نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه تصويري کالباس به صورت خانگي

آموزش و طرز تهيه تصويري کالباس به صورت خانگي

آشپزي

مواد لازم کالباس

مرغ : 1 کيلو ( بهتر است هم از سينه و هم از ران مرغ استفاده شود )
سير : 5 حبه
زرده تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوري
روغن مايع : 3 قاشق غذا خوري

مواد لازم ادويه کالباس

نمک : 1و 1/2 قاشق سوپخوري
فلفل : 1/2 قاشق مرباخوري
دارچين : 1/4 قاشق مرباخوري
ميخک : 3 پر
جوز هندي : 1/4 قاشق مرباخوري
آويشن : 1/2 قاشق مرباخوري
هل : 1/2 قاشق مرباخوري
زنجبيل : 1/2 قاشق مرباخوري

طرز تهيه

ابتدا مرغ را به همراه سير سه بار چرخ ميکنيم وسپس آرد را را مواد اضافه ميکنيم و خوب ورز ميدهيم

آموزش و طرز تهيه تصويري کالباس خانگي

حال ادويه ها را با هم مخلوط ميکنيم و الک ميکنيم و به مواد بالا اضافه ميکنبم و باز ورز ميدهيم

طرز تهيه تصويري کالباس خانگي

سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده  و در آخر روغن را اضافه ميکنيم

کالباس خانگي

مواد را آنقدر ورز ميدهيم تا حالت خميري بگيرد  و به ظرف نچسبد

طرز تهيه تصويري کالباس

حال موا را بر روي يک ورق آلومينيومي بسيار نازک پهن ميکنيم يا سلفون پهن ميکنيم و براي اين مرحله ميتوانيد وسط کالباس هويج و قارچ و پسته بريزيد که من فقط هويج ريختم

آموزش تصويري کالباس

و با کمک ورق آلومينيومي کالباس را رول ميکنيم

کالباس

و سپس به خوبي ورق الومينيوم را دور کالباس ميپيچيم بهتر است سه لايه ورق آلونيوم دور کالباس بپيچيد تا هنگام پخت آب به هيچ وجه به داخل آلومينيوم نفوذ نکنه

کالباس خانگي

حال يک قابلمه را آب ميکنيم و ميگذاريم تا آب جوش بيايد و سپس کالباس ها را درون اب ميگذاريم بهتر است آب دو سانت روي کالباس باشد تا اگر آب بخار شد باز هم کالباس در داخل آب باشد اگر ديديد کالباس روي آب ميايستد يک بشقاب نشکن روش بزارين تا داخل آب برود

آموزش و طرز تهيه تصويري کالباس به صورت خانگي

و يک ساعت زمان بدهيد تا کالباس پخته شود شما ميتوانيد کالباس را بخار پز هم بکنيد سپس از آب در بياوريد کالباس ها را به مدت 12 ساعت در داخل يخچال بگذاريد تا خوب خودش را بگيرد حال کالباس را از داخل آلومينيوم بيرون بياوريد و برش دهيد
کالباس خونگي شما آماده هست و ميتونيد سرو کنيد و در کنار عزيزانتان از يک غذاي سالم لذت ببرين

طرز تهيه کالباس
منبع: آش خونه

کالباس



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن پايلا ،غذاي فرنگي

آموزش و نحوه درست کردن پايلا ،غذاي فرنگي

آموزش آشپزي

مواد لازم

برنج                                           600 گرم
مرغ پاک کرده                               1 عدد (در حدود يک کيلو گرم)
ميگو                                          500 گرم
سير                                          3 تا 4 پره
رب گوجه فرنگي                           1 قاشق سوپخوري
فلفل سبز و قرمز دلمه                    2 تا 3 عدد
روغن مايع                                   150 گرم
زعفران سائيده                             1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل                                 به قدر کافي

اين غذا با اين مواد اوليه براي 6 نفر مناسب مي باشد.

