نوشته شده توسط : atefeh

کباب چنگه

( کباب کوبيده )

مواد لازم

گوشت راسته گوساله  :  1500 گرم
دنبه  :  150 گرم
کره  :  250 گرم
پياز  :  3 عدد
روغن زيتون  :  1 فنجان
گوجه فرنگي  :  6 عدد
فلفل  :   قدري

طرز تهيه


براي تهيه کباب بايد از گوشت راسته گوساله يا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه براي کباب خوب انتخاب گوشت آن است که بايد نرم باشد (به‌وسيله گردهاي مخصوص نرم کننده گوشت نيز مي‌توان گوشت را نرم و ترد نمود) ولي بهتر است گوشت را با آب پياز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود.
کباب را مي‌توانيم به هر اندازه که ميل داريم پهن کنيم به اين ترتيب که راسته را روي تخته مي‌گذاريم به انداز‌ اي که ميل داريم پهناي کباب بشود يک قطعه جدا مي‌کنيم مثلاً پهنا چهار انگشت و سپس قطعات ديگر گوشت ميگذاريم قطعات ديگر را مي‌بريم ، بعد گوشت را به قطر دو سانتي‌متر ورقه ورقه مي‌کنيم و آماده مي‌گذاريم، لازم نيست شکل شکل آنها منظم باشد، بايد بين هر دو يا سه قطعه گوشت يک قطعه کوچک دنبه به سيخ کشيده،سپس پياز را نرم رنده مي‌کنيم و روغن زيتون و فلفل را با پياز رنده شده مخلوط مي‌کنيم و گوشت را در اين مايه مي خوابانيم و مي گذاريم لا اقل يکشب بماند بعد گوشت‌ها را به سيخ کشيده و کي روي آن را با کارد مي‌کوبيم و روي حرارت ملايم کباب مي‌کنيم و گاهي سيخ‌هاي کباب را بر مي‌گردانيم کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود و آبدار باشد بعد کباب‌ها را در ديس مي‌کشيم و روي آنها را کمي نمک مي‌پاشيم و کمي هم کره روي آن مي‌گذاريم و اطراف آن را با پياز خلال کرده و جعفري تزيين مي‌کنيم - کباب را نبايد هيچ وقت لاي نان قرار داد زيرا آب کباب به خورد نان مي‌رود و خشک مي‌شود. با کباب چنجه مي‌توان کباب گوجه فرنگي تهيه و مصرف نمود.
بدون دنبه نيز مي‌توان اين کباب را آماده نمود و بعد از طبخ مقداري کره روي آن قرار داد.
در صورتي‌که بخواهيم از آب ليمو يا کيوي خرد شده براي نرم کردن گوشت استفاده کنيم براي هر يک صد گرم گوشت يک قاشق سوپخوري آب ليمو يا کيوي خرد شده با پياز رنده شده مخلوط مي‌کنيم و نيم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در اين مايه مي‌خوابانيم.
در صورتي‌که بخواهيم از گردهاي نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنيم براي هر يک کيلو گوشت يک قاشق مربا خوري از گرد نرم کننده با پياز رنده شده مخلوط مي‌کنيم و نيم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در اين مايه مي‌خوابانيم.
ممکن است بدون روغن زيتون هم گوشت کباب را آماده کرد.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافي است.

کباب کوبيده



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

شامي لپه

( شامي هويج )

مواد لازم


– گوشت بدون چربي نيم کيلو

– لپه 250 گرم

– پياز 2 عدد

– تخم مرغ 4 يا 5 عدد

 – روغن نيم کيلو

– نمک و فلفل و دارچين کمي

– زعفران نصف قاشق چايخوري

 
طرز تهيه


گوشت را بعد از خرد کردن با پياز مي پزيم و لپه را نيز با يک عدد پياز مي پزيم ، گوشت ر ا با دستگاه خرد مي کنيم و لپه را نيز چرخ مي کنيم با هم مخلوط مي کنيم تخم مرغ ، دارچين ، نمک ، فلفل و زعفران را به مواد اضافه مي کنيم خوب مالش ميدهيم تا خوب مخلوط شود و خمير سفت بدست آيد ، خمير را اندازه نارنگي بر مي داريم گرد مي کنيم بعد وسط آن را يک سوراخ مي کنيم تا خوب وسط آن نيز سرخ شود . در تابه کوچکتر با روغن بيشتر بايد سرخ شود.

