. بعد از گذشت اين زمان مي‌توانيد آن را كباب كنيد اين كباب با سبزي‌هاي بخارپز يا پلو سرو مي‌شود.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-191.html

سبزي پلو ماهي



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

 خصلت مؤمن با توجه به حدیثی از امام رضا (ع)

3 خصلت مؤمن با توجه به حدیثی از امام رضا (ع)

مذهبی

کارشناس برنامه زمزم معرفت با اشاره به حدیثی از امام رضا علیه السلام گفت: مؤمن، مؤمن نمی گردد مگر اینکه سه خصلت مدارا کردن با مردم، استقامت در برابر سختی ها و پنهان کردن رازهای مردم را داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری آستان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، حجت الاسلام والمسلمین سید رضا مدرسی در برنامه زمزم معرفت در شبستان امام خمینی حرم مطهر با استناد به حدیثی از امام رضا(ع) تصریح کرد: مومن واقعی باید سه خصلت داشته باشد اول پنهان کردن رازهای دیگران که سنت وسیره پرودگار متعال است.
وی افزود: همانطور که خداوند گناهان و خطاهایی که بنده در خلوت خود انجام می دهد و افشای هر یک از آنها باعث رسوایی او می شود را به خاطر حفظ آبروی بنده پنهان می کند، مؤمن هم باید اگر خطایی از برادر مؤمن خود ببیند افشا نکند تا آبروی او به خطر نیفتد.
خطیب حرم مطهر دومین خصلت مؤمن را مدارا کردن با مردم عنوان کرد وگفت: این سنت وسیره پیامبر(ص) بوده که در طول دوران پیامبری خود با اینکه مردم برخوردهای نامناسب با ایشان داشتند ولی هرگز با مردم مجادله نمی کرد بلکه با مهربانی ومدارا آنها را به راه مستقیم هدایت می نمود.
وی افزود: مومنان به ویژه کسانی که در صدد احیای فریضه امر به معروف ونهی از منکر و اصلاح جامعه هستند و ممکن است با افراد جاهلی برخورد کنند که با احکام و اعتقادات دینی آشنایی نداشته باشند باید با نرمی و لطافت با آنها برخورد کنند و از مجادله با آنها بپرهیزند.
حجت الاسلام والمسلمین مدرسی خاطرنشان کرد: سومین خصلت مؤمن از نظر امام رضا علیه السلام صبر و تحمل در برابر مشکلات و نابسامانی های زندگی است؛ این سنت و سیره امامان معصوم (ع) است که با توکل به خداوند و ایمان قوی در برابر مشکلات ومصائب ایستادگی می کردند.
وی با بیان اینکه شرط کامل بودن ایمان مومنان، پذیرش ولایت امام رضا(ع) است، تصریح کرد: زمانی که امام رضا(ع) به اجبار مأمون از مدینه به خراسان هجرت کردند، بعد از ورود به نیشابور مردم از ایشان خواستند که سخنی بگوید وامام(ع) فرمودند: اعتقاد به” لا الله اله الله” مانند حصاری است که انسان را از شر دشمنان و عذاب الهی دور می کند.
سخنران ویژه برنامه زمزم معرفت افزود: امام رضا(ع) شرط کامل بودن ایمان و دور شدن از عذاب الهی را پذیرش ولایت خودشان عنوان کردند، زیرا در آن زمان فرقه واقفیه به علت خصومتی که با امام موسی کاظم(ع) داشتند ولایت امام رضا(ع) را انکار کرده بودند ولی هرکسی که ولایت امام هشتم را قبول داشت امامت بقیه امامان (ع) را از امام علی(ع) تا امام زمان(عج) را پذیرفته بود.