طرز تهيه

برنج را يک ساعت قبل از طبخ مي شوئيم و آن را با 5 تا 6 ليوان آب گرم (مقدار آب بستگي به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوري نمک و 100 گرم از روغن مخلوط کرده ، مي گذاريم بماند. مرغ را شسته با نصف ليوان آب و 1 تا 2 پره سير ويک عدد پياز خرد کرده و کمي نمک با حرارت ملايم مي پزيم . به حدي که بعد از پختن کمي آب داشته باشد.
ميگو را تنيز کرده پوستش را مي گيريم و پس از شستن در آبکش مي ريزيم . فلفل را به مربع هاي کوچک خرد مي کنيم . 50 گرم از روغن را در تابه مي ريزيم . 2 تا 3 پره سير را کوبيده ، در روغن مي ريزيم و هم مي زنيم . فلفل و ميگو را با سير يک تفت مي دهيم و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط مي کنيم
استخوان هاي مرغ را مي گيريم ، گوشت آن را با قيچي کوچک خرد کرده ، داخل ساير مواد ميريزيم . آب مرغ را از صافي رد مي کنيم و با رب گوجه فرنگي داخل آب برنج مي ريزيم .
برنج را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا آب برنج کمي کشيده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و ميگو را لاي برنج مي گذاريم . مدت 30 دقيقه صبر مي کنيم تا برنج دم بکشد . قبل از کشيدن غذا ، تمام مواد را در ديگ مخلوط کرده ، بعد آن را در ديس ميريزيم . لازم به ذکر است که به جاي رب گوجه فرنگي در پايلا اسپانيايي مي توانيم مقدار کمي زردچوبه را در آب برنج بريزيم.

غذاي فرنگي



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ کاليفرنيا


مواد لازم

سينه مرغ 4 عدد
نمک نصف قاشق مرباخوري
فلفل سياه نصف قاشق مرباخوري
نان 8 برش
 کاهو 4 برگ
 ورقه هاي گوجه فرنگي 2عدد
 آووکادوي پوست کنده يک عدد

(طرز تهيه ساندويچ مرغ )

مواد لازم سس

سس مايونز3/1 پيمانه
آب پرتقال 2 قاشق غذاخوري
آب ليموترش 1قاشق غذاخوري
زيره پودرشده نصف قاشق مرباخوري
سس تند يک هشتم قاشق مرباخوري

طرز تهيه

داخل ظرفي مايونز، آب پرتقال، ليموترش، زيره و سس را مخلوط کنيد و کنار بگذاريد. سينه مرغ را نمک و فلفل بزنيد و در تابه چرب شده سرخ نماييد و برش بزنيد.

روي يک لايه نان سس مايونز بماليد. کاهو را روي آن قرار دهيد و مرغ ها را روي کاهو. روي مرغ ها گوجه بچينيد، روي آووکادوها نمک و فلفل و آب ليموترش بريزيد سپس روي گوجه ها قرار دهيد.

نکته:براي جلوگيري از تغيير رنگ آووکادوها مي توانيد آنها را تا زمان استفاده، در محلول آب ليموترش و نمک بخوابانيد.

طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش فسنجان با رب ازگيل

 

خورش فسنجان با رب ازگيل

مواد لازم  فسنجان

رب ازگيل يك پيمانه
گردوي چرخ‌شده يك و نيم پيمانه
گوشت چرخ‌شده بوقلمون 500 گرم
پياز رنده‌شده دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
آلو خورشي 10 عدد

طرز تهيه خورش فسنجان

پياز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوي چرخ‌شده اضافه مي‌كنيم و آن را هم كمي تفت مي‌دهيم. رب را اضافه كرده و مقداري آب ريخته و مي‌گذاريم كاملا به روغن بيفتد. وقتي كه خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پياز رنده شده، نمك و فلفل اضافه كرده و آن را به صورت قلقلي يا توپي در آورده، سرخ مي‌كنيم و درون خورش مي‌ريزيم. نيم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه مي‌كنيم.

