نوشته شده توسط : atefeh

کباب کوبيده

مواد لازم

گوشت گوسفند  :  1 کيلو گرم
دنبه  :  150 گرم
جوش شيرين  :  1 قاشق سوپخوري
پياز  :  3 عدد
تخم مرغ  :  2 عدد
نمک  :  2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه

گوشت لخم و دنبه را به مقادير مذکور با هم دوباره ماشين کرده پياز رنده شده به آن افزوده و تخم مرغ و جوش شيرين در آن ريخته دستتان را در آب گرم فرو برده، آن را به مدت نيم ساعت مالش بدهيد. سپس نمک هم به آن افزوده باز مالش داده، نيم ساعت بعد سيخ را تر کرده آن را به سيخ کشيده، روي آتش تند ذغال کباب کنيد.
هرگاه قطرات روغن از کباب روي آتش ريخت سيخ کباب را روي نان گذاشته کمي فشار بدهيد تا چربيش گرفته شود و سپس دوباره سيخ را روي آتش بگذاريد همين که به اندازه کافي کباب شد تا سرد نشده به سر سفره ببريد.

کباب کوبيده



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سبزي پلو با ماهي

 

مواد لازم‌


برنج‌، روغن‌، ماهي‌، تخم‌مرغ‌،سبزي‌پلو شامل‌: تره‌، جعفري‌، گشنيز، شنبليله‌،بابونه‌ (اگر موقعش‌ باشد و بتوان‌ فراهم‌ نمود.)،سير تازه‌، نمك‌، آرد گندم‌.


