نوشته شده توسط : atefeh

کشک بادمجان

(کيک کشک بادمجان )

 

مواد لازم کشک بادمجان


براي 3 نفر

بادمجان 4 عدد متوسط

پياز 1 عدد متوسط

سير 2 حبه متوسط

زعفران دم كرده نصف استكان

مغز گردو 100 گرم

نعناع خشك  2 قاشق غذا خوري

كشك به مقدار لازم

کيک کشک بادمجان

(کيک کشک بادمجان )

طرز تهيه  کشک بادمجان

بادمجانها را پوست بگيريد ، برش عمودي بزنيد ، بشوئيد و نمك بزنيد و بگذاريد تا تلخي آنها گرفته شود . بعد از خشك كردن بادمجانها ، آنها را در مقداري روغن سرخ كنيد و بعد از سرخ شدن ، روي حوله آشپزخانه يا دستمال كاغذي ضخيم بچينيد تا روغن اضافه آنها گرفته شود .

پياز را خلال خرد كنيد و در مقداري روغن همراه با كمي زردچوبه سرخ كنيد . وقتي پياز طلايي شد ، سيرها را رنده كنيد و به پياز اضافه كنيد ، بعد از چند دقيقه نيمي از نعناع خشك را داخل تابه بريزيد و هم بزنيد .

بادمجانها را بكوبيد و داخل تابه بريزيد و بعد از مخلوط كردن مواد ، 2 ليوان آب جوش داخل تابه بريزيد و درب تابه را ببنيد . حرارت زير تابه را ملايم كنيد و بگذاريد مخلوط به مدت 30 دقيقه با حرارت ملايم و درب بسته مزه دار و مغز پخت شود .

مغز گردو را آسياب كنيد و بعد از 30 دقيقه كه مخلوط مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد همراه باقيمانده نعناع خشك ، به تابه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . اگر آب غذا كشيده شده بود حداكثر 1 ليوان آب جوش داخل ظرف بريزيد . درب ظرف را ببنيد و 10 دقيقه ديگر زمان دهيد تا گردو و مواد خوب مخلوط شوند .

بعد از 10 دقيقه 3 قاشق غذا خوري كشك را همراه زعفران دم كرده به مواد اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد، درب ظرف را باز بگذاريد و حرارت زير تابه را كمي بالا ببريد تا آب اضافه كشك كشيده شود .

بعد از اينكه آب كشك كشيده شد ، زير تابه را خاموش كنيد ، درب تابه را ببنيد و 15 دقيقه اجازه دهيد تا مواد روي شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابيفتند . ( دقت كنيد كه حتما موقع جا افتادن غذا ، شعله زير تابه را خاموش كنيد و درب آن بسته باشد ) و بعد غذا را در ظرف مناسب بكشيد و سرو كنيد .

(کيک کشک بادمجان )

نكته :

موقع سرخ كردن بادمجانها براي اينكه نياز به روغن كمتري داشته باشيد ، درب تابه را ببنديد تا بادمجانها هنگام سرخ شدن ، با بخار داخل تابه كاملا بپزند و نرم شوند .

كوبيدن بادمجانها صرفا براي يكدست شدن ظاهر غذاست و انسجام بيشتر بافت كشك و بادمجان .

 بعد از اضافه كردن سير دقت كنيد تا زمان زيادي سير را تفت ندهيد . چون ممكن است در اثر حرارت سيرها سفت شوند .

بهتر است نعناع خشك را در چند مرحله به غذا بيفزائيد تا عطر و طعم و رنگ خود را از دست ندهد .

اگر از كمي ترخان خشك شده نيز داخل خوراك استفاده كنيد ، در عطر و طعم غذا بسيار موثر خواهد بود .

اگر آب گوشت در دسترس داريد به جاي آب جوش ، از آب گوشت استفاده كنيد . در اين صورت مزه خوراك بسيار لذيذ تر خواهد شد .