( شامي هويج



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش حبوبات جوانه دار

( آش رشته )

مواد لازم

جوي پوست‌كنده يك پيمانه
عدس 3/4 پيمانه
بلغور جو 1/2 پيمانه
ماش 3/4 پيمانه
برنج 1/2 پيمانه
سبزي آش همراه با سير 1/5پيمانه
نخود، لوبيا قرمز و لوبيا چيتي از هرکدام 1/2پيمانه
گوشت گوسفندي با قلم 250 گرم
پياز داغ 1/2پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن، سيرداغ و نعنا داغ به ميزان لازم

آش حبوبات جوانه دار

آش حبوبات جوانه دار

طرز تهيه

جوي پوست‌كنده، بلغور و برنج را از شب قبل خيسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غير از ماش و عدس (نخود، لوبيا قرمز و لوبياچيتي) با حرارت ملايم مي‌پزيم تا جوانه‌ها آسيب نبينند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نيز با هم مي‌پزيم. در اين مرحله حبوبات پخته شده و سبزي‌ها را مخلوط كرده و يك قاشق چايخوري زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداري پيازداغ به آش مي‌افزاييم آن‌گاه گوشت پخته شده را كوبيده و به آن‌ها اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا بپزد. سپس مقداري سير و نعناداغ نيز در اين مرحله اضافه مي‌كنيم.

نكته: هنگامي كه گوشت و آب آن را به آش اضافه مي‌كنيم بايد مواظب باشيم كه آش ته نگيرد. ضمنا در غذاهاي حاوي جو بهتر است نمك در پايان غذا اضافه شود تا غذا ته نگيرد.


طرز تهيه حبوبات جوانه‌دار

حبوبات را 24 ساعت خيسانده و در اين مدت آب حبوبات را پنج ساعت يك‌بار عوض مي‌كنيم تا حبوبات بو نگيرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را ميان پارچه‌اي نخي تميز قرار داده و درون آب‌كش مي‌گذاريم و روزي سه تا چهار سبد را زير آب گرفته تا حبوبات خيس بمانند.

بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده ‌مي‌باشند.

نكته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار مي‌گيرند..

( آش رشته 



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش قيمه

( قيمه مرغ )

مواد لازم

گوشت مغز ران گوسفند يا گوساله بدون استخوان 750گرم

لپه 1 استکان(100گرم)

پياز سرخ کرده 3تا 4 قاشق سوپخوري

ليمو عماني 4تا 5 عدد

رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري

سيب زميني پشندي 750 گرم

روغن براي سرخ کردن سيب زميني

نمک و فلفل به قدر کافي

ادويه 1 قاشق مرباخوري

زعفران سائيده 1 قاشق چايخوري

خورش قيمه

خورش قيمه

طرز تهيه

گوشت را به تکه هاي کوچک خرد مي کنيم , سپس لپه رابه دقت تميز مي نمائيم و مي شوئيم . پياز سرخ کرده را با دو قاشق روغن و لپه در ظرف مي ريزيم و ظرف را روي شعله مي گذاريم تا لپه با پياز کمي سرخ شود. اين عمل از له شدن لپه بعد از ريختن جلوگيري مي کند.

در مرحله بعدي گوشت را مي شوئيم و داخل پياز و لپه مي ريزيم و در ظرف را مي گذاريم و حرارت را ملايم مي کنيم تا آب گوشت کشيده شود. سپس دو ليوان آب داخل گوشت مي ريزيم و ليمو عماني را مي شوئيم و به گوشت اضافه مي کنيم و مي گذاريم گوشت آهسته بجوشد و بپزد کمي نمک و ادويه و رب گوجه فرنگي و زعفران را به گوشت مي زنيم و مي گذاريم خورش جا بيافتد .

سيب زميني را بصورت خلال نازک يا چهارگوش چهارگوش خرد مي کنيم و آنرا مي شوئيم و کمي نمک مي زنيم و در روغن فراوان و داغ سرخ مي کنيم.

مي توان سيب زميني را با خورش يکي دو جوش بدهيم و يا خورش را در ظرف بکشيم سيب زميني را روي آن بريزيم.