طرز تهيه‌ سبزي پلو با ماهي


ابتدا بايد برنج‌ خيس‌ كرده‌ را كه‌ حداقل‌ 24ساعت‌ همراه‌ نمك‌ خيسانده‌ شود، جوشانده‌ وآبكش‌ كرده‌، سپس‌ آب‌ روغن‌ به‌ اندازه‌ درست‌نماييد ونصف‌ آن‌ را ته‌ ديگ‌ ريخته‌، برنج‌ آب‌كش‌كرده‌ را به‌ طور افشان‌ توي‌ ديگ‌ برگردانده‌لابلايش‌ سبزي‌ ساطوري‌ كرده‌ را كه‌ قبلا آماده‌كرده‌ايد پاشيده‌ و چند ساقه‌ سير تازه‌ وسطش‌گذارده‌، بقيه‌ برنج‌ و سبزي‌ را روي‌ آن‌ بريزيد ونصف‌ آب‌ روغن‌ مانده‌ را رويش‌ داده‌ و بر روي‌آن‌ دم‌كني‌ انداخته‌، حدود يكساعت‌ وزيادترروي‌ دم‌ بگذاريد.
? دستور آماده‌ كردن‌ سبزي‌
سبزي‌هاي‌ ذكر شده‌ را پاك‌ كرده‌، تميز بشوييد ودر آبكش‌ ريخته‌ بگذارندتا كاملا آبش‌ رفته‌ وخشك‌ بشود (و درصورت‌ عجله‌ در پارچه‌ پاكيزه‌ريخته‌ تكان‌ بدهيد) كه‌ آبش‌ گرفته‌ بشود و سپس‌آن‌ را روي‌ تخته‌ ساطوري‌ با كارد ريز كنيد. (بايددقت‌ كنيد كه‌ سبزي‌ پلو را با ساطور نبايد خردبكنيد كه‌ له‌ شود، چون‌ آب‌ مي‌اندازد و نباشدچون‌ برنج‌ را به‌ هم‌ مي‌چسباند.
پس‌ از اين‌ سبزي‌ را چنانچه‌ كه‌ گفته‌ شد زمان‌ دم‌كردن‌ به‌ لاي‌ برنج‌ بپاشيد و ميانش‌ سير تازه‌گذاشته‌ و دم‌ مي‌كنيد وهم‌ مي‌توانيد نزديك‌برداشتن‌ برنج‌ از روي‌ بار سبزي‌ را ريخته‌ و با برنج‌چند جوش‌ داده‌ و بعد آبكش‌ كنيد. ولي‌ نوع‌ اول‌كه‌ سبزي‌ خرد كرده‌ را زمان‌ دم‌ كردن‌ لاي‌ برنج‌بپاشيد بهتر است‌، از آنجا كه‌ هم‌ مزه‌ و خاصيت‌ وهم‌ عطر و بوي‌ سبزي‌ بجا مانده‌ و با جوشيدن‌ وآبكش‌ شدن‌ از بين‌ نمي‌رود، همچنين‌ سير تازه‌ راكه‌ هم‌ مي‌توان‌ با سبزي‌ خرد كرده‌ بكار برد و هم‌به‌ طور دسته‌اي‌ (به‌ شرط پاك‌ كردن‌ و شستن‌ و ته‌و سر ساقه‌ گرفتن‌) لاي‌ برنج‌ بگذاريد.
? تهيه‌ كوكو
سبزي‌ كوكو را كه‌ همان‌ سبزي‌ پلو، شامل‌ تره‌،جعفري‌، گشنيز، شبت‌، شنبليله‌، سير تازه‌ است‌ راگرفته‌ و پاك‌ كرده‌ و بشوييد و سپس‌ ريز ساطوري‌ ويا چرخ‌ بكنيد و اگر مطبوع‌تر و مجلسي‌ بخواهيدآب‌ سبزي‌ را بكار نبريد. آنگاه‌ براي‌ هر نيم‌ كيلوسبزي‌ پاك‌ كرده‌ از هشت‌ تا ده‌تخم‌مرغ‌ و دوقاشق‌ غذاخوري‌ آرد گندم‌ و نيم‌ قاشق‌ نمك‌ ويك‌ قاشق‌ مرباخوري‌ ادويه‌ و زردچوبه‌ مخلوط برروي‌ آن‌ ريخته‌ و به‌ هم‌ بزنيد و در ماهي‌ تابه‌اي‌ كه‌خوب‌ داغ‌ شده‌ باشد بريزيد، براي‌ نيم‌ ساعت‌ درروي‌ شعله‌ ملايم‌ گاز يا آتش‌ گذارده‌، رويش‌ درديگ‌ يا سيني‌ انداخته‌، به‌ ياد داشته‌ باشيد كه‌روغن‌ كوكو تا داغ‌ نشده‌ است‌ مايه‌ را در آن‌نريزيد كه‌ به‌ ته‌ ظرف‌ چسبيده‌ و در زمان‌ پشت‌ و روكردن‌ خرد مي‌شود.
? تهيه‌ ماهي‌
