نوشته شده توسط : atefeh

پيروزي پرگل آرژانتين با هت تريک مسي

مسي

تيم ملي آرژانتين در دومين ديدارش در رقابت هاي کوپا آمه‌ريکا موفق شد با نتيجه 5-0 پاناما را از پيش رو بردارد.‏

 

به گزارش "ورزش سه"، ليونل مسي که در اولين ديدار آلبي سلسته مقابل شيلي غايب بود، در اين ديدار به ترکيب اصلي برگشت و با ‏زدن 3 گل، نقش پررنگي در پيروزي تيمش داشت.‏


اولين موقعيت جدي بازي را بازيکنان پاناما ايجاد کردند اما اين آرژانتين بود که در دقيقه 7 توسط نيکلاس اوتامندي به گل رسيد. روي ‏ارسال آنخل دي ماريا، مدافع پيش تاخته آرژانتين توانست با ضربه سر کار را تمام کند.‏
بعد از اين گل بازيکنان پاناما پيش کشيدند و يکي دو موقعيت خطرناک هم روي دروازه آرژانتين ايجاد کردند اما با اخراج آنيبال گودوي ‏در دقيقه 30، کار براي اين تيم دشوارتر شد.‏


آرژانتين از برتري نفري استفاده کرد و در دقايق پاياني نيمه اول بازي را در دست گرفت اما نتوانست به گل برسد و اين نيمه با همان ‏تک گل به پايان رسيد.‏
نيمه دوم هم با حملات شاگردان تاتا مارتينو آغاز شد تا اينکه سرانجام در دقيقه 68، آنها به گل دوم رسيدند. ضربه بازيکن پاناما براي ‏دفع توپ به هيگواين برخورد کرد و به طور اتفاقي مقابل مسي قرار گرفت. او هم از فرصت استفاده کرد و حساب کار را 2-0 کرد.‏

 

برتري آلبي سلسته ادامه داشت و 10 دقيقه بعد مسي گل سوم را به ثمر رساند. روي يک ضربه آزاد بود که ستاره بارسا با ضربه اي ‏تماشايي کار را تمام کرد. ‏


اما اين هم پايان کار نبود و در 3 دقيقه پاياني بازي، آرژانتين دو بار ديگر به گل رسيد. ابتدا در دقيقه 87، مسي با حرکت تکنيکي در ‏محوطه جريمه پاناما و يک ضربه فني، هت تريکش را کامل کرد.‏


سپس در دقيقه 90 روي حرکت خوب مسي و دخالت روخو، موقعيت نصيب سرخيو آگوئرو شد و او هم گل پنجم را به نام خود کرد. با ‏اين پيروزي، آرژانتين به دور بعد رقابت ها صعود کرد. ‏

منبع: ورزش 3

مسي



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه گوش فيل شکل دار

آموزش و طرز تهيه گوش فيل شکل دار

آشپزي

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ                                    يك عدد
روغن جامد قنادي آب‌شده                   155 گرم
ماست                                           175گرم
بيكينگ‌پودر                                      نصف قاشق چايخوري
آرد سفيد                                       250 گرم
روغن براي سرخ‌كردن                         به ميزان لازم

مواد لازم براي شربت

شكر                                            دو پيمانه
آب                                              يك پيمانه
گلاب                                           نصف پيمانه
زعفران و جوهرليمو                          به ميزان لازم

طرز تهيه

زرده تخم‌مرغ را با روغن آب كرده و ماست مخلوط كنيد و با چنگال هم بزنيد. بيكينگ‌پودر و آرد سفيد را با هم مخلوط و كم‌كم به مواد بالا اضافه كرده ورز دهيد. سپس در يك كيسه نايلوني به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. روي سطح كار آردپاشيده و با وردنه خمير را باز كرده و به دلخواه قالب بزنيد. روغن را در تابه داغ كرده و گوش‌فيل‌ها را در آن سرخ كنيد. براي تهيه شربت تمامي مواد را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود. سپس گوش‌فيل‌ها را داخل آن ريخته تا شربت به خورد آنها برود.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-136.html