کيک کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

شامي آرد نخودچي


مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده مخلوط گوساله و گوسفند 300 گرم
پياز يك عدد
آرد نخودچي سه قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ دو عدد
فلفل، زردچوبه، نمك و روغن به ميزان لازم
شامي هويج

طرز تهيه

پياز را رنده كرده و به همراه آرد نخودچي، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ‌ها ورز مي‌دهيم آن قدر ورز مي‌دهيم تا كاملا حالت چسبندگي پيدا كند. سپس از هركدام به اندازه يك تخم‌مرغ برداشته به شكل شامي درست مي‌كنيم، بعد به مدت 15 دقيقه شامي‌ها را كنار گذاشته و در تابه روغن ريخته و با حرارت ملايم شامي‌ها را سرخ مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم.

( شامي هويج )

مواد لازم براي سس

رب‌گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري

گوجه‌فرنگي دو عدد

پياز يك عدد

شكر دو قاشق غذاخوري

آبليمو نصف فنجان

نمك و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه سس

در همان روغني كه شامي‌ها را سرخ كرده‌ايم پياز رنده شده را با زردچوبه سرخ مي‌كنيم، سپس رب گوجه‌فرنگي را افزوده بعد از پنج دقيقه گوجه‌فرنگي‌هاي رنده شده را مي‌ريزيم، آن‌گاه آب، نمك، شكر و آبليمو را اضافه كرده و مي‌گذاريم به جوش بيايد.

نکته: به جاي شكر و آبليمو مي‌توان از سركه سيب و شيره انگور استفاده كرد.

بعد از اين كه سس جوش آمد، شامي‌ها را داخل آن گذاشته و در تابه را مي‌بنديم تا سس غليظ و شامي‌ها هم در آن پخته شود، بعد از گذشت نيم‌ساعت غذا آماده سرو است.

شامي هويج



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش آلـو


مواد لازم

? برنج : 1 ليوان
? لپه :1 پيمانه
? سبزي (جعفري ، اسفناج ، نعناع ، گشنيز) : 1 کيلو
? آلو خشک : 250 گرم
? نمک و فلفل به مقدار کافي
? نعناع داغ : دو سه قاشق غذاخوري
? زعفران به مقدار کافي

آش رشته

آش رشته

طرز تهيه

لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن ميريزيم و پس از پخته شدن، کره و نمک و فلفل را اضافه مينماييم بعد از يکي دو جوش سبزي را که خرد کرده ايم در آن ريخته يک ربع بعد آلو را (که به مدت يک ساعت قبلا خيس کرده ايم) در آش ريخته و با حرارت ملايم مي گذاريم تا آش جا بيافتد . پس از جا افتادن ، آش را در ظرف کشيده و روي آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئين مي کنيم

آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اشگنه رب انار


مواد لازم

پياز دو عدد
روغن دو قاشق غذاخوري
شنبليله خشك‌شده يك قاشق سوپخوري
تخم‌مرغ سه تا چهار عدد
رب انار دو قاشق سوپخوري
زردچوبه يك قاشق مرباخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم



طرز تهيه

پياز را خرد كرده و در روغن سرخ مي‌‌كنيم. سپس آرد، زردچوبه و شنبليله نرم‌شده را به آن مي‌افزاييم. دو تا سه ليوان آب اضافه كرده و مي‌‌گذاريم جوش بيايد، بعد نمك و فلفل را افزوده و تخم‌مرغ‌ها را با كمي نمك به اشگنه اضافه مي‌‌كنيم و هم مي‌‌زنيم تا تخم‌مرغ‌ها يك جا بسته نشوند، و رب انار يا يك ليوان آب انار را به اشگنه اضافه مي‌‌كنيم. در صورت تمايل كمي شكر به آن بيفزايد. اگر انار يا رب‌تان ترش بود مي‌‌توانيد نصف پيمانه هم دانه انار به اشگنه اضافه كنيد. پس از چند جوش اشگنه آماده است.