ماهي‌ را سر و دمش‌ را گرفته‌، شكمش‌ را خالي‌كرده‌، كاملا بشوييد وقطعه‌ قطعه‌ نموده‌، اول‌ دردستمال‌ خشك‌ وسپس‌ در روغن‌ سرخ‌ بكنيد.ماهي‌ را به‌ دو نوع‌، بلكه‌ به‌ سه‌ نوع‌ مي‌شود سرخ‌كرده‌ و پخت‌: اول‌ با پوست‌ وفلس‌ كه‌ در اين‌صورت‌ خود ماهي‌ سالم‌تر مانده‌ و گوشت‌ آن‌ دراثر نسوختن‌ كمتر نفله‌ مي‌شود. دوم‌ بي‌پوست‌ كه‌پوست‌ و فلس‌ را از آن‌ جدا كرده‌ و در روغن‌سرخ‌ بكنيد. نوع‌ سوم‌ با كباب‌ كردن‌، كه‌ ماهي‌ راپس‌ از تميز نمودن‌ درفر يا تنور، يا كباب‌پز، كباب‌بكنيد (ماهي‌ جهت‌ كباب‌ كردن‌ به‌ نسبت‌ حجم‌ وضخامت‌ از نيم‌ تا يكساعت‌ در فر 200 درجه‌ ياكباب‌پز و تنور آماده‌ مي‌شود.)
? كشيدن‌ سبزي‌ پلو:
سبزي‌پلو را پس‌ از خوب‌ دم‌ كشيدن‌ كه‌ كمتر ازيك‌ ساعت‌ نبايد به‌ حالت‌ دم‌ كرده‌ بماند كشيده‌،اگر خواستيد مي‌توانيد رويش‌ كمي‌ برنج‌ زعفراني‌و روغن‌ حيواني‌ اعلا داده‌ و همراه‌ كوكو كه‌ درظرفي‌ جداگانه‌ و ماهي‌ سرخ‌ كرده‌ كه‌ نيز درظرفي‌ ديگر نهاده‌، كنارش‌ نارنج‌ بريده‌ قرار بدهيدو سرسفره‌ ببريد. اين‌ غذا را معمولا با دست‌مي‌خورند، از آن‌ جهت‌ كه‌ ماهي‌ جز با دست‌ ازتيغ‌ و استخوان‌ جدا نمي‌شود، مضافا بر اينكه‌ باگرفتن‌ كمي‌ نان‌، مخصوصا نان‌ لواش‌ در پشت‌ هرلقمه‌اش‌ مزه‌اش‌ زيادتر مي‌شود. نارنج‌ و در غيرآن‌ آب‌ ليمو از لازمات‌ اين‌ غذا بوده‌ و با دوغ‌ وماست‌ ميل‌ كنيد.
? پاك‌ كردن‌ ماهي‌
تاكنون‌ بارها شده‌ كه‌ زنان‌ خانه‌دار براي‌ پاك‌كردن‌ ماهي‌ با مشكلات‌ جدي‌ مواجه‌ مي‌شوند، به‌خصوص‌ اينكه‌ براي‌ پاك‌ كردن‌ ماهي‌، ماهي‌ ازروي‌ تخته‌ ليز مي‌خورد، براي‌ اين‌ مشكل‌ شمامي‌توانيد از دو روش‌ استفاده‌ كنيد:
1) ابتدا كمي‌ نمك‌ روي‌ تخته‌اي‌ كه‌ زير ماهي‌گذاشته‌ايد، بپاشيد، اين‌ حركت‌ باعث‌ مي‌شود،ماهي‌ ليز نخورد و به‌ نمك‌ بچسبد... آن‌ گاه‌ به‌راحتي‌ مي‌توانيد ماهي‌ را پاك‌ كنيد.
2) مي‌توانيد يك‌ روزنامه‌ زير ماهي‌ بگذاريد، امابايد حساب‌ اين‌ را هم‌ كنيد كه‌ سپس‌ بايد روزنامه‌را از ماهي‌ جدا كنيد.
اما بهترين‌ كار اين‌ است‌ كه‌ خودفروشنده‌ ماهي‌برايتان‌، ماهي‌ را قطعه‌ قطعه‌ و يا پاك‌ كند...
? مراقب‌ تيغ‌ ماهي‌ باشيد
درخيلي‌ از خانواده‌ها ديده‌ مي‌شود كه‌ در روزاول‌ عيد، هنگام‌ خوردن‌ سبزي‌ پلو با ماهي‌،تيغ‌هاي‌ ماهي‌ در گلويشان‌ گير مي‌كند و باعث‌ناراحتي‌ مي‌شود و حتي‌ كار بعضي‌ها را به‌بيمارستان‌ مي‌كشاند، به‌ سه‌ نكته‌ اشاره‌ مي‌كنيم‌ كه‌در زمان‌ خوردن‌ ماهي‌ بايد آن‌ را رعايت‌ كنيد كه‌اگر خداي‌ ناكرده‌ تيغ‌ آن‌ در گلويتان‌ گير كرد،راهكاري‌ براي‌ شما باشد:
1) در زمان‌ خوردن‌ ماهي‌، تيغ‌هاي‌ ريز را به‌خوبي‌ از هم‌ جدا كنيد و در اين‌ كار، صبر و حوصله‌به‌ خرج‌ دهيد تا تيغ‌ ماهي‌ در گلويتان‌ گير نكند.
2) اگر يكبار تيغ‌ ماهي‌ در گلويتان‌ گير كرد، تكه‌اي‌سيب‌ زميني‌ پخته‌ با يك‌ تكه‌ نان‌ خمير بماليد، پس‌چه‌ بهتر كه‌ خانم‌هاي‌ خانه‌دار براي‌ ايمني‌ بيشتراين‌ دو خوراكي‌ را روي‌ سفره‌ غذا داشته‌ باشند.
3) و سرانجام‌ براي‌ تسكين‌ درد و ناراحتي‌ ناشي‌از خراش‌ تيغ‌ ماهي‌ درگلو، يك‌ ليمو ترش‌ را ازوسط به‌ دو نيم‌ كنيد و به‌ آرامي‌آب‌ ليمو رابمكيد... اگر مشكل‌ بسيار حاد بود، بايد سريعا خودرا به‌ پزشك‌ برسانيد.