 

زولبيا و باميه



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن استيک بوقلمون

آموزش و نحوه درست کردن استيک بوقلمون

آموزش آشپزي

مواد لازم

سينه بوقلمون                               200 گرم
پودرسير                                       نصف قاشق چايخوري
سويا                                           سس يك قاشق غذاخوري
فلفل‌سياه نيم‌كوب                          نصف قاشق چايخوري
زعفران و سبزيجات بخارپزشده            به ميزان لازم

طرز تهيه

سينه بوقلمون را با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم، بعد پودرسير، سويا سس ، زعفران و فلفل نيم‌كوب را به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم تا به خورد سينه بوقلمون برود. آن‌گاه بوقلمون را در ماهي‌تابه‌اي كه قبلا چرب كرده‌ايم سرخ مي‌كنيم. مي‌توانيم اين استيك را با سبزيجات بخارپز شده سرو مي‌كنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-135.html

خورش بوقلمون



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش فسنجان

مواد لازم

مرغ پاک کرده بدون استخوان آماده شده يک عدد (درحدود يک کيلو تا 5/1 کيلوگرم)

مغز گردو چرخ کرده نيم کيلوگرم

پياز سرخ کرده 3تا 4 قاشق سوپخوري

آب انار 3تا 4  ليوان (مي شود به جاي آب انار 4 تا 5 قاشق سوپخوري رب انار مصرف کرد)

شکر به مقدار لازم (در صورتيکه آب انار يا رب انار ترش باشد)

نمک به ميزان لازم


طرز تهيه فسنجان

مرغ را با پياز و 3 تا 4 ليوان آب و گردوي چرخ کرده و کمي نمک و فلفل در ظرف مناسبي مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا خورش آهسته بجوشد و آب انار يا رب انار را اضافه مي کنيم و مي گذاريم خورش آهسته بجوشد تا مرغ کاملا بپزد و خورش جا بيافتد .

خورش فسنجان را مي چشيم و در صورت ترش بودن خورش کمي شکر اضافه مي کنيم . خورش بايد بعد از آماده شدن کاملا به روغن بيافتد و آب نداشته باشد. و در صورتيکه مرغ پخته شد و خورش جا نيافتاد مرغ را خارج مي کنيم و موقع کشيدن داخل خورش قرار مي دهيم.

در خورش فسنجان آلو نيز مي توان ريخت. و خورش فسنجان را با مرغابي نيز مي توان تهيه نمود.

در صورتيکه رب انار مصرف کرديم يکي دو ليوان آب زيادتر مي ريزيم زيرا فسنجان بايد با آب بيشتر و مدت طولاني تر بجوشد تا به روغن بيافتد.

نکته:در صورتي که تمايل داريد فسنجان شما رنگ تيره به خود بگيرد آن را در ظرف مسي طبخ کرده يا در صورت نبودن ديگ مسي از يک قاشق مسي که داخل خورش فسنجان هنگام پخت قرار مي دهيد مي توانيد استفاده کنيد.

خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سالاد نودل چيني

 (  طرز تهيه سالاد رژيمي )

مواد لازم

? يک ليوان مرغ آبپز خرد شده
? يک ليوان جعفري خرد شده
? يک ليوان هويج رنده شده
? قاشق غذاخوري پياز خرد شده
? 4/1 ليوان مايونز
? 4/1 ليوان خامه
? يک بسته نودل (رشته چيني)

طرز تهيه

سس مايونز و خامه را در يک ظرف جداگانه با يکديگر مخلوط مي کنيم.
در يک کاسه بزرگ مرغ ، جعفري پياز و هويج را مخلوط مي کنيم. سپس مخلوط مايونز و خامه را به آن اضافه مي کنيم.
در آخر رشته چيني (نودل) را طبق دستورالعمل روي پاکت (در حدود 3 تا 4 دقيقه) در آب جوش قرار مي دهيم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزيجات و مرغ مي افزاييم
براي جلوگيري از خمير شدن رشته چيني بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ مرغ و سبزيجات