منبع:  amfm.ir    

 

لینک مستقیم: http://mihangram.com/mazhabi-78.html

مؤمن



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه آش گوجه فرنگی مخصوص

آموزش و طرز تهیه آش گوجه فرنگی مخصوص

آشپزی

مواد لازم

برنج                              يك پيمانه خيس كرده
لپه                               نصف پيمانه
سبزي آش                     ۷۵۰ گرم
پيازداغ                           به ميزان لازم
نمك، فلفل و روغن            به ميزان لازم
رب گوجه‌فرنگي                پنج قاشق سوپخوري
نعناداغ براي تزئين             به مقدار لازم

طرز تهيه

ابتدا لپه را با پيازداغ و زردچوبه نيم‌پز مي كنيم، برنج خيس كرده را به آن اضافه‌كرده و مي‌گذاريم برنج خوب بپزد تا آش لعاب بيندازد، سپس آب گوجه را همراه با سبزي آش (يا اگر رب بود رب را با سبزي آش) به قابلمه افزوده، نمك و فلفل مي‌زنيم تا زماني‌كه‌آش جا بيفتد.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-189.html

آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه گریل میگو با آناناس

آموزش و طرز تهیه گریل میگو با آناناس

آشپزی

مواد لازم

میگوی تمیز شده                          ۳۰ عدد
پیازچه خرد شده                           نصف پیمانه
کره                                           ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده           یک عدد متوسط
آناناس بدون آب                            ۲۰۰ گرم
برنج پخته                                    ۴ پیمانه

طرز تهیه

دو ورق فویل بزرگ را روی هم قرار دهید. کره را در آن با فاصله بگذارید.میگوی خام را روی کره بچینید، سپس روی آن را پیازچه، فلفل دلمه ای و آناناس و در آخر روی آن برنج بریزید.فویل را محکم ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گریل میگو با آناناس آماده شود و با برنج یا نان سرو نمایید.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-188.html

میگو



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و حوه درست کردن انار آویج گیلانی

آموزش و حوه درست کردن انار آویج گیلانی

آشپزی

مواد لازم

گردو                                               ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده                               ۳۰۰ گرم
رب انار                                             یک قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب اناز                                  ۱ پیمونه
رب گوجه فرنگی                                 یک قاشق غذاخوری
پیاز                                                 یک عدد
سبزی (تره – جعفری – نعنا)                  روی هم ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل                                      به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- در ابتدا رب انار، آب انار یا آبغوره رو به همراه کمی نمک و فلفل میزاریم ته یه قابلمه کمی جوش بخوره و بعد گردوی ساییده شده رو بهش اضافه میکنیم و حسابی با هم مخلوط میکنیم
۲- بعد به دفعات بهش آب سرد اضافه کرده تا زمانی که گردومون حسابی باز شده و دونه های روغن روش نمایان شه ( از اون موقع دیگه بهش آب سرد اضافه نمیکنیم) بعد بهش رب گوجه زده و میذاریم تا جا بیفته
۳- سبزیها رو خرد کرده و کمی در روغن سرخ میکنیم و به گردوی پخته شده اضافه میکنیم ،گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز رنده شده، نمک ، فلفل و کمی از سبزیها قبل سرخ شدن رو به صورت کوفته قلقلی درآورده و کمی در تابه تفت میدیم و به خورشتمون اضافه میکنیم،
۴- وقتی کوفته ها پختن و خورشتمون به روغن افتاد آماده است

منبع: مجله مراحم

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-187.html

کوفته فسنجان

 



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کرد خورش بامیه

آموزش و نحوه درست کرد خورش بامیه

آموزش آشپزی

مواد لازم

گوشت با استخوان                       ۷۵۰ گرم
باميه                                        ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگي                          دو قاشق سوپخوري
آبليموي تازه                                دو تا سه قاشق سوپخوري
پياز سرخ كرده                             دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل                                به ميزان لازم