منبع: گروه آشپزي

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

همبرگر آسيايي

ساندويچ همبرگر

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده - 250 گرم
پياز - يك عدد
هويج - 250 گرم
تخم‌مرغ - يك عدد
نان خشك - به ميزان لازم
نمك و فلفل - به ميزان لازم
نان همبرگري - به ميزان لازم
روغن - به ميزان لازم


طرز تهيه

ابتدا گوشت چرخ كرده را با هويج، نان‌خشك، پياز و تخم‌مرغ ميكس مي‌كنيم، البته بهتر است گوشت آماده شده 24 ساعت در يخچال بماند. سپس به اندازه يك پرتقال كوچك برمي‌داريم و در كف دست به اندازه دو سانتي‌متر پهن مي‌كنيم و در روغن با حرارت ملايم با در بسته مي‌گذاريم تا خوب طلايي شود. سپس با كاهو، نان همبرگر، خيارشور و گوجه سرو مي‌كنيم.

ساندويچ همبرگر



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ مرغ با مايونز

مواد لازم:
سينه مرغ پخته=يک عدد
پياز خرد شده=4/1 ليوان
آبليمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم
گشنيز و جعفري خرد شده=نصف فنجان
سس مايونز=2 قاشق غذاخوري
نان مخصوص ساندويچ=به مقدار لازم
طرز تهيه:
مرغ پخته شده ريش ريش و خرد کنيد.سپس مرغ هاي خرد شده را در يک کاسه با سبزي ها و پياز و سس مايونز و آبليمو و نمک و فلفل مخلوط کنيد. سپس مقداري از مواد را لاي نان ساندويچ بگذاريد.

ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سالاد ايتاليايي

طرز تهيه سالاد رژيمي )

مواد لازم
- لوبيا قرمز پخته 350 گرم

- روغن زيتون 4/1 فنجان

- سرکه 2 قاشق سوپ خوري

- آبليمو 2 قاشق سوپ خوري

- سير له شده يا پودر سير يک حبه يا يک قاشق چايخوري

- اورگانو خشک 2/1 قاشق چايخوري

- نمک و فلفل

- پيازچه خرد شده 4/1 فنجان

- جعفري خرد شده 2 قاشق سوپ خوري

- سالامي 8 برگ يا 80 گرم

- کاهو يا برگ اسفناج جهت تزئين چند برگ

- گوجه فرنگي متوسط ورقي شده يک عدد

- تخم مرغ پخته حلقه شده دو عدد

 
طرز تهيه
لوبيا را داخل کاسه بريزيد. روغن زيتون سرکه آبليمو سير له شده ارگانو نمک و فلفل را خوب بهم بزنيد و به لوبيا اضافه کنيد و روي آن را پوشانيده مدت چند ساعت در يخچال بگذاريد يکساعت قبل از مصرف لوبيا را با پيازچه جعفري وسالامي مخلوط کنيد .ظرف مناسبي را انتخاب کرده کف آنرا با کاهو بپوشانيد لوبيا را وسط ظرف ريخته اطراف آن را با گوجه فرنگي و ورقه هاي تخم مرغ تزئين کنيد .

طرز تهيه سالاد رژيمي



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

كئي‌ انار ( مازندران )

ب انار
مواد لازم
    كدو حلوايي‌ پوست‌ كنده‌ و خرد شده: 1/5 كيلو
    لوبيا چيتي: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
    لوبيا سفيد: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
    عدس: يك‌ پيمانه‌
    پياز سرخ‌ شده: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
    ناردون‌ خشك‌ شده‌ (دانه‌ انار:) دو قاشق‌ غذاخوري‌
    رب‌ انار: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
    سير: دوحبه‌ (خرد شده)
    نمك، فلفل‌ و زردچوبه: به‌ مقدار لازم‌
   