مواد لازم ساندويچ مرغ
 

? يک فنجان گوشت خرد شده مرغ يا بوقلمون
? يک چهارم فنجان پياز خردشده
? يک چهارم فنجان ساقه کرفس
? يک چهارم قاشق چايخوري فلفل
? يک قاشق غذاخوري جعفري يا گشنيز خرد شده
? يک چهارم فنجان سس مايونز
? نمک و فلفل به ميزان دلخواه
? نصف قاشق چايخوري آويشن


طرز تهيه


آويشن را درون سس مايونز بريزيد. گوشت مرغ را پس از پخته‌شدن بخوبي خرد کرده و همراه با پياز و ساقه کرفس خرد شده درون ظرف مناسبي ريخته و سپس به ميزان دلخواه به آن فلفل و نمک بپاشيد.
جعفري يا گشنيز خرد شده را به مواد درون کاسه اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنيد. از اين مخلوط داخل نان بريزيد و به‌عنوان عصرانه سرو کنيد.
ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن سيب زميني برگر

آموزش و نحوه درست کردن سيب زميني برگر

آشپزي

مواد لازم

نيمه‌آماده (به فرم وافل)                             16 عدد سيب‌زميني
گوشت چرخ‌کرده گوساله يا بوقلمون            450 گرم
ادويه مخلوط                                           دو قاشق چايخوري
گوجه‌ فرنگي گيلاسي                               4 عدد
سس خردل، کچاپ                                  به مقدار لازم
خامه ترش                                             به مقدار لازم
خيارشور                                               به مقدار لازم
پنير پيتزا                                               به مقدار لازم

طرز تهيه

فر را با دماي 400 درجه فارنهايت روشن کنيد. کف سيني فر يک لايه فويل بگذاريد. سيب‌زميني‌ها را با فاصله درون سيني بچينيد و به مدت 18 تا 20 دقيقه در فر بپزيد تا کاملا برشته و طلايي شوند.
سيب زميني ها را از فر خارج نموده و فر را خاموش کنيد. کباب‌پز را روشن کنيد. در اين مرحله، در يک کاسه متوسط، گوشت و ادويه را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را در دست به شکل ميني‌برگر حالت دهيد و 16 عدد درست کنيد.
برگرها رادر تابه، روي حرارت ملايم سرخ کنيد و سپس آنها را روي دستمال کاغذي حوله‌اي بچينيد تا روغنشان گرفته شود. برگرها را روي سيب‌زميني‌ها قرار دهيد. روي آن پنير و يک نيمه گوجه‌فرنگي بگذاريد. اين برگرها را با سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خيارشور سرو کنيد.

لينک مستقيم : http://mihangram.com/ashpazi-132.html

ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سبزي پلو

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم

برنج 1 کيلو گرم

سبزي پلو (تره - جعفري - شبت - گشنيز - کمي شنبليله ) 1.5 تا 2 کيلوگرم

گوشت ماهيچه 750 گرم

روغن 200 گرم

زعفران سائيده يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه

برنج را قبلا خيس مي کنيم سبزي را به دقت تميز مي نمائيم و ميشوئيم داخل آبکش مي ريزيم تا آب آن برود ، گوشت را جداگانه مي پزيم بطوريکه بعد از پختن يک ملاقه آب داشته باشد .

سبزي را خرد مي کنيم و برنج را آبکش مي کنيم ولي کمي دان تر بر مي داريم . ته ديگ را دو تا سه قاشق روغن آبکرده ونصف ليوان آب مي ريزيم ، برنج داخل آبکش را کم کم در ديگ مي ريزيم و سبزي خرد کرده را به تدريج لاي برنج مي پاشيم و گوشت را لاي پلو مي گذاريم . سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط مي کنيم ، عرق برنج را که گرفتيم ، آبگوشت و روغن را روي برنج مي دهيم و برنج را در فر يا روي شعله دم مي کنيم .