( رب انار  )



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن املت هاوايي

آموزش و نحوه درست کردن املت هاوايي

آشپزي:

مواد لازم

جوانه ماش                                  1 پيمانه
ذرت كنسروي                               1 پيمانه
هويج                                          2 عدد
بادمجان                                      2 عدد
فلفل دلمه اي                               2/1 عدد
قارچ                                           200 گرم
پياز                                            2 عدد
تخم مرغ                                     4 عدد
روغن مايع                                   2/1 پيمانه
ادويه مخصوص                              1 قاشق چايخوري
نمک                                          مقداري

طرز تهيه

ابتدا قارچ را شسته ورق مي کنيم همراه با کمي روغن تفت مي دهيم . هويج را نيم پز کرده با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت مي دهيم . پياز را سرخ مي کنيم .در کاسه اي تخم مرغ ها را شکسته خوب مي زنيم نمک و ادويه را اضافه نموده سپس هويج ، بادمجان ،ذرت. پياز ، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه اي نگيني خرد و جوانه ماش را به مايه تخم مرغ اضافه مي کنيم اين ترکيب را خوب مخلوط مي کنيم در تابه اي روغن را داغ مي کنيم مايه کوکو رااز هر دو طرف سرخ مي کنيم و بعد با گوجه فرنگي و خيار شور و ليمو ترش تزئين مي کنيم .

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-125.html

املت



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سوپ دال عدس

آموزش و طرز تهيه سوپ دال عدس

آموزش آشپزي

مواد لازم

روغن زيتون                                             سه قاشق غذاخوري
پياز خرد شده                                         يك عدد
كرفس خرد شده                                     دو شاخه
هويج ورقه شده                                       دو عدد
سير خرد شده                                        هشت حبه
سيب‌زميني خرد شده                               يك عدد
دال‌عدس                                               يك پيمانه
آب‌مرغ                                                   چهار پيمانه
برگ‌بو                                                    دو عدد
ليموترش‌                                                دو عدد
پودر زيره                                                 نصف قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز و سس تند                           به ميزان لازم
نمك و فلفل                                             به ميزان لازم

اين غذا با اين مواد اوليه براي 4 نفر مناسب مي باشد.

طرز تهيه

روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس كرفس، هويج، نيمي از سيرها و تمامي سيب‌زميني‌ها را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد.
دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد، در اين هنگام حرارت را كم كنيد تا 30 دقيقه بجوشد و سيب‌زميني و عدس نرم شوند.
برگ بوها، باقي‌مانده سير و نصف ليموترش‌ها را در قابلمه بريزيد و ده‌ دقيقه ديگر بپزيد. حال برگ بوها را برداريد و آب بقيه ليموترش‌ها را درون سوپ بريزيد. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره رواني درآوريد و زيره، نمك، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.
سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و با برش‌هاي ليموترش و برگ جعفري تزئين كنيد.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-122.html

طرز تهيه سوپ رشته



:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نخود پلو با کشمش


مواد لازم

برنج آبكش‌شده سه پيمانه
نخود و کشمش از هر کدام يك پيمانه
رب انار ترش دو قاشق غذاخوري
مرغ يا گوشت 300 گرم
پياز متوسط دو عدد
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم

رب انار

( رب انار  )

طرز تهيه

نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.

رب انار



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کوکو سيب زميني در فر

آموزش و طرز تهيه کوکو سيب زميني در فر

آشپزي

مواد لازم

سيب‌زميني                                     دوكيلو
تخم‌مرغ زده شده                              دو عدد
پودر نان خشك                                 هفت قاشق غذاخوري
نمك                                              دو قاشق چايخوري
پياز رنده شده                                  سه عدد
روغن مايع                                       نصف پيمانه

اين غذا با اين مواد اوليه براي شش نفر مناسب مي باشد.