    طرز تهيه:
    ابتدا حبوبات‌ را كه‌ از يك‌ روز قبل‌ خيس‌ كرده‌ايم، آب‌ آن‌ را عوض‌ كرده‌ و جداگانه‌ مي‌پزيم. آنگاه‌ در ظرفي‌ ديگر كدوي‌ خرد شده‌ را با يك‌ ليوان‌ آب، به‌ جوش‌ آورده‌ وحرارت‌ راكم‌ مي‌كنيم‌ تا بپزد. پس‌ از پخته‌ شدن‌ كدو، با پشت‌ كف‌ گير آن‌ را روي‌ حرارت، له‌ كرده‌ وهم‌ مي‌زنيم.
     سپس‌ پياز سرخ‌ شده، سير خام‌ خرد شده، ناردون، رب‌ انار و نمك‌ و ادويه‌ را اضافه‌ مي‌كنيم‌ تا بپزد و كاملا جا بيفتد. 10 دقيقه‌ قبل‌ از برداشتن‌ مواد از روي‌ اجاق، حبوبات‌ پخته‌ شده‌ را اضافه‌ مي‌كنيم.
     (لازم‌ به‌ توضيح‌ است‌ كه‌ از انار تازه‌ هم‌ مي‌توان‌ به‌ جاي‌ انار خشك‌ كرده‌ استفاده‌ كرد و اگر دانه‌ اناري‌ كه‌ استفاده‌ مي‌كنيد، ترش‌ است، در صورت‌ تمايل‌ براي‌ ملس‌ شدن، مي‌توانيد يك‌ قاشق‌ شكر اضافه‌ كنيد.)

ب انار

 



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه کيک کشک بادمجان

آموزش و طرز تهيه کيک کشک بادمجان

 

مواد لازم

کيک کشک بادمجان

بادمجان                                     3 عدد
کشک                                       250 گرم
پياز                                           2 عدد
گردو                                         به مقدار لازم
نعنا                                          به مقدار لازم
کنجد                                        به مقدار لازم
روغن                                        به مقدار لازم
آب                                           1 استکان
نمک و ادويه                               به مقدار لازم
نان تست                                  1 بسته
سبزي خوردن                             به مقدار لازم

 

طرز تهيه

طرز تهيه کشک بادمجان

يک عدد پياز را به صورت نگيني خرد مي کنيم و با مقداري روغن سرخ مي کنيم پياز که طلايي رنگ شد بادمجان (بادمجان را مي شوييم و پوست مي گيريم و خرد مي کنيم) را به آن اضافه مي کنيم و مقداري نمک و ادويه داخل آنها مي ريزيم سپس آب را به آنها اضافه مي کنيم و حدود نيم ساعت اجازه مي دهيم با شعله کم بامجان ها کاملا بپزنند بعد از آن مقداري نعنا داغ درست مي کنيم و بادمجان که مقداري سرد شد کشک و مقداري نعنا داغ را به آن اضافه مي کنيم

 

براي تهيه کيک کشک بادمجان

کناره هاي نان تست را مي گيريم و به شکلي که دوست داريم کيکمان باشد نان هاي تست را قرار مي دهيم ما در اينجا 4 عدد نان تست را به شکل مربع کنار هم قرار داديم سپس مقداري کشک بادمجان را روي نان ها قرار مي دهيم و پخش مي کنيم بعد 4 عدد نان ديگر را بر مي داريم کناره هاشون را مي گيريم و روي مواد قرار مي دهيم و مقداري فشار مي دهيم تا به هم بچسبند همين کار را تا چند لايه انجام مي دهيم در لايه آخر بعد گذاشتن نان ديگه کشک بادمجان روي آنها نمي ريزيم و روي لايه آخر و همين طور دورتا دور کيکمان (نان ها) را کشک مي ماليم و داخل يخچال قرار مي دهيم و 1 ساعت قبل از صرف کردن آن را از يخجال بيرون آوريد و سپس آن را به شکل دلخواه خودتان تزيين کنيد


تزيين کيک

در اينجا براي تزيين کيک يک عدد پياز را به صورت نگيني خرد مي کنيم و سرخ مي کنيم  و همين طور از مقداري کنجد و گردو و نعنا داغ استفاده شده است و بوسيله پوست بادمجان و خلال پاپيون درست کرديم و وسط آن يک تربچه قرار داديم و براي تزيين دور ظرفمان از مقداري سبزي خوردن استفاده کرده ايم.