هنگام کشيدن پلو زعفران سائيده حل شده در آب جوش را با کمي پلو مخلوط مي کنيم و روي ديس مي دهيم و کمي روغن داغ کرده روي پلو مي دهيم .

مي شود لاي سبزي پلو را هنگام دم کردن يک دسته سير تازه تميز کرده بگذاريم .


نکته : سبزي پلو را بدون گوشت مي توان آماده نمود و مي شود وقتي مغز برنج نرم شد سبزي را در ديگ بريزيم و بلافاصله ديگ را از روي آتش بر داريم و در آبکش بريزيم و مطابق دستور دم کنيم.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن قارچ پلو

آموزش و نحوه درست کردن قارچ پلو

آموزش آشپزي

مواد لازم

ران مرغ                                             دو عدد
فلفل دلمه‌اي                                      يك عدد
قارچ                                                 200 گرم
روغن و زعفران                                    به ميزان لازم
زرشك و کره از هر کدام                         50 گرم
برنج                                                 دو پيمانه
نمك                                                 به ميزان لازم
فلفل                                                به ميزان لازم
شكر                                                يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه

قارچ‌ها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود. مرغ را جداگانه پخته و ريز كنيد. فلفل دلمه‌اي‌هاي خردشده را به قارچ اضافه كنيد. بعد از كمي تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در اين فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذاريد. زرشك را با كمي روغن، شكر و زعفران براي چند دقيقه روي حرارت بگذاريد بعد از دم كشيدن برنج، مواد را لابه‌لاي آن ريخته و در آخر روي برنج را با زرشك تزيين كنيد.

لينک مستقيم : http://mihangram.com/ashpazi-133.html

شويد پلو



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ همبرگر پنير لاسبزي

مواد لازم ساندويچ همبرگر

گوشت گوساله چرخ‌شده چهار پيمانه
پياز خرد شده يك عدد
كرفس خرد شده يك ساقه
مخلوط سبزي‌هاي خشك و پودر شده (نعنا، پونه، جعفري و ...) يك قاشق چايخوري
خردل يك قاشق چايخوري
پنير لاسبزي خرد شده نصف پيمانه
نان همبرگري چهار عدد
روغن‌مايع يا روغن‌زيتون دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم
كاهو، كلم، گوجه‌فرنگي و سس خردل براي تزئين

طرز تهيه

گوشت، پياز، كرفس، پودرسبزيجات، خردل، نمك و فلفل‌سياه را در ظرف بزرگي ريخته و خوب با دست ورز بدهيد تا چسبناك شود.

گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوي تقسيم كرده و چهار قسمت از آنها را به شكل همبرگر درآوريد و روي هر كدام مقداري پنير لاسبزي قرار دهيد.

چهار قسمت باقيمانده را هم به شكل همبرگر درآورده و روي چهار قسمت قبلي كه رويش پنير ريخته‌ايد قرار دهيد و با دست آنها را طوري به هم بچسانيد كه به شكل چهار همبرگر بزرگ درآيند و پنير از لابه‌لاي آنها بيرون نزند.

اطراف همبرگرها روغن‌ بماليد. يك تابه نچسب را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود سپس همبرگرهاي آماده و چرب شده را درون آن بچينيد تا هر طرف آنها حدود 10 دقيقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.

همبرگرهاي سرخ شده را لاي نان برش خورده قرار دهيد و روي هر كدام يك برگ كاهو، كلم يا چند برش گوجه‌فرنگي و مقداري سس خردل بريزيد.

نكته : پنير لاسبزي را مي‌توانيد خودتان در منزل تهيه كنيد.براي اين كار مقداري پنير محلي را با كمي سبزي‌معطر تازه و خرد شده مخلوط كنيد.

ساندويچ همبرگر



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()