در طبخ قيمه اگر تيره گي رنگ خورش براي شما مهم نمي باشد مي توانيد از دارچين هم به عنوان چاشني استفاده نماييد.

براي تنظيم مزه قيمه مي توانيد از گرد ليمو استفاده نماييدکه طعم بي نظيري به خورش قيمه مي بخشد.

( قيمه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه شارلوت تمشک به همراه آموزش بيسکويت شارلوت

طرز تهيه شارلوت تمشک به همراه آموزش بيسکويت شارلوت

آشپزي

مواد لازم

بيسکويت شارلوت                          300 گرم(يا 24 عدد بيسکويت قاشقي آماده)
توت فرنگي يا تمشک                      750 گرم
خامه                                         300 گرم
پودر قند                                      150 گرم(6 قاشق سوپخوري)
ژله توت فرنگي يا تمشک                 1 بسته
سفيده تخم مرغ                           2 عدد

طرز تهيه

در صورت امکان از بيسکويت قاشقي که معمولا در شيريني فروشيها آماده فروش است ، استفاده مي کنيم و يا بيسکويت شارلوت را مطابق دستور بيسکويت شارلوت مي پزيم.
قالب گردي را که بايد ديواره آن از کف جدا شود،دور تا دور ديواره قالب به صورت ايستاده و در يک رديف بيسکويت را مي چينيم و آماده مي گذاريم،بعد کرم و ژله را آماده مي نمائيم.
ژله توت فرنگي را در 1?5 ليوان آب جوش حل مي کنيم و در يخچال مي گذاريم تا کمي بسته شود . دم توت فرنگي يا تمشک را گرفته ،مي شوئيم و در صافي مي ريزيم،خامه را با پودر قند مخلوط کرده ظرف خامه را روي يخ مي گذاريم و خامه را مي زنيم تا سفت شده ، فرم بگيرد.
2 عدد سفيده تخم مرغ را آنقدر مي زنيم تا پف کرده ، خشک شود. سفيده را کم کم با خامه مخلوط مي کنيم . يک سوم از خامه را در قالب روي بيسکويت مي ريزيم و نصفي از توت فرنگي يا تمشک را روي آن مي پاشيم. ژله را کمي هم مي زنيم تا صاف شود، نصف آن را روي توت فرنگي مي ريزيم و نصف بقيه خامه را روي ژله و بعد بقيه توت فرنگي يا تمشک را روي خامه و بقيه ژله را روي توت فرنگي و در آخرين رديف بقيه خامه را مي ريزيم و با پشت قاشق روي آن را صاف مي کنيم و با چند عدد بيسکويت روي خامه را مي پوشانيم.
شارلوت را در يخچال مي گذاريم ، 2 تا 3 ساعت بايد بماند تا ژله آن کاملا بسته شود و مواد داخل آن خودش را بگيرد. بعد شارلوت را از قالب خارج کرده ، در ظرف قرار مي دهيم. کمي پودر قند روي آن مي پاشيم و با چند عدد تمشک يا توت فرنگي روي آن را تزئين مي کنيم.

بيسکويت شارلوت

بيسکويت شارلوت را مي توان به آساني طبق دستور زير تهيه کرد و يا از بيسکويت هاي ساده و آماده براي فروش استفاده نمود. مواد مورد لزوم براي تهيه بيسکويت از ايتقرارند:

مواد لازم بيسکويت شارلوت

تخم مرغ                            5 عدد
آرد سفيد گندم                   50 گرم (2 قاشق سوپخوري بزرگ)
شکر                                50 گرم (2 قاشق سوپخوري بزرگ)
وانيل                                نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه بيسکويت شارلوت