طرز تهيه

پياز داغ را آماده كرده و گوشت را به آن اضافه مي‌كنيم حدود سه دقيقه تفت داده، سپس دو تا سه ليوان آب به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم گوشت بپزد.
باميه‌ها را پس از تميز كردن و شستن (نبايد زياد باميه‌ها را كوتاه كرد، كافي است كمي چوب‌هاي ته آن را بگيريم) در ظرفي حاوي آب جوش كه كمي نمك به آن اضافه كرده‌ايم ريخته و پنج دقيقه مي‌جوشانيم، سپس در صافي ريخته تا آب اضافه آن برود.
پس از اين كه گوشت پخت رب، آبليمو، نمك و فلفل را به خورش اضافه كرد، باميه‌ها را در خورش ريخته و مي‌گذاريم پنج دقيقه ديگر بجوشد تا خورش آماده شود.

لینک مستقیم: http://mihangram.com/ashpazi-186.html

خورش بامیه



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 شهريور 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نماز حضرت فاطمه (س)

( نماز شب  )

 

منتخب مفاتيح الجنان

روايت شده: حضرت فاطمه عليها السّلام دو ركعت نماز ميخواند كه جبرئيل به ايشان تعليم داده بود آن حضرت در ركعت اوّل پس از سوره » حمد «صدر مرتبه سوره «قدر» و در ركعت دوّم بعد از سوره «حمد» صد مرتبه سوره «توحيد» را قرائت ميكردند، و چون سلام ميدادند اين دعا را ميخواند: سُبْحَانَ ذِي الْعِزِّ الشَّامِخِ الْمُنِيفِ سُبْحَانَ ذِي الْجَلالِ الْبَاذِخِ الْعَظِيمِ سُبْحَانَ ذِي الْمُلْكِ الْفَاخِرِ الْقَدِيمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْبَهْجَةَ وَ الْجَمَالَ سُبْحَانَ مَنْ تَرَدَّى بِالنُّورِ وَ الْوَقَارِ سُبْحَانَ مَنْ يَرَى أَثَرَ النَّمْلِ فِي الصَّفَا سُبْحَانَ مَنْ يَرَى وَقْعَ الطَّيْرِ فِي الْهَوَاءِ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَكَذَا لا هَكَذَا غَيْرُهُ پاك و منزّه است آن خدايى كه داراى شكوه افراشته و بلند است، پاك و منزّه است خدايى كه صاحب شوكت والا و بزرگ است، پاك و منزّه است خدايى كه دارنده فرمانروايى پر افتخار ديرينه است، پاك و منزّه است آن كه لباس خرّمي و زيبايى به بر دارد، پاك و منزّه است آن كه در پوششى از نور وقار است، پاك و منزّه است آن كه ردّپاى مورچه را بر سنگ سخت مى بيند، پاك و منزّه است آن كه خطّ سير پرنده را در هوا مى بيند، پاك و منزّه است آن كه او چنين است و جز او چنين نيست.
سيّد ابن طاووس فرموده: در روايت ديگرى وارد شده كه پس از اين نماز تسبيح مشهور حضرت زهرا عليها السّلام را كه بعد از هر نماز خوانده ميشود بخوانند، و پس از آن صد مرتبه صلوات بر محمّد و خاندان او فرستند.
و شيخ د ركتاب «مصباح المتهجدّين» فرموده است: نماز حضرت فاطمه عليها السّلام دو ركعت است، در ركعت اوّل سوره «حمد» و صد مرتبه سوره «قدر» و در ركعت دوّم سوره «حمد» و صد مرتبه «توحيد» خوانده شود، و چون سلام داده شد تسبيح حضرت زهرا عليها السّلام را بخوانند، آنگاه دعاى «سبحان ذى العزّ الشامخ» را تا آخر قرائت كنند.