آموزش آشپزي

طرز تهيه

فر را از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد. سيب‌زميني‌ها را پوست كنده و ريز رنده كنيد.
سيب‌زميني‌هاي رنده شده را به همراه پودر نان‌خشك، تخم‌مرغ، نمك و فلفل‌سياه درون ظرفي ريخته، خوب هم بزنيد تا تخم‌مرغ‌ها كمي پف كنند. در اين هنگام پياز رنده شده را به آن بيفزاييد و شش قاشق غذاخوري، روغن در آن ريخته و هم بزنيد.
بقيه روغن را در ظرف مناسب فر كه متناسب با اندازه مايه كوكو باشد، بريزيد. اندازه ظرف بايد طوري باشد كه ضخامت كوكو حداكثر 4 سانتي‌متر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهيد تا روغن داغ شود.
قالب را با احتياط از درون فر بيرون آورده و مايه كوكو را درون ظرف پهن كنيد. هرچه روغن داغ‌تر باشد، كوكوي برشته‌تري خواهيد داشت.
قالب كوكو را به مدت 45 تا 60 دقيقه در فر بگذاريد تا پخته و طلايي تيره شود. كوكوي آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد در اين كوكو مقداري پنير رنده شده، مثل پنير چدار بريزيد.

کوکو سيب زميني

لينک مستقيم : http://mihangram.com/ashpazi-123.html 



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و نحوه درست کردن حلوا ارده

طرز تهيه و نحوه درست کردن حلوا ارده

آشپزي

مواد لازم

آرد گندم                                      300 گرم
ارده                                           180 گرم
گردوي خرد شده                           200 گرم
پودر نارگيل                                   150 گرم
شکر                                          450 گرم
آب                                             375 ميلي ليتر
زعفران دم کرده                             2 قاشق سوپخوري
گلاب                                          2 قاشق سوپخوري
هل                                            1 قاشق چايخوري
پودر پسته                                    به ميزان لازم
بادام پرک                                     به ميزان لازم

طرز تهيه

آرد را روي حرارت ملايم تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود بعد ارده را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد بعد از روي حرارت برداريد گردوي خرد شده و پودر نارگيل را اضافه کنيد واز طرف ديگر شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد به شکر در آب حل شده سپس گلاب و زعفران دم کرده و هل را اضافه کنيد و پس از يک دو جوش از روي حرارت برداريد و بعد شربت را بتدريج با مواد حلوا مخلوط کنيد تا حلوا به غلظت دلخواه برسد (ميزان مصرف شربت بسته به نوع آرد متفاوت است.) روي قالب را سلفون کشيده و نصف حلوا را درون قالب ريخته و روي آن را پودر پسته بريزيد و با قاشق کاملاً صاف کنيد بعد مابقي مواد حلوا را روي آن بريزيد و روي آن را پودر پسته بپاشيد بعد روي آن را بپوشانيد بمدت چند ساعت در يخچال قرار دهيد بعد از چند ساعت در ظرف مورد نظر برگردانيد روي آن را مجدداً پودر پسته بپاشيد و اطراف آن را با بادام پرک تفت داده شده تزئين کنيد.//گروه اشپزي

منبع: مجله خبري دوستان

طرز تهيه و نحوه درست کردن حلوا ارده

 

لينک مستقيم : http://mihangram.com/ashpazi-124.html

 



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نيمار: از حضور در بارسلونا خوشحالم

 

نيمار، ستاره بارسلونا عنوان کرد که از حضور در اين تيم خوشحال است و به دنبال جدايي از اين باشگاه نيست.

( نيمار )

به گزارش "ورزش سه"،‌نيمار 24 ساله در جريان فينال کوپا دل ري موفق شد گل دوم را به ثمر برساند و تير خلاصي بر پيکره بي جان سويا وارد کند. شايعاتي درباره تيم‌هاي مورد علاقه به او و تمايل بارسا براي فروشش شنيده مي‌شد ولي خود او عنوان کرد که قصد جدا شدن از بارسا را ندارد.
او گفت:" فصل فوق‌العاده اي براي ما بوده است. سخت بود زيرا پس از حذف از چمپيونزليگ خيلي ناراحت بوديم.ولي تمام تلاشمان را کرديم که در هر دو جام ديگر موفق باشيم و همينطور هم شد.ممنونيم که يک سال ديگر را با ما جشن گرفتيد، از همه چيز ممنونيم. من از حضور در اين باشگاه خوشحالم و خودم را بخشي از بارسا مي‌دانم.  به پيش بارسا، به پيش کاتالونيا."
 منبع:  ورزش سه

نيمار



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 خرداد 1395 | نظرات ()