نكته: توجه داشته باشيد رب ازگيل تقريبا شيرين است اگر تمايل به خورش شيرين نداريد مقداري آبليمو استفاده كنيد. براي به روغن افتادن بيشتر خورش هر از چند گاهي به آن خرده‌هاي يخ اضافه كنيد تا كاملا به روغن بيفتد.

طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اشکنه با رب انار

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

مواد لازم

رب انار  قدري
شكر  قدري
پياز  3 عدد
روغن  150 گرم
شنبليله  1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ  4 عدد
آرد سفيد  2 قاشق سوپخوري
زردچوبه  1 قاشق سوپخوري
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه

پياز را خرد کرده با روغن در حرارت ملايم سرخ ميکنيم تا طلائي شود آرد و شنبليله را در پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه مي نمائيم ، بعد 3 تا 4 ليوان آب داخل آن ميريزيم ميگذاريم مايه چند جوش بزند باندازه کافي بآن نمک و فلفل ميزنيم تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم . با کمي نمک مخلوط ميکنيم و کم کم در مايه اشکنه ميريزيم ، مرتب بهم ميزنيم تا تخم مرغها يکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف ميشکنيم .
بعد به آن کمي رب انار يا آب انار اضافه ميکنيم ، باين اشکنه هم ميشود کمي شکر اضافه کرد .



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورشت گوشت چرخ کرده با لوبيا قرمز


 ( فسنجان )

مواد لازم خورشت گوشت چرخ کرده با لوبيا قرمز
 

? گوشت چرخ کرده:500 گرم
? فلفل دلمه‌اي سبز بدون دانه و ريز شده: يک عدد
? پياز خرد شده: يک عدد
? سير خرد شده: يک حبه
? لوبيا قرمز پخته شده:500 گرم
? گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد شده:500 گرم
? لوبيا سبز:500 گرم
? سس گوجه‌فرنگي:250 ميلي ليتر(يک فنجان)
? رب گوجه‌فرنگي:150 گرم
? فلفل قرمز:2 قاشق چايخوري
? پنير چدار خرد شده براي تزئين: 125 گرم/نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهيه خورشت گوشت چرخ کرده با لوبيا قرمز


گوشت چرخ کرده، پياز، فلفل سبز، لوبيا قرمز پخته شده و لوبيا سبز، گوجه فرنگي و سير را در يک ظرف تفلون با حرارت ملايم تفت دهيد. رب گوجه‌فرنگي را هم اضافه کنيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا گوشت‌ها به هم نچسبند. بعد از 10 دقيقه روغن اضافي اين مواد را گرفته و مواد داخل ظرف را بجز پنير با هم مخلوط کنيد. سس گوجه فرنگي و نمک و فلفل را اضافه کنيد سپس روي ظرف را بپوشانيد تا به مدت 30 دقيقه مواد درون ظرف در حالي که در آن بسته است با حرارت ملايم بجوشد. اکنون پنيرهاي ريز شده را روي غذا بريزيد و آن را ميل نماييد!

خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نحوه درست کردن ساندويچ همبرگر دوبل

نحوه درست کردن ساندويچ همبرگر دوبل

آموزش آشپزي

مواد لازم

گوشت چرخ كرده                           300 گرم
پنير موزارلا                                   50 گرم
گوجه فرنگي                                 2 عدد
كاهو يا سبز                                 به دلخواه
پياز                                            1 عدد
نمک و فلفل                                به مقدار لازم