براي تهيه اين بيسکويت به يک سيني شيريني پزي تقريبا به طول 42 و عرض 30 سانتيمتر احتياج داريم. کف سيني را يک ورق کاغذ نازک مي اندازيم و روي کاغذ را چرب کرده ، کمي آرد مي پاشيم . تخم مرغ ها را در ظرفي شکسته با همزن برقي کمي هم مي زنيم.
بعد ظرف تخم مرغ را در ظرف محتوي آب قرار داده ، روي آتش مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم . شکر و وانيل را کم کم در تخم مرغ مي ريزيم و هم زدن را ادامه مي دهيم تا مايه پف کرده،داغ شود.ظرف را از روي آتش بر مي داريم و آرد را کم کم در مايه ريخته ، مخلوط مي کنيم.
مايه را در سيني به طور يکنواخت پهن مي کنيم. فر را با حرارت 300 درجه فارنهايت يا 150 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم. سيني را روي پنجره وسط فر قرار مي دهيم . در مدت 20 دقيقه بيسکويت پخته مي شود. براي امتحان پخته شدن با انگشت روي ان را فشار مي دهيم ، نبايد چيزي به دست بچسبد .
سيني را بيرون مي آوريم ، نانها را با کاغذ از سيني خارج مي کنيم و نانهاي کوچکي به عرض 4 و طول 7 سانتيمتر مي بريم و کاغذ پشت آن را برداشته ، آماده مي گذاريم.
مي توانيم اين مايه را در قيف مخصوص ريخته ، بيسکويت را بلند و باريک روي کاغذ بريزيم ولي به طريق فوق آسانتر است.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-161.html

شارلوت



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

انار بيج - گيلاني

( رب انار )

براى 7 نفر
تذكر لازم: تهيه اين خورش وقت زيادى مىگيرد

مواد لازم

1_ مغزگردوى سائيده شده _ 350 گرم

2_ سبزى: تره, جعفرى, گشنيز و نعناع _ يك كيلو

يك دسته كوچك خلواش(خنش) و شوشاق

3_ گوشت چرخ كرده گوساله _ نيم كيلو

4_ پياز متوسط _ 1 بته

5_ رب انارترش يا آب انار يا آب غوره _ به حدى كه خورش ترش شود

6_ نمك و فلفل و زردچوبه _ به اندازه كافى

طرز تهيه

مغزگردو را مثل گردوى خورش فسنجان مىسائيم تا نرم شود. سبزى ها را تميز نموده و شسته مىگذاريم تا آبش برود و بعدا ساطورى ريز خرد نموده با روغن سرخ مىكنيم. پياز را در گوشت چرخ كرده, رنده نموده ونمك و فلفل را اضافه كرده با هم مخلوط مىكنيم, آنگاه از گوشت چرخ كرده كوفته هاى كوچك , از يك گردو كوچكتر درست مىكنيم. سپس گردوى سائيده شده را با سه يا چهار ليوان آب و كمى زردچوبه مىگذاريم با حرارت ملايم چند ساعت بپزد تا مثل فسنجان به روغن بيفتد, سپس سبزى سرخ كرده را اضافه نموده باز مىگذاريم چند جوش بزند تا سبزى پخته شود, آنگاه كوفته ها را يك يك داخل خورش كه در حال جوشيدن است مىاندازيم تا خورش ازجوش نيفتد و كوفته ها باز نشود. ترشى را اضافه مىكنيم روى آتش ملايم چند جوش ديگر كه زد و هنگامى كه كوفته ها پخته شد و خورش جا افتاد برمىداريم. غلظت اين خورش مثل فسنجان است و بايد كم آب باشد

( رب انار



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ماهي گردپيج

 ( سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم:
ماهى سفيد بزرگ=1 عدد
سبزى هاى معطر=نعناع, خنش(خلواش), چوچاق _ يك دسته ( خلواش و چوچاق فقط در شمال كشور مي رويد پس در اختيار همه نيست و بجاي آنها ميتوان فقط از نعناع استفاده كرد . )
رب انار=2 قاشق غذاخورى
مغزگردو =200 گرم
نمك و فلفل و گلپر =به اندازه كافى
طرز تهيه:
مغزگردو را با سبزىمىسائيم يا چرخ مىكنيم, مغزگردو و سبزى را با رب انار و گلپر و نمك و فلفل مخلوط مىكنيم. آنگاه روى سطح ماهى كمى كارد مىكشيم. باله هاى ماهى را با قيچى مىگيريم, داخل گوش هاى ماهى را خالى مىكنيم. شكم ماهى را يك چاك كوچك ميدهيم, محتويات شكم ماهى را خارج مىكنيم. بعد ماهى را تميز مىشوئيم و مىگذاريم در صافى بماند تا آبش برود. سپس داخل شكم ماهى را از مايه مغزگردو و سبزى كه حاضر كرده ايم پر مىكنيم. دو لبه شكم ماهى را جفت مىكنيم و با نخ و سوزن بخيه ميزنيم. سپس سر و دم ماهى را بهم مىآوريم وماهى را گرد كرده در يك قابلمه مناسب قرار مىدهيم و زير و روى آن آتش زغال ريخته و ماهى را در حرارت ملايم مىپزيم. امروزه اين خوراك ماهى را نيز مىتوان در فر به طريق آسان تر طبخ نمود. يعنى بعداز آنكه شكم ماهى را پر كرديم و دوختيم سينى فر را كمى چرب مىكنيم, كمى آرد مىپاشيم و ماهى را از پهلو روى سينى قرار ميدهيم. در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت يكساعت و نيم مىپزيم. در اين فاصله مقدارى سس متشكل از آب انار و يك قاشق كره آب كرده و زعفران روى آن ميدهيم تا ماهى خوشرنگ شود

سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه استيک شتر مرغ با سير و جعفري

 آموزش و طرز تهيه استيک شتر مرغ با سير و جعفري

آشپزي

مواد لازم

گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده               150 گرم
فلفل سياه                                               نصف قاشق چايخوري
پودر سير                                                  1/3 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل                                               نصف پيمانه
جعفري خردشده                                        نصف پيمانه
سير                                                       دو حبه
روغن‌زيتون                                                سه قاشق غذاخوري
نمك                                                       به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ مي‌كنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-160.html

استيک بوقلمون



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نحوه ي درست کردن برگه زردآلو در منزل

نحوه ي درست کردن برگه زردآلو در منزل

آموزش آشپزي

طرز تهيه قيسي يا همان زردآلوي خشک خيلي آسان هستش فقط لازم است چند روز کاملا هوشيار باشيد که خوب خشک بشود و براي شبهاي زمستان بهترين خوراکي هست.در ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنيد و هسته آن را خارج کنيد.

در يک سبد که کاملا هوا از زير آن خارج شود دستمال سفيد تميزي بيندازيد و زردآلوها را روي دستمال بچينيد سپس دستمال ديگري روي آنها بگذاريد و سبد را يکي دو روز جلوي آفتاب قرار دهيد.

نکته مهم اين است که هر چند ساعت يکبار زردآلوها را پشت و رو کنيد تا آب آن کاملا خشک شود .بعد از حدود دو تا سه روز مي توانيد آن را در سايه خشک نماييد ديگر لازم نيست که در جلوي آفتاب باشد پس از، از دست دادن آب و خشک شدن آن کافيست درون پلاستيک گذاشته و درون يخچال جاي سرد قرار بدهيد.

مطمئن باشيد از طعم شگفت انگيز و تازگي آن لذت مي بريد.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-159.html

 

برگه



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سوپ کاری مرغ

طرز تهیه مرغ  )

مواد لازم

سينه مرغ 200 گرم
سيرساطوري‌شده يك حبه
كره 70 گرم
عصاره مرغ يك ليتر
آرد سه قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع چهار قاشق سوپخوري
پودر كاري يك قاشق غذاخوري
پياز يك عدد

سوپ کاری مرغ

سوپ کاری مرغ

طرز تهيه

مرغ را به تكه‌هاي كوچك خرد كرده و در روغن تفت مي‌دهيم. بعد كمي نمك و فلفل را به آن مي‌افزاييم و كنار مي‌گذاريم.

پياز را نگيني ريزكرده و كمي در كره تفت مي‌دهيم، سيرساطوري شده و آرد را اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بوي خامي آرد گرفته شود، ولي رنگ آن تغيير نكند.

عصاره مرغ را به آرد اضافه كرده و روي حرارت ملايم مرتب هم مي‌زنيم تا گلوله‌اي از آرد نماند، وقتي مايع يكد‌ستي به دست آورديم در صورت تمايل آن را از صافي عبور مي‌دهيم تا پياز و سير از سس بشامل جدا شود. در اين مرحله مرغ را به سس اضافه كرده نمك و فلفل را به آن مي‌افزاييم، سپس پودر كاري را به سوپ اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم. در اين حالت ضمن اين‌كه مرغ مي‌پزد، سوپ غلظت لازم را به دست مي‌آورد.

طرز تهیه مرغ  



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 تير 1395 | نظرات ()