طرز تهيه کيک کشک بادمجان

منبع:اختصاصي ميهن گرام

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-119.html

کيک کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه خوشمزه

آشپزي

مواد لازم

سيب زميني                             4 عدد متوسط
تخم مرغ                                   2 عدد
مرغ                                         1 سينه
خيار شور                                 250 عدد
سس مايونز                              به مقدار لازم
روغن زيتون                               1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه

سيب زميني را مي پزيم و تخم مرغ ها را آبپز مي کنيم و همين طور مرغ را مي پزيم بعد از اينکه مواد پخته شدند کمي صبر مي کنيم تا مواد مقداري سرد شوند و به همراه خيار شور تمامي مواد را چرخ مي کنيم و مواد چرخ شده را به همراه سس مايونز با هم ترکيب مي کنيم و مي توانيد روي آن يک قاشق روغن زيتون بريزيد بهتر است حدود 20  دقيقه الويه را داخل يخچال قرار دهيد و بعد الويه را صرف کنيد.

 
نکات پاياني

• مي توانيد از مقداري ذرت و نخود فرنگي پخته شده نيز استفاده کنيد.
• از هويج نيز مي توانيد استفاده کنيد.
• مي توانيد مواد را بسيار ريز خرد کنيد و يا اينکه آنها را رنده کنيد.
• براي تزيين الويه مي توانيد از گوجه,خيار شور,ذرت و … استفاده کنيد.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن ترشي آش

آموزش و نحوه درست کردن ترشي آش

آموزش آشپزي

مواد لازم

نخود، لوبيا و عدس                                  يك پيمانه
سبزي آش                                           نيم كيلوگرم
رب انار يا رب آلو ترش                              سه قاشق غذاخوري
سير ريز يا خلال‌شده                               يك پيمانه
برنج                                                    دو پيمانه
نعنا خشك                                            چهار قاشق غذاخوري
نمك                                                    به ميزان لازم
فلفل و زردچوبه                                      به ميزان لازم

طرز تهيه

ابتدا حبوبات را از شب قبل خيس كرده و بعد آنها را بپزيد. درون قابلمه‌اي متوسط را تا نصف آب ريخته و بعد برنج را داخل آن بريزيد تا جوش بيايد و كمي باز شوند، سپس حبوبات را به آن اضافه كنيد و پس از اين‌كه آش كمي لعاب‌دار شد سبزي آش را افزوده و پس از پخت سبزي سير و بعد رب انار را به همراه نمك، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و كاملا هم بزنيد. در آخر نعنا را در كمي روغن تفت داده و آش را تزئين كنيد.

نكته:به جاي رب انار يا رب آلو مي‌توان از آب نارنج و كمي شكر استفاده كرد.

آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن حلواي شيرازي

آموزش و نحوه درست کردن حلواي شيرازي

آشپزي

مواد لازم

آرد برنج اعلا                          1پيمانه
شکر                                   2 پيمانه
آب                                     2 پيمانه
گلاب                                  1 پيمانه
زعفران                                2/1 پيمان(حل شده)
روغن                                  2/1 پيمان
خلال پسته                          به اندازه کافي
خلال بادام                           به اندازه کافي

طرز تهيه

آرد برنج را کمي بو داده رنگ آرد نبايد برگردد مي گذاريم سرد شود. 2پيمانه آب و 2 پيمانه شکر و زعفران را داخل ظرف مناسب ريخته و روي شعله گاز گذاشته تا جوش بيايد. آرد برنج را داخل يک پيمانه گلاب ريخته و حل مي کنيم. آب شکر و زعفران که جوش آمد شعله را کم مي کنيم و آرد برنج حل شده را کم کم داخل آب و شکر ريخته و به صورت مرتب هم مي زنيم تا آرد جذب آب و شکر شود روغن داخل حلوا ريخته و هم مي زنيم تا روغن جذب حلوا شود و در ظرف مناسب ريخته با قاشق مدل مي دهيم و خلال پسته و بادام را روي آن تزئين مي کنيم.

طرز تهيه حلوا



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 تير 1395 | نظرات ()