و شيخ فرموده: كسيكه اين نماز را بجاى آورد، چون از تسبيح فارغ شود زانوها و دستان خود را تا آرنج برهنه نمايد و همه مواضع سجود خود را بدون مانع و حايل به زمين بچسپاند و از خدا حاجت بخواهد، و به هر كيفيتى كه دوست دارد دعا كند، و در همان حال سجده بگويد: يَا مَنْ لَيْسَ غَيْرَهُ رَبٌّ يُدْعَى يَا مَنْ لَيْسَ فَوْقَهُ إِلَهٌ يُخْشَى يَا مَنْ لَيْسَ دُونَهُ مَلِكٌ يُتَّقَى يَا مَنْ لَيْسَ لَهُ وَزِيرٌ يُؤْتَى يَا مَنْ لَيْسَ لَهُ حَاجِبٌ يُرْشَى يَا مَنْ لَيْسَ لَهُ بَوَّابٌ يُغْشَى يَا مَنْ لا يَزْدَادُ عَلَى كَثْرَةِ السُّؤَالِ إِلّا كَرَماً وَ جُوداً وَ عَلَى كَثْرَةِ الذُّنُوبِ إِلّا عَفْواً وَ صَفْحاً صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي كَذَا وَ كَذَا اى آن كه جز او پروردگارى نيست كه خوانده شود، اى آن كه وراى او معبودى نيست كه او پروا شود! اى آن كه جز او فرمانروايى نيست كه از او پرهيز شود! اى آن كه او را وزيرى نيست كه به او روى آرند! اى آن كه او را نگهبانى نيست تا به او رشوه داده شود! اى آنكه او را دربانى نيست تا به وسيله او به درگاهش آيند! اى آن كه بر اثر بسيارى درخواست، جز كرم و جود، و بر اثر كثرت گناهان جز عفو، و گذشت نيفزايد، بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و با من چنين و چنان كن.
و به جاى» كذا و كذا «حاجات خويش را از خدا بخواهد.
نماز ديگر از حضرت فاطمه عليها السّلام: شيخ طوسى و سيّد ابن طاووس از صفوان روايت كرده اند كه محمّد بن على حلبى روز جمعه، خدمت امام صادق عليه السّلام شرفياب شد و عرضه داشت: علاقمندم به من عملى بياموزى كه بهترين كارها در روز جمعه باشد حضرت فرمود: من كسى را كه براى رسول خدا عزيزتر از حضرت فاطمه باشد سراغ ندارم، و چيزى را برتر از آنچه پيامبر به فاطمه آموخت، نميشناسم، پيامبر به دخترش فرمود: هركه صبح جمعه را دريابد، غسل كند و قدمهايش را بگسترد و چهار ركعت نماز) دو نماز دو ركعتى (بگذارد.
در ركعت اوّل پس از سوره «حمد» پنجاه مرتبه سوره «توحيد» و در ركعت دوم، پس از سوره «حمد» پنجاه مرتبه سوره «و العاديات» و در ركعت سوّم پس از «حمد» پنجاه مرتبه سوره «اذا زلزلت» و در ركعت چهارم پس از سوره «حمد» پنجاه مرتبه سوره «اذا جاء نصر اللّه.
.
.
» كه مراد از اين سوره سوره مباركه نصر است يعنى آخرين سوره اى كه نازل شده است.