طرز تهيه

گوشت چرخ‌كرده را با يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد. سپس آن را براي يك ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. بعد از يك ساعت نصف گوشت چرخ كرده را پهن كنيد و روي آن پنير ، گوجه ، سبزي  و كاهو بگذاريد.
گوشت آماده را به اندازه يک همبرگر پهن کنيد
حالا نصف ديگر گوشت را كه جدا كرده‌ايد اندازه گوشت پاييني روي آن بگذاريد و با كمي آب ولرم دور گوشت را ببنديد تا مواد داخل آن بيرون نريزد.
روي گوشت همبرگر ، پنير و گوجه بگذاريد
سپس روي پنير و گوجه ، سبزي و كاهو بگذاريد
همبرگرتان را در كمي روغن سرخ كنيد يا روي كباب پز تنوري اش كنيد.
در انتها روي مواد مياني يک لايه ديگر گوشت قرار دهيد
لايه گوشت را فشار دهيد تا به هم بچسبد و در روغن سرخ کنيد
آن را درون نان همبرگر بگذاريد و با سس مورد علاقه‌تان همبر گر دوبل را نوش جان كنيد.

ساندويچ همبرگر



:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه خورش قيمه خلال و زرشک

آموزش و طرز تهيه خورش قيمه خلال و زرشک

(خورش قيمه مرغ )

مواد لازم

گوشت گوساله                          500 گرم
زرشک                                      50 گرم
خلال بادام                                100 گرم
پيازمتوسط                               يک عدد
نمک و فلفل                              به ميزان لازم
روغن براي سرخ‌کردن                  دو قاشق غذاخوري
شکر                                       يک قاشق غذاخوري
زعفران                                    نصف قاشق چايخوري
ليمو عماني                              چهار عدد

اين غذا با اين مواد اوليه براي 6 نفر مناسب مي باشد

طرز تهيه قيمه

پياز را خرد کرده، با کمي روغن تفت مي‌دهيم. در همين حالت رب را هم اضافه مي‌کنيم سپس گوشت را قيمه‌اي خورد کرده به مواد اضافه  و همه مواد را کمي تفت مي‌دهيم، پس از آن دو ليوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم مي‌کنيم و مي‌گذاريم به مدت يک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقيقه ليمو عماني‌ها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش مي‌اندازيم و اجازه مي‌دهيم خورش به مدت يک ساعت ديگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمي روغن (ترجيحا روغن حيواني) و شکر تفت مي‌دهيم و در پايان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقيقه با حرارت ملايم روي شعله نگه مي‌داريم.خورش در اصل با زرشک سياه طبخ مي‌شود.

(خورش قيمه مرغ )

 



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ مرغ در فر


مواد لازم:
مرغ پخته شده=1 عدد
گوجه فرنگي=1 عدد بزرگ
پياز=1 عدد
فلفل سبز تند=1 عدد
فلفل سياه،نمک و زردچوبه=1 قاشق مرباخوري
کره يا روغن=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=1 عدد
مايونز=بمقدار لازم
نان تست=1 بسته
سس بشامل

طرز تهيه ساندويچ مرغ

ابتدا استخوانهاي مرغ را مي گيريم و به قطعات کوچک تقسيم مي کنيم. پياز را خورد مي کنيم و در روغن سرخ مي کنيم تا طلايي رنگ شود. گوجه فرنگي را به تکه هاي کوچک خرد مي کنيم و همراه با پياز کمي تفت مي دهيم تا گوجه فرنگي ذوب شود. بعد مرغ را به آن اضافه مي کنيم وکمي تفت مي دهيم تا طلايي رنگ شود و ادويه مي زنيم. نان هاي تست را از داخل چرب مي کنيم و سپس در فر مي گذاريم طوريکه بين نانها فاصله نباشد. سپس مخلوط مرغ را روي آن مي ريزيم. سپس يک طرف نانهاي باقيمانده را به سس مايونز آغشته کرده و طرف سسي را روي مخلوط مرغ مي گذاريم تا تمام سطح آنرا بپوشاند. بشامل را روي آن بريزيد و با قاشق روي آن را صاف کنيد طوريکه تمام سطح نانها را بپوشاند. تخم مرغ زده شده را هم روي آن بريزيد. سيني را در فر که قبلا گرم کرده ايم با 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه مي گذاريم تا روي آن طلايي رنگ شود. سپس آن را به صورت مربع هاي کوچک خرد مي کنيم.
طرز تهيه سس بشامل:
مواد لازم:
آب=3 ليوان
پودر شير=4 قاشق غذاخوري
نشاسته=1 قاشق غذاخوري
آرد سفيد=3 قاشق غذاخوري
روغن=3 قاشق غذاخوري
طعم دهنده مگي=1 مکعب
پنير مثلثي=2 عدد
پنير چدار=کمي
روغن غذا=1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
تمام مواد را در مخلوط کن مي ريزيم و با هم مخلوط مي کنيم. سپس مواد بدست آمده را در ماهيتابه مي ريزيم و روي اجاق گاز با حرارت ملايم مي گذاريم و هم مي زنيم تا مواد کمي غليظ شود. غلظت سس بدست آمده بايد مثل سس مايونز باشد.

طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش تهيه آش رشته

 آموزش تهيه آش رشته توسط عذرا يزديان ورجاني

مواد لازم  آش رشته

نخود                                       1 پيمانه
لوبيا چيتي                              1 پيمانه
عدس                                     1 پيمانه
سبزي آشي                            1 کيلو
رشته                                     1 بسته بزرگ
نمک                                      به مقدار لازم
فلفل                                      به مقدار لازم
زرچوبه                                   به مقدار لازم
پياز                                        2عدد بزرگ
نعنا خشک شده                      به مقدار لازم
روغن                                     به مقدار لازم
آرد                                        2 قاشق غذاخوري
آب                                        به مقدار لازم

طرز تهيه آش رشته

براي تهيه آش رشته ابتدا نخود و لوبيا شسته شده را داخل ظرف مناسبي قرار مي دهيم و آن را روي شعله قرار مي دهيم و وقتي نيمه پخته شدند عدس را به آن اضافه مي کنيم و بعد ظرفي که قرار است در آن آش بپزيم را را حاوي آب مي کنيم و صبر مي کنيم تا آب به جوش آيد و بعد سبزي خورد شده را به آن اضافه مي کنيم در ادامه بعد از پخته شدن سبزي( که حدود 10 دقيقه طول مي کشد)رشته خورد شده را به آن اضافه مي کنيم زير شعله را کم کرده تا رشته ها به خوبي پخته شوند نمک و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم وقتي رشته ها به حالت نيمه پخت درآمدند آرد را با يک ليوان آب مخلوط کرده تا آرد داخل آش به شکل گوله شده در نيايد به آن اضافه مي کنيم حدود 5 دقيقه بعد حبوبات پخته شده را به آن ضافه مي کنيم
در مرحله بعد پياز را خرد کرد و آن ها را سرخ مي کنيم و نعنا را به پيار داغ اضافه کرده  مي توانبم مقداري زردچوبه به آن اضافه مي کنيم تا رنگ زيبايي به آن دهد و آن ها را نيز به آش اضافه ميکنيم و حالا آش آماده شده است

آموزش تهيه آش رشته توسط عذرا يزديان ورجاني

آش رشته

 

نکات
1-بهتر است حبوبات را از شب قبل خيس کنيم و اجازه دهيم که خيس بخورد
2-براي صرف کردن مي توانيد از کشک,آبغوره,رب انار,سرکه,قرقوروت و… استفاده کرد
3-در صورت دوست داشتن و مقدور بودن برايتان مي توانيد از سير داغ هم استفاده کنيد
4-مي توانيد مقداري نعنا داغ و پياز داغ براي سرو غذا روي ميز يا سفره بياوريد
5-مقدار لازم مي تواند ميزان دلخواه شما باشد و مقدار مواد را مي توانيد با سليقه خود کم و زياد کنيد

 

آموزش تهيه آش رشته
منبع
:مادربزرگ مدير ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 | نظرات ()