و چون از نماز فارغ شوند، اين دعا را بخوانند: إِلَهِي وَ سَيِّدِي مَنْ تَهَيَّأَ أَوْ تَعَبَّى أَوْ أَعَدَّ أَوِ اسْتَعَدَّ لِوِفَادَةِ مَخْلُوقٍ رَجَاءَ رِفْدِهِ وَ فَوَائِدِهِ وَ نَائِلِهِ وَ فَوَاضِلِهِ وَ جَوَائِزِهِ فَإِلَيْكَ يَا إِلَهِي كَانَتْ تَهْيِئَتِي وَ تَعْبِئَتِي وَ إِعْدَادِي وَ اسْتِعْدَادِي رَجَاءَ فَوَائِدِكَ وَ مَعْرُوفِكَ وَ نَائِلِكَ وَ جَوَائِزِكَ فَلا تُخَيِّبْنِي مِنْ ذَلِكَ يَا مَنْ لا تَخِيبُ عَلَيْهِ مَسْأَلَةُ السَّائِلِ وَ لا تَنْقُصُهُ عَطِيَّةُ نَائِلٍ فَإِنِّي لَمْ آتِكَ بِعَمَلٍ صَالِحٍ قَدَّمْتُهُ وَ لا شَفَاعَةِ مَخْلُوقٍ رَجَوْتُهُ أَتَقَرَّبُ إِلَيْكَ بِشَفَاعَتِهِ إِلا مُحَمَّدا وَ أَهْلَ بَيْتِهِ صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ، اى معبود و سرور من! اگر ديگران به اميد رسيدن به عطا و مواهب وجود و بخشش ها و هدايا آماده و مهيّا و مجّهز و مستعد ورود بر آفريده اى چون خو شده اند، پس خدايا! پس خدايا! آمادگى و مجهّز بودن و مهيّا بودن و استعداد من به اميد دستيابى به بهره ها و نيكى و عطايا و هدايا تو تنها به سوى توست، پس مرا از اين همه نااميد مساز، اى آن كه خواهش هيچ نيازمندى از او بى ثمر نماند، و بخشش بخشنده اى از او نكاهد! من با كردار شايسته اى كه پيش فرستاده باشم به پيشگاه تو نيامده ام، و با يارى آفريده اى كه به او اميد بسته باشم و با آن به تو تقرب جويم، به درگاهت بار نيافتم جز به اميد شفاعت محمّد و خاندان او كه درود تو بر او و بر ايشان باد، أَتَيْتُكَ أَرْجُو عَظِيمَ عَفْوِكَ الَّذِي عُدْتَ بِهِ عَلَى الْخَطَّائِينَ عِنْدَ عُكُوفِهِمْ عَلَى الْمَحَارِمِ فَلَمْ يَمْنَعْكَ طُولُ عُكُوفِهِمْ عَلَى الْمَحَارِمِ أَنْ جُدْتَ عَلَيْهِمْ بِالْمَغْفِرَةِ وَ أَنْتَ سَيِّدِي الْعَوَّادُ بِالنَّعْمَاءِ وَ أَنَا الْعَوَّادُ بِالْخَطَاءِ أَسْأَلُكَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ أَنْ تَغْفِرَ لِي ذَنْبِيَ الْعَظِيمَ فَإِنَّهُ لا يَغْفِرُ الْعَظِيمَ إِلا الْعَظِيمُ يَا عَظِيمُ يَا عَظِيمُ يَا عَظِيمُ يَا عَظِيمُ يَا عَظِيمُ يَا عَظِيمُ يَا عَظِيمُ در حالى به نزد تو آمدم كه گذشت كريمانه ات را اميد دارم، گذشتى كه به آن بر خطاكاران در حال پافشارى بر گناهان است، پس مداومت آنان بر كارهاى حرام تو را از اينكه آمرزشت را بر آنان ارزانى دارى باز نداشت، و تو اى سرور من! بسيار بر نعمت بخشى بازگردى و من بر خطا كارى، به حق محمّد و خاندان پاكش از تو ميخواهم، كه گناه بزرگ ام را بيامرزى، زيرا گناه بزرگ را جز آمرزگار بزرگ نيامرزد؛اى بزرگ! اى بزرگ! اى بزرگ اى بزرگ اى بزرگ! اى بزرگ! مؤلف گويد: سيد ابن طاووس در كتاب «جمال الاسبوع» [زيبايى ايّام هفته] براى هر يك از امامان عليهم السّلام نمازهاى به همراه دعا ذكر نموده كه شايسته است در اينجا بيان شود.

منبع:  پايگاه اطلاع رساني دفتر حضرت استاد حسين انصاريان ، موسسه فرهنگي دارالعرفان

( نماز شب  )

 



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 شهريور 1395 | نظرات ()